Tyky- ja virkistyspäivät

Volttia yrityksille ja yhteisöille

Etsittekö jotakin uutta ja erilaista yrityksenne tyky- ja virkistyspäiviin, pikkujouluihin, kesäjuhliin tai asiakastilaisuuksiin? Voltti tarjoaa niin liikunnallista kuin myös viihteellistä ohjelmaa. Jos jotakin ei löydy meiltä, laajasta kumppaniverkostostamme todennäköisesti löytyy apu!

Voltti järjestää tyky- ja virkistystapahtumia yrityksille ja yhteisöille ympäri vuoden. Voit valita jonkun valmiista paketeistamme tai voimme räätälöidä tapahtumapäivän toiveidenne mukaan. Meillä on laaja yhteistyöverkosto koskien niin tapahtumapaikkoja ja -tekniikkaa kuin myös esim. tarjoiluja koko Suomessa. 

Ideoita ja uutta sisältöä tyky- ja virkistyspäiviin

Tyky- ja virkistyspäivä tarjoaa henkilökunnalle mahdollisuuden tutustua toisiinsa entistä paremmin sekä viettää aikaa yhdessä leppoisassa ilmapiirissä. Onnistunut henkilöstötapahtuma antaa mukavia muistoja, kohottaa yhteishenkeä ja parantaa työilmapiiriä. Kohonnut työhyvinvointi auttaa organisaatiota menestymään ja tutkitusti hyvinvoiva henkilöstö toimii työyhteisönä tehokkaammin.

Voltti järjestää tyky- ja virkistyspäiviä yrityksille ja yhteisöille ympäri vuoden. Virkistyspäivissä on usein mukana liikunnallinen näkökulma ja sporttiosuus voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan leikkimielisistä kevyistä lajeista aina hikiliikuntaan asti. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja sekä useita sisätiloissa toteutettavia tunteja ja ohjelmia. Päivän ohjelma voidaan toteuttaa asiakkaan omissa, itse valitsemissaan tiloissa tai voimme suositella teille sopivaa tapahtumapaikkaa.

Tutustu palveluihimme:

Rock The City -kaupunkiseikkailu
Sisäliikuntaa
Ulkoliikuntaa kesällä
Ulkoliikuntaa talvella
Sirkusteemaiset ohjelmat
Yhteistyökohteitamme Pirkanmaalla

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.