Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2023 RotuaariRalliin starttaa syksyllä 2022. Pysy Rallitunnelmissa seuraamalla Rallin Facebook- ja Instagram-sivuja!

Mikä tapahtuma?

Tapahtuma on luonteeltaan joukkueena suoritettava kaupunkiseikkailu, jossa on kaksi vaihtoehtoista sarjaa. Katso lisätietoja sivulta Sarjat ja osallistumismaksut >>.

Joukkuekoko on Jokamiesluokassa  ja Erikoisluokassa 2-6 henkilöä. Esimerkiksi yritys, josta osallistuu 20 henkilöä, ilmoittaa 4 viiden hengen joukkuetta. Voit ilmoittaa samaan tilaukseen useamman joukkueen kerrallaan, silloin kun joukkueet osallistuvat samaan kisaluokkaan. Osallistujan henkilötietojen jälkeen kirjoitetaan kohtaan ”Joukkueen nimi” sen joukkueen nimi, mihin hlö kuuluu.

Esimerkki:

Henkilötiedot: Ville Vilunen + s.posti, Joukkueen nimi: Mustat
valitse sivun alalaidasta painike ”lisää toinen osallistuja”
Henkilötiedot: Kiia Kukkanen + s.posti, Joukkueen nimi: Mustat
valitse sivun alalaidasta painike ”lisää toinen osallistuja”
Henkilötiedot: Matti Möttönen + s.posti, Joukkueen nimi: Punaiset
valitse sivun alalaidasta painike ”lisää toinen osallistuja”
Henkilötiedot: Essi Esimerkki + s.posti, Joukkueen nimi: Punaiset
kun kaikkien joukkueiden jäsenten tiedot on syötetty, valitse sivun alalaidasta painike ”tallenna osallistujatiedot”
Osallistujat ja joukkueiden nimet näet tilausvahvistuksesta, joka lähetetään automaattisesti ilmoittautumisessa yhteyshenkilöksi nimetyn henkilön sähköpostiin.

HUOM! Voit ilmoittaa ryhmäsi mukaan, vaikka kaikkien lähtijöiden nimet eivät vielä olisi tiedossa.
Osallistujien nimitiedot annetaan tässä tapauksessa esim. seuraavasti: 1. osallistuja, 2. osallistuja, 3. osallistuja (etunimi, sukunimi) jne. Ilmoittautumisen Asiakastiedot-sivulla pääset lisäämään yrityksen laskutustiedot; tarkistathan, että yhteyshenkilön tiedot ovat oikein. Kun joukkueeseen osallistuvien nimitiedot ovat selvillä, lisätään ne asiakaspalvelumme toimesta, otathan yhteyttä info@rotuaariralli.fi.

Ilmoittautuminen verkossa päättyy 9.5. Olemassa olevan, jo mukaan ilmoitetun joukkueen kokoonpanoa voi halutessaan muuttaa keskiviikkoon 11.5. saakka seuraavasti:
• voit lisätä Jokamiesluokan joukkueeseen uusia jäseniä
• nimenvaihdoksista emme tarvitse tietoa, kun joukkueen koko pysyy samana

 

Maksuvaihtoehdot ja tykyrahavälineillä maksaminen

  • Verkkokaupassamme voit valita maksutavaksi laskun (pdf tai e-lasku), maksaa suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Jos et täytä e-laskun tietoja, pdf-lasku tulee automaattisesti ilmoittautumisessa yhteyshenkilöksi valitun henkilön sähköpostiin. Muistathan huolehtia laskun eteenpäin toimituksesta.
  • Laskutuslisä 8€ kirjautuu automaattisesti laskulle, kun valitset maksutavaksi laskun.
  • Mikäli haluat yrityksellesi e-laskun, tee ilmoittautuminen normaalisti järjestelmässämme, valitse maksutavaksi lasku ja täytä kenttiin yrityksen y-tunnuksen lisäksi laskutustiedot (sähköinen verkkolaskutusosoite (ovt-tunnus) sekä operaattori.
  • Hyväksymme maksuvälineeksi seuraavat tykyrahavälineet: Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit ja Smartum Pay, ePassi, Eazybreak mobiiliseteli, Edenredin mobiilimaksu sekä Virike-setelit.
  • Kun ryhmän jäsenet maksavat koko summan tykyrahavälineillä toimi seuraavasti: tee ilmoittautuminen ryhmällesi verkkokaupassamme ja valitse maksutavaksi ”Ryhmä: jokainen maksaa omilla tykyrahavälineillä”. Huomioithan tarkistaa ”Asiakastiedot” -välilehdellä yhteyshenkilön tiedot. Voit vielä muuttaa niitä tässä kohtaa. Yhteyshenkilö saa automaattisesti sähköpostiinsa maksuohjeet, postitusosoitteen seteleitä varten sekä tilausnumeron, jonka jokaisen ryhmän jäsenen tulee kirjoittaa tykysaldomaksun viestikenttään / lähettää seteleiden mukana. Välitä ohje joukkueesi jäsenille. Huom! Käyttöpaikka, jolle maksu maksetaan on Eventio Oy.
  • Kun osa maksusta maksetaan laskulla ja osa ryhmän jäsenten tykyrahavälineillä toimi kuten edellä ja ilmoita RotuaariRallin asiakaspalveluun, info@rotuaariralli.fi, mille summalle yritykselle / yksityishenkilölle osoitettu lasku tehdään. Lähetämme laskun, kun ryhmän jäsenten tykymaksusuoritukset ovat saapuneet. Laskutuslisä on 10€.

Tykyrahavälineet

Tapahtumatuotanto Voltti Oy tai maksuliikenteestämme vastaava Eventio Oy ei ota vastuuta postitse lähetetyistä seteleistä tai rahoista hukkumisen tai katoamisen varalta. Osallistuja vastaa itse lähetyksen perilletulosta ja voi halutessaan lähettää setelit kirjattuna kirjeenä. Huomioittehan myös, että maksaessasi osallistumismaksusi tykyrahavälineillä, tulee seteleiden / tositteen olla postitettuna / lähetettynä laskusi eräpäivään mennessä. Pyydämme sinua ystävällisesti huomioimaan, että seteleiden käsittelyssä kuluu muutamia päiviä.

Pääsylippu

Maksettuasi joukkueesi osallistumismaksun pääsyliput toimitetaan ryhmän ilmoittaneen henkilön sähköpostiin (yksi pdf-tiedosto, missä on yhtä monta sivua lippuja kun joukkueessa on jäseniä). Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn joko tulostettuna paperilippuna tai sähköisenä lippuna älypuhelimen näytöltä. Lippu vaihdetaan joukkueen osallistujarannekkeisiin tapahtuman kisatoimistossa Rotuaarin aukiolla tapahtumapäivänä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.