RotuaariRalli

RotuaariRallille uusi päivämäärä - perjantaina 18.9. mennään eikä meinata!

Kuten jo aiemmin tiedotimme, RotuaariRalli siirtyy loppukesään. Päätös perustuu Suomen hallituksen kieltoon järjestää yli 500 hengen yleisötapahtumia toukokuun loppuun saakka. RotuaariRalli piti järjestää 8.5.2020.

"Olemme tosi iloisia, että saimme uuden korvaavan päivämäärän näin nopeasti ja pääsemme jatkamaan vuoden vauhdikkaimman kaupunkiseikkailun valmisteluja. Kaikki ilmoittautumiset tapahtumaan siirtyvät automaattisesti uudelle päivämäärälle. Aiemmin ostettu pääsylippu käy sellaisenaan tapahtumaan", kertoo tapahtumapäällikkö Niina Seppänen. "Myös osallistumisen siirto toiselle henkilölle tämän vuoden tapahtumaan on mahdollista. Ellei uusi päivämäärä sovi, on ilmoittautuminen myös mahdollista siirtää vuoden 2021 tapahtumaan."

Lisätiedot:
info@rotuaariralli.fi

postimages/rotuaariralli-mustavalkoinen-linkki

Tilaa Rotuaarirallin uutiskirje

Tilaamalla RotuaariRallin uutiskirjeen sähköpostiisi pysyt ajan tasalla ja saat ensimmäisten joukossa tietoa tulevasta tapahtumasta!


Tapahtuman lähtö- ja maaliintulopaikkana toimii Rotuaarin aukio.

Kuvia ja tunnelmia vuoden 2019 Rallista löytyy kuvagalleriasta

Mikä ihmeen RotuaariRalli?

RotuaariRalli on hyvän mielen kaupunkiseikkailutapahtuma, jossa pidetään hauskaa ja kilpaillaan 2-6 hengen joukkueina suorittaen Oulun keskustan ja lähiympäristön alueelle sijoitettuja virtuaalisia ja toiminnallisia rasteja. Rasteja etsitään puhelimeen ladattavan ActionTrack-mobiilisovelluksen avulla. Mukaan voi osallistua rennommassa, pilke silmäkulmassa etenevässä Jokamiesluokassa tai uudistuneessa enemmän haastetta tarjoavassa Erikoisluokassa. Kaveriporukat, työporukat ja esim. pariskunnat; olette kaikki tervetulleita mukaan Ralliin! Tutustu kisaluokkiin täältä >>

Aikaisempina vuosina suoritusrasteina on ollut mm. polkuautorata, Voimaleka, Twerkkimestari-haaste, Sokkosnapsi-visa, kuplafutisrata sekä motoriikkaa haastava Superstepperi-peli.

Kilpailun aikana joukkueet suorittavat rasteja niin paljon kuin ehtivät tai haluavat. Suorittujen rastien määrä ei ole merkittävin tekijä, vaan suoritusten laatu. Katso tapahtuman aikataulu täältä >>

PS. Osallistuminen tekee hyvää - tapahtumalla kerätään rahaa Lastenklinikan Kummit ry:lle, kohteena OYS:n lastenklinikka. Tähän mennessä olemme keränneet pottiin jo lähes 5000€.

Toivotamme kaikki liikkumisesta ja hauskanpidosta kiinnostuneet – vanhat ja uudet Rallilaiset tervetulleeksi!

PS. RotuaariRalli on takuuvarmasti unohtumaton toimintapäivä henkilökunnalle tai ikimuistoinen tapahtuma asiakastilaisuutena.