RotuaariRalli

RotuaariRalli-kaupunkiseikkailu valtaa Oulun keskustan perjantaina 13.5.2022 kello 16.30 - 20.30!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on käynnissä vielä maanantaihin 9.5. saakka! Nyt porukka kasaan ja kisaamaan hauskassa, helppokäyttöisen mobiilisovelluksen avulla toteutettavassa, kaupunkiseikkailutapahtumassa ja vielä kaiken lisäksi hyvän asian puolesta: hyväntekeväisyyskohteenamme on tuttuun tapaan Lastenklinikan Kummit ry ja OYS:n lastenklinikka.

Kisa-alueena toimii tuttuun tapaan Oulun keskusta. Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme viidettä Rallia ja laitetaan yhdessä hana pohjaan vai mitä?

RotuaariRalli-tapahtumalla kerätään varoja – yhteistyössä Lastenklinikan Kummit ry:n kanssa – OYS:n pienten lapsipotilaiden hyväksi ja lahjoitammekin 3 e joka osallistumismaksusta sekä narikan tuoton tähän tärkeään kohteeseen.

Tapahtumaan osallistuvat yritykset, yhteistyökumppanimme sekä myös yksityishenkilöt ovat lämpimästi tervetulleita keräykseen omalla lahjoituksellaan:

Lahjoittaa voit täällä:
https://oma.kummit.fi/participant/rotuaariralli-2022

Mitä missä koska?

Aika: 13.5.2022 klo 16.30 – 20.30 (HUOM! 30 min aiemmista Ralleista myöhäistetty starttiaika, jotta mahdollisimman moni työn raskaan raataja ehtii mukaan!)

Paikka: lähtö- ja maalintulopaikka Rotuaarin aukio

Kisaluokat: rennompi Jokamiesluokka ja enemmän liikunnallista haastetta tarjoava Erikoisluokka

Joukkuekoko: 2-6 hlö

Luvassa on paljon uusia rasteja, vanhoja kestosuosikkeja kuitenkaan unohtamatta. Edellisestä, syyskuussa 2020 järjestetystä, Rallista on sen verran aikaa, että varastossa odottelee mahtava määrä tuotekehityksen synnyttämiä uusia kujeita, Kalevala-teemaisesta kilpalaulannasta aina Cool Soft -kisailuun sekä Landeolympialaisiin! Tuskin maltamme odottaa, että näemme teidänkin joukkueen tositoimissa!

Osallistumismaksu 41 e / henkilö - ilmoita joukkueesi mukaan viimeistään 9.5.!

Klikkaa osoitteeseen ja ilmoita joukkueesi mukaanhttps://voltti.tapahtumiin.fi/fi/

Aikataulu

14:00 Kisatoimisto aukeaa, Rotuaarin aukio (joukkueet noutavat osallistujarannekkeet)

16:00 Narikka aukeaa (valvottu narikka laukuille ja vaihtovaatteille; hinta 1€)

16:30  Musiikki by SimiSamin Ralli-DJ, tapahtuman avaus ja alkulämmöt päälle!

16:40  Lähtöstartti kajahtaa. Lähtöön joukkueet tarvitsevat lähtöjen yhteydessä kuulutettavan lähtökoodin. Ensin matkaan lähtevät Erikoisluokan joukkueet ja sen jälkeen Jokamiesluokan joukkueet. Ja sitten vaan kovaa ajoa kello 20.00 saakka!

RASTIEN KIERTÄMISEEN ON VARATTU AIKAA KLO 16:40 - 20:00 VÄLINEN AIKA

20:00 Kokoontuminen takaisin lähtöpaikalle Rotuaarin aukiolle. Musiikkia ja mahtavaa Rallitunnelmaa!
20:10 Tulosten julkistaminen ja palkintojen jako. Kisassa palkitaan kolme eniten pisteitä saavuttanutta joukkuetta Erikois- ja Jokamiesluokassa!
20:30 Tapahtuma päättyy

PS. Vaikka rastit eivät menisikään ihan putkeen, on teillä mahdollisuus menestyä myös parhaiten pukeutuneena joukkueena!

Rallin Facebookissa ja Instagramissa pääset fiilistelemään kuvia ja tunnelmia mahtavasta menosta menneiltä vuosilta! 

Tilaa Rotuaarirallin uutiskirje

Tilaamalla RotuaariRallin uutiskirjeen sähköpostiisi pysyt ajan tasalla ja saat ensimmäisten joukossa tietoa tapahtumasta!


Tapahtuman lähtö- ja maaliintulopaikkana toimii Rotuaarin aukio.

Kuvia ja tunnelmia menneistä tapahtumista löytyy kuvagalleriasta

Mikä ihmeen RotuaariRalli?

RotuaariRalli on hyvän mielen kaupunkiseikkailutapahtuma, jossa pidetään hauskaa ja kilpaillaan 2-6 hengen joukkueina suorittaen Oulun keskustan ja lähiympäristön alueelle sijoitettuja virtuaalisia ja toiminnallisia rasteja. Rasteja etsitään puhelimeen ladattavan ActionTrack-mobiilisovelluksen avulla. Mukaan voi osallistua rennommassa, pilke silmäkulmassa etenevässä Jokamiesluokassa tai uudistuneessa enemmän haastetta tarjoavassa Erikoisluokassa. Kaveriporukat, työporukat ja esim. pariskunnat; olette kaikki tervetulleita mukaan Ralliin! Tutustu kisaluokkiin täältä >>

Aikaisempina vuosina suoritusrasteina on ollut mm. polkuautorata, Voimaleka, Twerkkimestari-haaste, Sokkosnapsi-visa, kuplafutisrata sekä motoriikkaa haastava Superstepperi-peli.

Kilpailun aikana joukkueet suorittavat rasteja niin paljon kuin ehtivät tai haluavat. Suorittujen rastien määrä ei ole merkittävin tekijä, vaan suoritusten laatu. Katso tapahtuman aikataulu täältä >>

PS. Osallistuminen tekee hyvää - tapahtumalla kerätään rahaa Lastenklinikan Kummit ry:lle, kohteena OYS:n lastenklinikka. Tähän mennessä olemme keränneet pottiin jo lähes 5000€.

Toivotamme kaikki liikkumisesta ja hauskanpidosta kiinnostuneet – vanhat ja uudet Rallilaiset tervetulleeksi!

PS. RotuaariRalli on takuuvarmasti unohtumaton toimintapäivä henkilökunnalle tai ikimuistoinen tapahtuma asiakastilaisuutena.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.