Tyky- ja virkistyspäivät

Volttia yrityksille ja yhteisöille

Etsittekö jotakin uutta ja erilaista ohjelmaa tai tapahtumapaikkaa tyky- ja virkistystapahtumaan, hyvinvointipäivään tai tyhy-päivään? Voltti tarjoaa niin liikunnallista kuin myös viihteellistä ohjelmaa.

Voltti järjestää tyhy-, tyky- ja virkistystapahtumia yrityksille ja yhteisöille ympäri vuoden. Voit valita jonkun valmiista paketeistamme tai voimme räätälöidä tapahtumapäivän sisällön toiveidenne mukaan. Kiitos laajan yhteistyökumppaniverkostomme, löytyy niin upeita tapahtumapaikkoja kuin myös laaja kirjo eri tyylisiin tapahtumiin soveltuvia ohjelmapalveluja ja aktiviteetteja koko Suomessa.

Hyödynnä tapahtumasi suunnittelussa Voltin laaja palveluvalikoima

Niin tykypäivä kuin myös virkistyspäivä tarjoavat henkilökunnalle mahdollisuuden tutustua toisiinsa entistä paremmin ja viettää aikaa yhdessä. Onnistunut henkilöstötapahtuma luo mukavia muistoja, kohottaa yhteishenkeä ja parantaa työilmapiiriä. Kohonnut työhyvinvointi auttaa organisaatiota menestymään ja tutkitusti hyvinvoiva henkilöstö toimii työyhteisönä kaikin puolin tehokkaammin.

Haasteena monet järjestävät kokevat kuitenkin sen, mitä ihmettä sille henkilökunnalle tällä kertaa keksii; minkälainen ohjelma sopii meidän porukkaan ja löytyykö jotakin uutta, josta porukka innostuisi. 15 vuoden kokemus onnistuneiden tyky-päivien ja virkkareiden järjestämisestä on samalla kerryttänyt laajan valikoiman eri tyyppisiin tarpeisiin soveltuvaa ohjelmaa – on hakusessa sitten liikunnallista ohjelmaa esimerkiksi ryhmäliikunnan muodossa, rento aktiviteetti talviaikaan kuten Voltti Winter Games -tiimikisailu, parituntinen seikkailu Rock The City -kaupunkiseikkailun merkeissä tai jopa koko työpäivän mittainen kokonaisuus, jonka sisältönä on niin hyvinvointiluento kuin myös liikuntaa ja muita aktiviteetteja; kaikille yhteisesti tai eri lajeja osallistujien valittavaksi. PS. Tämä setti kulkee meillä nimellä: Voltin Hyvinvointipäivä, kysy lisää: niina@tapahtumatuotantovoltti.fi.

Mitä tapahtumalla haetaan? Työkykyä ja hyvinvointia vai ennen kaikkea virkistystä?

Tyky-tapahtumissa hyvinvointi ja usein liikunta ovat pääosassa, kun taas virkistyspäivissä tärkeintä on viettää laatuaikaa porukalla ja yhdessä tekeminen voi olla muutakin kuin liikunnallista tekemistä.

Tapahtuman sporttiosuus voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan leikkimielisistä kevyistä kisailuista aina fyysisesti vaativampiin lajeihin saakka. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja sekä useita sisätiloissa toteutettavia ryhmäliikuntatunteja ja erityisesti tiimikisailuja. Kerro toiveitanne, suunnitellaan sen pohjalta lisää!

Ohjelman lisäksi palvelemme myös tapahtumapaikka- ja tarjoiluasioissa ja laajasta yhteistyökumppaniverkostostamme löytyy hyviä vaihtoehtoja eri kokoisille ryhmille, eri kokoiset budjetit huomioiden. VINKKI: Tutustu TÄÄLLÄ Tampereella ja ympäristökunnissa sijaitseviin yhteistyökumppaneihimme koskien eri kokoisille ryhmille soveltuvia tapahtumapaikkoja!
 

