RotuaariRalli

Mahtava Rallikansa: taas mennään eikä meinata - RotuaariRalli 2020 valtaa Oulun jälleen perjantaina 8.5.!

postimages/rotuaariralli-mustavalkoinen-linkki

Tilaa Rotuaarirallin uutiskirje

Tilaamalla RotuaariRallin uutiskirjeen sähköpostiisi pysyt ajan tasalla ja saat ensimmäisten joukossa tietoa tulevasta tapahtumasta!


RotuaariRalli 2020 on parhaillaan ideoinnin ja tuotteistuksen alla ja kohta taas mennään! Tervetuloa nostattamaan tiimihenkeä, pitämään hauskaa keväisessä Oulussa ja kokemaan tapahtuman ainutlaatuisen energinen tunnelma!

Tarkemmat tapahtumatiedot julkaistaan sivuillemme sekä tapahtumaan Facebookissa lähiaikana – siihen saakka pitäkää Rallivaihde päällä!

Kuvia ja tunnelmia vuoden 2019 Rallista löytyy kuvagalleriasta

Mikä ihmeen RotuaariRalli?

RotuaariRalli on hyvän mielen kaupunkiseikkailutapahtuma, jossa pidetään hauskaa ja kilpaillaan 2-6 hengen joukkueina suorittaen Oulun keskustan ja lähiympäristön alueelle sijoitettuja virtuaalisia ja toiminnallisia rasteja. Mukaan voi osallistua rennommassa, pilke silmäkulmassa etenevässä Jokamiesluokassa tai enemmän liikunnallista haastetta tarjoavassa Erikoisluokassa. Kaveriporukat, työporukat ja esim. pariskunnat; olette kaikki tervetulleita mukaan Ralliin!

Aikaisempina vuosina suoritusrasteina on ollut mm. polkuautorata, Voimaleka, Twerkkimestari-haaste, Sokkosnapsi-visa, kuplafutisrata sekä motoriikkaa haastava Superstepperi-peli.

Kilpailun aikana joukkueet suorittavat rasteja niin paljon kuin ehtivät tai haluavat. Suorittujen rastien määrä ei ole merkittävin tekijä, vaan suoritusten laatu.

PS. Osallistuminen tekee hyvää - tapahtumalla kerätään rahaa Lastenklinikan Kummit ry:lle, kohteena OYS:n lastenklinikka.

Toivotamme kaikki liikkumisesta ja hauskanpidosta kiinnostuneet – vanhat ja uudet Rallilaiset tervetulleeksi!

PS. RotuaariRalli on takuuvarmasti unohtumaton toimintapäivä henkilökunnalle tai ikimuistoinen tapahtuma asiakastilaisuutena.

Facebook