Asiakas- ja henkilöstötilaisuudet

Tapahtumatuotanto Voltti toteuttaa tarpeidesi mukaisen tapahtuman, monivuotisella ammattitaidolla ja varmasti oikealla asenteella!

Meillä on kokemusta kaiken kokoisten tapahtumien ideoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta aina yli 10 000 osallistujaa tavoittavien suurtapahtumien kokonaistoteutukseen; esimerkkinä 32 vuoden ajan Tampereella järjestetty Likkojen Lenkki.

Yli 20 vuoden kokemus tapahtumamaailmasta on luonut laajan kontakti- ja alihankkijaverkoston, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisuutta, erilaisuutta ja hinta-laatusuhteeltaan parhaat palvelut koko maan alueella. Pikkujoulut, henkilöstöjuhla, teemajuhlat, tykypäivä, virkkarit, koulutuspäivä tai seminaari - You Name It! Livenä, hybridinä tai virtuaalisena; kaikista näistä löytyy kokemusta.

Säästä aikaa ja rahaa!

Jätä tapahtuman usein aikaa vievin vaihe eli kilpailutus ja sopivien yhteistyökumppanien ja alihankkijoiden etsiminen meidän harteillemme – kartoitamme puolestanne tilat, kilpailutamme alihankkijat, huolehdimme tapahtuman käsikirjoituksesta ja koordinoimme tapahtumakokonaisuuden. Luonnollisesti olemme halutessanne myös paikan päällä vastaamassa tapahtuman sujuvuudesta. Olemme luotettava kumppanisi alusta loppuun saakka.

Meiltä myös onnistuneen tapahtuman oheispalvelut

Mikä on tapahtumanne tavoite ja mahdollinen teema? Mahtuuko sisältöön myös oheisohjelmaa tai halutaanko esimerkiksi kokouspäivä tai seminaarinne päättää unohtumattomaan iltatapahtumaan? Löydämme varmasti tapahtumaanne sopivat puhujat, koomikot, bändit tai trubaduurit ja huolehdimme myös tekniikasta ja somistuksesta.

Virtuaali- ja hybriditapahtumat

Voltilta saat asiantuntevan palvelun myös virtuaalitapahtumien sekä hybriditapahtumien järjestämiseen. On kyseessä sitten henkilöstökoulutus, virtuaaliset pikkujoulut, virtuaalinen kokkikoulu tai olut-tasting tai etänä toteutettu hyvinvointiluento, löytyy kokemusta kaikista näistä!

Suunnittelupalvelua

Meillä on kokemusta tapahtumasuunnitelmien teosta koskien niin muutamien kymmenien hengen tilaisuuksia kuin yli 10 000 osallistujan yleisötapahtumien osalta.

Pidämme kanssanne starttipalaverin, jonka pohjalta teemme suunnitelman haluamastanne tapahtumasta. Suunnitelman saatuasi voitte päättää, toteutatteko tapahtumanne itse vai haluatteko apuamme koko tapahtuman toteutuksessa. Kysy lisää: niina@tapahtumatuotantovoltti.fi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.