RotuaariRalli

RotuaariRalli-kaupunkiseikkailu valtaa Oulun jälleen perjantaina 26.5.2023 kello 16.30 – 20.30!

Kevään merkit ovat jo täällä – RotuaariRalli on tulossa taas perjantaina 26.5.2023 kello 16.30 alkaen ja ilmoittautuminen tapahtumaan starttaa Early Bird -hintaedulla perjantaina 27.1.

Kisa-alueena toimii tuttuun tapaan Oulun keskusta ja lähtö- ja maaliintulopaikkana Rotuaarin aukio. Onhan päivä jo merkittynä kalenteriin? Lämpimästi tervetuloa jo kuudetta kertaa järjestettävään hyvän mielen kaupunkiseikkailuun, jollaista ei toista Suomesta löydy, ja laitetaan yhdessä hana pohjaan vai mitä? Olisiko Ralli teidänkin työporukan tämän kevään tyky- tai virkkaritapahtuma; liikuntaa ja hauskanpitoa 4 tunnin ajaksi porukalla kätevästi Avaimet käteen -periaatteella?

Mitä missä koska?

Aika: 26.5.2023 klo 16.30 – 20.30

Paikka: lähtö- ja maalintulopaikka Rotuaarin aukio

Kisaluokat: Jokamiesluokka ja Erikoisluokka

Joukkuekoko: 2-6 hlö

Luvassa on uudistuksia, joista lisää tietoa helmikuussa tulevissa uutiskirjeissämme ja somekanavissamme - tuskin maltamme odottaa, että näemme teidänkin joukkueenne tositoimissa! Vaikka perinteiset kisaluokat: rento Jokkari eli Jokamiesluokka ja Erikoisluokka pysyvätkin ennallaan, tulossa on mm. uudistuksia siihen, miten pelin sisällä on mahdollista kasvattaa pistepottiaan taktikoinnilla ja suoriutumalla erityisen hyvin toiminnallisista rasteista ja myös palkintojenjakokategorioihin on tulossa uutta. Stay Tuned!

Osallistumismaksut - Early Bird -hintainen ilmoittautuminen starttaa 27.1.!

Early Bird -hintainen osallistumismaksu on voimassa 12.3. saakka hintaan 32€/hlö. PS. Vaikka ei olisi vielä täyttä varmuutta voittajatiiminne kokoonpanosta, kannattaa liput varata jo nyt ja lisäillään oikeat tyypit nimitietoineen sitten mukaan lähempänä tapahtumaa.

Osallistumismaksut 12.3. päättyvän Early Bird -hintaetujakson jälkeen:

13.3. – 1.5.: 38 € / hlö

2.5. - 22.5.: 43 € / hlö

Klikkaa osoitteeseen: https://voltti.tapahtumiin.fi/fi/ ja nappaa liput kevään hauskimpaan tapahtumaan!

Toukokuussa 2022 kisatussa RotuaariRallissa oltiin liikkeellä aurinkoisessa kevätsäässä tukka putkella, mutta rennolla asenteella – kiitos kaikille mukana olleille joukkueille ja yhteistyökumppaneillemme ja toivottavasti näemme kaikki teidät myös 26.5.

Top 10 tuloslista 2022:

Jokamiesluokka:

1.Vatsakkaat 295 p.

2. VesiVeijarit 271 p.

3. RonSut 254 p.

4. Nopeet 252 p.

5. Velu 249 p.

6. Retrotytöt 243 p.

7. Virkut Mirkut 241 p.

8. Kukkahattutädit 241 p.

9. Team Jumppapiiri 228 p.

10. Tehotiimi 221p.

Erikoisluokka:

1. Seksikkäät tanssipedot 306 p.

2. KREPPIKSET 1.0 199 p.

3. Kreppikset 2.0 192 p.

4. Kreppikset 3.0 118p.

Ja Parhaiten Pukeutuneeksi Joukkueeksi valittiin: Team KLL!

Rallin Facebookissa ja Instagramissa pääset fiilistelemään kuvia ja tunnelmia mahtavasta menosta, myös aikaisemmilta vuosilta! 

 

postimages/1
postimages/2
postimages/3
postimages/4

Tilaa Rotuaarirallin uutiskirje

Tilaamalla RotuaariRallin uutiskirjeen sähköpostiisi pysyt ajan tasalla ja saat ensimmäisten joukossa tietoa tapahtumasta!


Tapahtuman lähtö- ja maaliintulopaikkana toimii Rotuaarin aukio.

Kuvia ja tunnelmia menneistä tapahtumista löytyy kuvagalleriasta

Mikä ihmeen RotuaariRalli?

RotuaariRalli on hyvän mielen kaupunkiseikkailutapahtuma, jossa pidetään hauskaa ja kilpaillaan 2-6 hengen joukkueina suorittaen Oulun keskustan ja lähiympäristön alueelle sijoitettuja virtuaalisia ja toiminnallisia rasteja. Rasteja etsitään puhelimeen ladattavan ActionTrack-mobiilisovelluksen avulla. Mukaan voi osallistua rennommassa, pilke silmäkulmassa etenevässä Jokamiesluokassa tai uudistuneessa enemmän haastetta tarjoavassa Erikoisluokassa. Kaveriporukat, työporukat ja esim. pariskunnat; olette kaikki tervetulleita mukaan Ralliin! Tutustu kisaluokkiin täältä >>

Aikaisempina vuosina suoritusrasteina on ollut mm. polkuautorata, Voimaleka, Twerkkimestari-haaste, Sokkosnapsi-visa, kuplafutisrata sekä motoriikkaa haastava Superstepperi-peli.

Kilpailun aikana joukkueet suorittavat rasteja niin paljon kuin ehtivät tai haluavat. Suorittujen rastien määrä ei ole merkittävin tekijä, vaan suoritusten laatu. Katso tapahtuman aikataulu täältä >>

PS. Osallistuminen tekee hyvää - tapahtumalla kerätään rahaa Lastenklinikan Kummit ry:lle, kohteena OYS:n lastenklinikka. Tähän mennessä olemme keränneet pottiin jo lähes 5000€.

Toivotamme kaikki liikkumisesta ja hauskanpidosta kiinnostuneet – vanhat ja uudet Rallilaiset tervetulleeksi!

PS. RotuaariRalli on takuuvarmasti unohtumaton toimintapäivä henkilökunnalle tai ikimuistoinen tapahtuma asiakastilaisuutena.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.