Voltti vinkkaa:

Top 5 aktiviteetit liikuntaa kaipaaville ryhmille:

1. Rock The City Tampere / Rock The City Oulu -kaupunkiseikkailu 
2. Ryhmäliikuntatunnit, kuten Selätä Selkäsi -hyvinvointitunti 
3. Sirkus Voltti -työpaja 
4. Voltin Lajitarjotin

 • ohjattu, energisoiva alkulämmittely ja lajien esittely
 • esim. 2 tunnin ajan asiakkaan valinnan mukaan 4-8 lajivaihtoehtoa, jossa osallistujat vierailevat oman valintansa mukaisesti tai asiakkaan niin halutessa, Voltti jakaa osallistujat ryhmiin, jotka kiertävät pisteeltä toiselle mahdollistaen myös kisailun ryhmien kesken
 • lajivalikoimassa mm.:
   
 • Frisbeegolf – jo lähes kansallispelin maineen saanut ”feel good” –laji!
 • VolttiCurling – vieläkö muistat Suomen menestyksen vuonna 2006 Torinon olympialaisissa?
 • Huojuva Torni* - löytyykö yhtään insinööriä?
 • JättiDomino* - perinteisestä pöytäpeliklassikosta tuunattu jättiversio, jossa matemaattisesta hahmottamisesta on hyötyä
 • JättiMikado* - pöytäpelinä myös tunnettu peli, jossa vaaditaan tarkkuutta ja sorminäppäryyttä
 • Turbokeihäänheitto – kevennetty versio eikä osumat tee vahinkoa
 • Kahvakuulaviesti – muistatko tunnelipallon koulun liikuntatunnilta? Periaate sama, väline tuhdimpi
 • Lakanalenttis – hauskaa, tiimihenkeä ja yhteen hiileen puhaltamisen meininkiä
 • Lypsykisa – kuka on teidän tiimin lypsymestari?
 • Selkäklinikka – taukojumppapiste, joka laittaa verenkierron ja aineenvaihdunnan liikkeelle erityisesti niska-, selkä- ja hartia-alueella

 *tähdellä merkityt lajit ovat enemmän aivoja kuin kroppaa jumppaavia lajeja (”Älypelejä”)  

5. Voltti Winter Games

Voltti Winter Games on tulvillaan talviliikunnan, ulkoilun ja iloisen yhdessäolon riemua. Tunnelman takaavat monipuoliset lajit sekä rento meininki.

Lajiesimerkkejä:

 • Tandemhiihto
 • PakkasFrisbee
 • VolttiCurling
 • Erätaidot-työpaja
 • Köysihaaste
 • Pulmapelit
 • Lumipotkulautaviesti
 • Tarkkuusammunta 


Mausteeksi päivään mukaan:

Voltin Biisikärpänen -musavisa – klassikkoversio soveltuen ryhmille, joissa on laaja ikähajonta, Hard Rock Hallelujah! erityisesti miesvaltaisille porukoille sekä englanninkielinen versio
Onko porukalla hallussa kasarin rockit, ysärin popit ja ehkä ripaus tietämystä myös leffamusiikista? Jos vastasit yhteenkin kyllä, olette valmiita kisailemaan Voltin Biisikärpäsessä!

Jo lähes 100 ryhmää viihdyttänyt ohjelmanumero kutkuttaa musatietäjien aivonystyröitä varsinkin pikkujoulukautena, mutta on mahdollinen ohjelmavaihtoehto myös TYKY-päiviin ja virkistyspäiviin sekä muihin yritysjuhliin ja rentoihin illanviettoihin. Valitse juuri teidän ryhmälle parhaiten soveltuva versio kolmesta vaihtoehdostamme: Klassikkoversio sopien ryhmille, joissa laaja ikähajonta, Hard Rock Hallelujah! rokimpaa ja hevimpää menoa kaipaaville sekä englanninkielinen versio.

Kesto noin 60 min.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teidän porukalle ihan paras tykypäivä tai hauskimmat virkkarit koskaan!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.