Pikkujoulut ja teemajuhlat

Ammattiapua pikkujoulujen järjestämiseen

Toistavatko yrityksenne pikkujoulut itseään? Olisiko aika keksiä jotain uutta ja virkistävää? Pikkujoulujen suunnitteluun ja käytännön toteutukseen kuluu yrityksenne vastuuhenkilöiden arvokasta työaikaa – anna meidän auttaa!

Tapahtumatuotanto Voltti järjestää yrityksellenne ikimuistoisen pikkujouluohjelman valitsemaanne kohteeseen – Tampereella ja myös muualla Suomessa.

Esimerkkejä yhteistyökohteistamme Tampereen seudulla

Vaihtoehtoisesti voimme rakentaa upeat pikkujoulut haluttuun tilaan esimerkiksi yrityksenne omiin toimitiloihin.

Esimerkkejä pikkujoulujen ohjelmatarjonnasta:

UUTTA! Suositulle Voltin Rock The City Tampere -kaupunkiseikkailulle syntyi "pikkusisar": Rock The City Tampere Xmas Edition!

Tämä joulunajan hengessä loihdittu, monipuolinen aktiviteetti esittelee kaupunkiseikkailijoille Tampereen keskustan kauneimmassa loistossaan. Osa rasteista sijaitsee sisätiloissa ja lämpimät kisajuomat kuuluvat pakettiin, tottakai. Kerro ryhmänne toiveet, niin räätälöidään juuri teille sopiva setti, halutessanne vaikkapa kokonaispakettina sisältäen myös ruokailun ja illanvieton. Vai kiinnostaako jatkaa iltaa saunaillan merkeissä parituntisen kaupunkiseikkailun päätteeksi?


 

Xmas Olympics -tiimikisailu

Rentohenkisiä, sisätiloissa helposti toteutettavia kisailuja pienryhmissä. Ohjelman kesto ryhmän koosta riippuen noin 45-60 min. Miltä kuulostaa Piparintuunaus tai Pölli Pukki?

PikkujouluSirkus

Tiimihenkeä kehittävää ohjelmaa sirkusteemalla; lajeina muun muassa kiinalaiset lautaset, jongleeraus, diabolo jne. Ennen kaikkea hauskaa yhdessä touhuamista osaavien ohjaajien opastuksella! Ohjelman kesto tilaajan toiveen mukaisesti noin 45-60 min.

Voltin Biisikärpänen -musavisa – klassikkoversio soveltuen ryhmille, joissa on laaja ikähajonta sekä Hard Rock Hallelujah! erityisesti miesvaltaisille porukoille sekä 2022 uutuus: engalanninkielinen versio

Onko porukalla hallussa kasarin rockit, ysärin popit ja ehkä ripaus tietämystä myös leffamusiikista? Jos vastasit yhteenkin kyllä, olette valmiita kisailemaan Voltin omassa Biisikärpäsessä!

Jo yli 50 ryhmää viihdyttänyt ohjelmanumero kutkuttaa musatietäjien aivonystyröitä varsinkin pikkujoulukautena, mutta on mahdollinen ohjelmavaihtoehto myös TYKY-päiviin ja virkistyspäiviin sekä muihin yritysjuhliin ja rentoihin illanviettoihin.

Valitse juuri teidän porukallenne parhaiten soveltuva versio kolmesta vaihtoehdostamme: Klassikkoversio sopien ryhmille, joissa laaja ikähajonta, Hard Rock Hallelujah! rokimpaa ja hevimpää menoa kaipaaville sekä englanninkielinen versio (ilman manserockia; soveltuu hyvin esim. yritysryhmille joissa kv-vieraita).

Kesto noin 60 min.

Tutustu tästä Voltin Biisikärpäsen esitteeseen!

