Asiakas- ja henkilöstötilaisuudet

Tapahtumatuotanto Voltti toteuttaa tarpeidesi mukaisen tapahtuman, monivuotisella ammattitaidolla ja varmasti oikealla asenteella!

Meillä on kokemusta kaiken kokoisten tapahtumien ideoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta aina yli 10 000 osallistujaa tavoittavien suurtapahtumien kokonaistoteutukseen; esimerkkinä 31 vuoden ajan Tampereella järjestetty Likkojen Lenkki.

20 vuoden kokemus tapahtumamaailmasta on luonut laajan kontakti- ja alihankkijaverkoston, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisuutta, erilaisuutta ja hinta-laatusuhteeltaan parhaat palvelut koko maan alueella. Pikkujoulut, henkilöstöjuhla, teemajuhlat, tykypäivä, virkkarit, koulutuspäivä - You Name It!

Säästä aikaa ja rahaa!

Jätä tapahtuman usein aikaa vievin vaihe eli kilpailutus ja sopivien yhteistyökumppanien ja alihankkijoiden etsiminen meidän harteillemme – kartoitamme puolestanne tilat, kilpailutamme alihankkijat, huolehdimme tapahtuman käsikirjoituksesta ja koordinoimme tapahtumakokonaisuuden. Luonnollisesti olemme halutessanne myös paikan päällä vastaamassa tapahtuman sujuvuudesta.

Suunnittelupalvelua

Meillä on kokemusta tapahtumasuunnitelmien teosta koskien niin muutamien kymmenien hengen tilaisuuksia kuin yli 10 000 osallistujan massatapahtumien osalta. Haluamme tarjota mahdollisuuden käyttää ammattitaitoamme ja kokemustamme lähes 20 vuoden ajalta tapahtumien teossa myös pelkkään suunnitteluun.

Pidämme kanssanne starttipalaverin, jonka pohjalta teemme suunnitelman haluamastanne tapahtumasta. Suunnitelman saatuasi voitte päättää, toteutatteko tapahtumanne itse vai haluatteko apuamme koko tapahtuman toteutuksessa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.