Tyky- ja virkistyspäivät

Volttia yrityksille ja yhteisöille

Etsittekö jotakin uutta ja erilaista yrityksenne tyky- ja virkistyspäiviin, pikkujouluihin, kesäjuhliin tai asiakastilaisuuksiin? Voltti tarjoaa niin liikunnallista kuin myös viihteellistä ohjelmaa. Jos jotakin ei löydy meiltä, laajasta kumppaniverkostostamme todennäköisesti löytyy apu!

Voltti järjestää tyky- ja virkistystapahtumia yrityksille ja yhteisöille ympäri vuoden. Voit valita jonkun valmiista paketeistamme tai voimme räätälöidä tapahtumapäivän toiveidenne mukaan. Meillä on laaja yhteistyöverkosto koskien niin tapahtumapaikkoja ja -tekniikkaa kuin myös esimerkiksi tarjoiluja koko Suomessa. 

Ideoita ja uutta sisältöä tykypäivä-tapahtumiin ja virkistyspäiviin

Tykypäivä ja virkistyspäivä tarjoavat henkilökunnalle mahdollisuuden tutustua toisiinsa entistä paremmin sekä viettää aikaa yhdessä leppoisassa ilmapiirissä. Onnistunut henkilöstötapahtuma antaa mukavia muistoja, kohottaa yhteishenkeä ja parantaa työilmapiiriä. Kohonnut työhyvinvointi auttaa organisaatiota menestymään ja tutkitusti hyvinvoiva henkilöstö toimii työyhteisönä tehokkaammin.

Voltti järjestää tykypäiviä ja virkkarit-tapahtumia yrityksille ja yhteisöille ympäri vuoden. 

Mitä tapahtumalla haetaan? Työkykyä ja hyvinvointia vai virkistystä?

Tyky-tapahtumissa hyvinvointi ja usein liikunta ovat pääosassa, kun taas virkistyspäivissä tärkeintä on viettää laatuaikaa porukalla ja yhdessä tekeminen voi olla muutakin kuin liikunnallista touhua. 

Tapahtuman sporttiosuus voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan leikkimielisistä kevyistä lajeista aina hikiliikuntaan asti. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja sekä useita sisätiloissa toteutettavia tunteja ja ohjelmia. Kerro toiveitanne, suunnitellaan sen pohjalta lisää!

Ohjelman lisäksi palvelemme myös tapahtumapaikka- ja tarjoiluasioissa ja laajasta yhteistyökumppaniverkostostamme löytyy hyviä vaihtoehtoja eri kokoisille ryhmille, eri kokoiset budjetit huomioiden.

Voltti vinkkaa:

Voltin Biisikärpänen -musavisa – klassikkoversio soveltuen ryhmille, joissa on laaja ikähajonta sekä uutuus: Hard Rock Hallelujah! erityisesti miesvaltaisille porukoille

Onko porukalla hallussa kasarin rockit, ysärin popit ja ehkä ripaus tietämystä myös leffamusiikista? Jos vastasit yhteenkin kyllä, olette valmiita kisailemaan Voltin omassa Biisikärpäsessä! Jo yli 50 ryhmää viihdyttänyt ohjelmanumero kutkuttaa musatietäjien aivonystyröitä varsinkin pikkujoulukautena, mutta on mahdollinen ohjelmavaihtoehto myös TYKY-päiviin ja virkistyspäiviin sekä muihin yritysjuhliin ja illanviettoihin. Kesto noin 60 min.

Tutustu tästä Voltin Biisikärpäsen esitteeseen!

Tutustu myös muihin palveluihimme:

Rock The City -kaupunkiseikkailu
Sisäliikuntaa
Ulkoliikuntaa kesällä
Ulkoliikuntaa talvella
Sirkusteemaiset ohjelmat
Yhteistyökohteitamme Pirkanmaalla

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.