RotuaariRalli

RotuaariRalli tulossa taas syyskuussa 2021 – tänä vuonna juhlitaan tapahtuman 5-vuotista taivalta!

RotuaariRalli-kaupunkiseikkailun 5-vuotissynttäreitä juhlitaan 17.9.2021, kello 16:30-20:30. Eiköhän laiteta taas hippulat vinkumaan Rallikansa! 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on startannut mahtavalla Early Bird -tarjouksella 30 € / hlö, ennakkohinta on voimassa kesäkuun loppuun saakka!

Osallistumalla teet hyvää!

Tuttuun tapaan tuemme tapahtumalla tärkeää asiaa, hyväntekeväisyyskumppanimme Lastenklinikan Kummit ry:n toimintaa, paikallisena kohteena OYS:n lastenklinikka.
 

Rallin Facebookissa ja Rallin Instagramissa pääset fiilistelemään kuvia ja tunnelmia mahtavasta menosta menneiltä vuosilta!

postimages/rotuaariralli-mustavalkoinen-linkki

Tilaa Rotuaarirallin uutiskirje

Tilaamalla RotuaariRallin uutiskirjeen sähköpostiisi pysyt ajan tasalla ja saat ensimmäisten joukossa tietoa tulevasta tapahtumasta!


Tapahtuman lähtö- ja maaliintulopaikkana toimii Rotuaarin aukio.

Kuvia ja tunnelmia vuoden 2019 Rallista löytyy kuvagalleriasta

Mikä ihmeen RotuaariRalli?

RotuaariRalli on hyvän mielen kaupunkiseikkailutapahtuma, jossa pidetään hauskaa ja kilpaillaan 2-6 hengen joukkueina suorittaen Oulun keskustan ja lähiympäristön alueelle sijoitettuja virtuaalisia ja toiminnallisia rasteja. Rasteja etsitään puhelimeen ladattavan ActionTrack-mobiilisovelluksen avulla. Mukaan voi osallistua rennommassa, pilke silmäkulmassa etenevässä Jokamiesluokassa tai uudistuneessa enemmän haastetta tarjoavassa Erikoisluokassa. Kaveriporukat, työporukat ja esim. pariskunnat; olette kaikki tervetulleita mukaan Ralliin! Tutustu kisaluokkiin täältä >>

Aikaisempina vuosina suoritusrasteina on ollut mm. polkuautorata, Voimaleka, Twerkkimestari-haaste, Sokkosnapsi-visa, kuplafutisrata sekä motoriikkaa haastava Superstepperi-peli.

Kilpailun aikana joukkueet suorittavat rasteja niin paljon kuin ehtivät tai haluavat. Suorittujen rastien määrä ei ole merkittävin tekijä, vaan suoritusten laatu. Katso tapahtuman aikataulu täältä >>

PS. Osallistuminen tekee hyvää - tapahtumalla kerätään rahaa Lastenklinikan Kummit ry:lle, kohteena OYS:n lastenklinikka. Tähän mennessä olemme keränneet pottiin jo lähes 5000€.

Toivotamme kaikki liikkumisesta ja hauskanpidosta kiinnostuneet – vanhat ja uudet Rallilaiset tervetulleeksi!

PS. RotuaariRalli on takuuvarmasti unohtumaton toimintapäivä henkilökunnalle tai ikimuistoinen tapahtuma asiakastilaisuutena.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.