Voltti Game Night

Onko porukassa kilpailuhenkistä porukkaa? Kiinnostaako vanhat kunnon retropelit kuten jääkiekkopeli ja Afrikan Tähti? Kuka muistaa vielä Hullunkuriset Perheet? Jos vastaus on kyllä, Voltti Game Night on teille soveltuva pikkujouluohjelma! Suosituskesto min. 60-90 min tai halutessanne pelit ja vermeet ovat käytössämme ohjatun osuuden jälkeen myös loppuillan ajan.

Cheers for Beers! -olutvisa

Hakusessa jotakin pientä ohjelmaa pikkujoulunviettoon? Voltin syksyn 2021 uutuus on rento, olut-teemainen tietovisa, joka suoritetaan helppokäyttöisellä puhelimeen ladattavalla sovelluksella pienryhminä (esim. pöytäkunnittain); tiimit toisiaan vastaan kisaten. Nyt on mahdollisuus päästä loistamaan oluttietoudellaan ja saada tarkoitus niille kuppilassa tuopin ääressä vietetyille lukemattomille "tutkimustuokioille".

Osaatko kertoa, mistä aineista olut valmistetaan? Erotatko lagerit aleista? Stoutit portereista? Pystytkö luettelemaan Suomen panimot aakkosjärjestyksessä sekä iän ja tuotantokapasiteetin mukaan? Vaikket ihan tämän tason mestari olisikaan, niin monivalintavisassa voit pärjätä myös arvaamalla ja se opettaa oikeiden vastausten ohessa olevien pienten tietoiskujen muodossa oluisiin vähemmän paneutunuttakin. Cheers for Beers- olutvisan parissa vietät hauskan sekä äly- että makunystyröitä kutittelevan puolituntisen!

Esiintyjiä ja muuta ohjelmatarjontaa

Kaipaako tapahtumanne jotakin muuta viihdyttävää ohjelmaa? Kauttamme löytyy muun muassa mentalisteja, dj- ja karaokepalveluita, stand-up -koomikoita sekä trubaduureja ja bändejä.

Parhaat pikkujoulut Tampereella – ja myös muualla Suomessa – toteuttaa Voltti!

Teemajuhlat

Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset teemajuhlat yrityksille sekä myös yksityistilaisuuksiin monivuotisella kokemuksella ja ammattitaidolla. Voltilta saat juhlatilan, ohjelman, teeman mukaisen somistuksen, valaistuksen sekä äänentoiston, cateringin sekä tilaisuudessa tarvittavan henkilökunnan.

Biisikärpänen

Valitse juuri teidän porukallenne parhaiten soveltuva versio kolmesta vaihtoehdostamme: Klassikkoversio sopien ryhmille, joissa laaja ikähajonta, Hard Rock Hallelujah! rokimpaa ja hevimpää menoa kaipaaville sekä englanninkielinen versio (ilman manserockia; soveltuu hyvin esim. yritysryhmille joissa kv-vieraita).

Kesto noin 60 min.


Muita esimerkkejä:

Kieltolakibileet Salakapakkateemalla, paluu 70- ja 80 -luvuille diskon merkeissä, Ysärimeininki vai tyylikkäät Venetsialaiset Naamiaiset – vai jotakin ihan muuta?

Voltti goes Wold Wild West!

Mitä saadaan, kun yhdistetään stetsoneita, bootseja, hyvää juomaa ja musiikkia ja kruunataan kokonaisuus teeman mukaisella tiimikisailulla? Voltti laittaa juhlakansan liikkeelle mm. hevosenkengän heiton, lypsykisan sekä lassoilun merkeissä. Jiihaa!

Oktoberfest

Oktoberfest on perinteikäs saksalainen olutjuhlatapahtuma, johon kuuluvat olennaisesti oluen lisäksi bratwursti, pretzelit ja Strudl-omenakakku. Viihdettä festeille tuovat musiikki, erilaiset kilpailut ja ja kisailut sekä rento meininki. Taatusti tunnelmallinen ja kokemuksellinen ilta tiedossa tällä paketilla! Tarjolla on kuohuvaa juomaa ja kauden herkuista notkuva pitopöytä - mukaansatempaavaa viihdettä unohtamatta!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.