RotuaariRalli

RotuaariRalli siirtyy kevääseen 2022!

RotuaariRalli-kaupunkiseikkailu joudutaan valitettavasti siirtämään kevääseen 2022, syynä pitkittynyt epidemiatilanne ja siitä johtuva vähäinen osallistujamäärä. 

"RotuaariRalli on ennen kaikkea yhteisöllinen, hyvän mielen tapahtuma, johon mm. työporukat kokoontuvat pitämään hauskaa yhdessä. Tässä vielä vallitsevassa epidemiatilanteessa emme pysty takaamaan osallistujille sellaista osallistujakokemusta, jonka tänä vuonna 5 vuotta täyttävä tapahtuma ansaitsee", kertoo tapahtumapäällikkö Niina Seppänen.

Toivomme, että keväällä 2022 tilanne on jo aivan toinen ja pääsemme silloin juhlistamaan viidettä RotuaariRallia, liikkumaan ja pitämään hauskaa yhdessä - turvallisesti ja hyvässä hengessä.

Rallin Facebookissa ja Rallin Instagramissa pääset fiilistelemään kuvia ja tunnelmia mahtavasta menosta menneiltä vuosilta! Pidetään lippu korkealla, Rallikansa!

postimages/rotuaariralli-mustavalkoinen-linkki

Tilaa Rotuaarirallin uutiskirje

Tilaamalla RotuaariRallin uutiskirjeen sähköpostiisi pysyt ajan tasalla ja saat ensimmäisten joukossa tietoa tapahtumasta!


Tapahtuman lähtö- ja maaliintulopaikkana toimii Rotuaarin aukio.

Kuvia ja tunnelmia menneistä tapahtumista löytyy kuvagalleriasta

Mikä ihmeen RotuaariRalli?

RotuaariRalli on hyvän mielen kaupunkiseikkailutapahtuma, jossa pidetään hauskaa ja kilpaillaan 2-6 hengen joukkueina suorittaen Oulun keskustan ja lähiympäristön alueelle sijoitettuja virtuaalisia ja toiminnallisia rasteja. Rasteja etsitään puhelimeen ladattavan ActionTrack-mobiilisovelluksen avulla. Mukaan voi osallistua rennommassa, pilke silmäkulmassa etenevässä Jokamiesluokassa tai uudistuneessa enemmän haastetta tarjoavassa Erikoisluokassa. Kaveriporukat, työporukat ja esim. pariskunnat; olette kaikki tervetulleita mukaan Ralliin! Tutustu kisaluokkiin täältä >>

Aikaisempina vuosina suoritusrasteina on ollut mm. polkuautorata, Voimaleka, Twerkkimestari-haaste, Sokkosnapsi-visa, kuplafutisrata sekä motoriikkaa haastava Superstepperi-peli.

Kilpailun aikana joukkueet suorittavat rasteja niin paljon kuin ehtivät tai haluavat. Suorittujen rastien määrä ei ole merkittävin tekijä, vaan suoritusten laatu. Katso tapahtuman aikataulu täältä >>

PS. Osallistuminen tekee hyvää - tapahtumalla kerätään rahaa Lastenklinikan Kummit ry:lle, kohteena OYS:n lastenklinikka. Tähän mennessä olemme keränneet pottiin jo lähes 5000€.

Toivotamme kaikki liikkumisesta ja hauskanpidosta kiinnostuneet – vanhat ja uudet Rallilaiset tervetulleeksi!

PS. RotuaariRalli on takuuvarmasti unohtumaton toimintapäivä henkilökunnalle tai ikimuistoinen tapahtuma asiakastilaisuutena.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.