Pikkujoulut ja teemajuhlat

Ammattiapua pikkujoulujen järjestämiseen

Toistavatko yrityksenne pikkujoulut itseään? Olisiko aika keksiä jotain uutta ja virkistävää? Pikkujoulujen suunnitteluun ja käytännön toteutukseen kuluu yrityksenne vastuuhenkilöiden arvokasta työaikaa – anna meidän auttaa!

Tapahtumatuotanto Voltti järjestää yrityksellenne ikimuistoisen pikkujouluohjelman valitsemaanne kohteeseen – Tampereella ja myös muualla Suomessa.

Esimerkkejä yhteistyökohteistamme Tampereen seudulla

Vaihtoehtoisesti voimme rakentaa upean pikkujoulutapahtuman haluttuun tilaan esimerkiksi yrityksenne omiin toimitiloihin.

Esimerkkejä pikkujoulujen ohjelmatarjonnasta:

Xmas Olympics -tiimikisailu

Rentohenkisiä, sisätiloissa helposti toteutettavia kisailuja pienryhmissä. Ohjelman kesto ryhmän koosta riippuen noin 45-60 min.

PikkujouluSirkus

Tiimihenkeä kehittävää ohjelmaa sirkusteemalla. Miltä kuulostavat seuraavat lajit: kiinalaiset lautaset, jongleeraus, diabolo – ennen kaikkea hauskaa yhdessä touhuamista osaavien ohjaajien opastuksella! Ohjelman kesto tilaajan toiveen mukaisesti noin 45-60 min.

Voltin Biisikärpänen -musavisa

Onko porukalla hallussa kasarin rockit, ysärin popit ja ehkä ripaus tietämystä myös leffamusiikista? Jos vastasit yhteenkin kyllä, olette valmiita kisailemaan Voltin omassa Biisikärpäsessä! Viime syksynä debyyttinsä tehnyt ohjelmanumero kutkuttaa musatietäjien aivonystyröitä varsinkin pikkujoulukautena, mutta on mahdollinen ohjelmavaihtoehto myös tyky- ja virkistyspäiviin ja vaikkapa yritysjuhliin. Kesto 45-60 min.

Tutustu tästä Voltin Biisikärpäsen esitteeseen!

Voltti Game Night

Onko porukassa kilpailuhenkistä porukkaa? Jos vastaus on kyllä, Voltti Game Night on teille soveltuva pikkujouluohjelma! Suosituskesto min. 60-90 min.

Esiintyjiä ja muuta ohjelmatarjontaa

Kaipaako tapahtumanne jotakin muuta viihdyttävää ohjelmaa? Kauttamme löytyy muun muassa mentalisteja, dj- ja karaokepalveluita, stand-up -koomikoita sekä trubaduureja ja bändejä.

Parhaat pikkujoulut Tampereella – ja myös muualla Suomessa – toteuttaa Voltti!

Teemajuhlat

Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset teemajuhlat yrityksille sekä myös yksityistilaisuuksiin monivuotisella kokemuksella ja ammattitaidolla. Voltilta saat juhlatilan, ohjelman, teeman mukaisen somistuksen, valaistuksen sekä äänentoiston, cateringin sekä tilaisuudessa tarvittavan henkilökunnan.

Alla muutama esimerkki vaihtoehdoistamme:

Kieltolaki, paluu 70- ja 80- luvuille diskon merkeissä, Ysärimeininki vai Venetsialaiset Naamiaiset – vai jotakin ihan muuta? Anna meidän tehdä Teille kiinnostavimmasta teemasta totta!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.