RotuaariRalli

Kiitos Rallikansa - RotuaariRalli 2020 on onnellisesti ohitse ja kovaa oli meno!

Rotuaarin aukio ja Oulun keskusta täyttyivät jälleen iloisesta Rallikansasta perjantaina 18.9. – kuvia ja tunnelmia mahtavasta menosta löytyy Rallin Facebookista >>

Samalla tuimme perinteiseen tapaan yhdessä tärkeää asiaa, hyväntekeväisyyskumppanimme Lastenklinikan Kummit ry:n toimintaa ja paikallisena kohteena OYS:n lastenklinikkaa! Kiitos Rallikansa!

Rallikansa, arvostamme palautettanne - voit vastata palautekyselyyn tästä linkistä >> lämmin kiitos!

Kevään 2021 tapahtumapäivän julkistamme marraskuussa 2020 – siihen saakka kovaa ajoa ja turvallista syksyä!

postimages/rotuaariralli-mustavalkoinen-linkki

Tilaa Rotuaarirallin uutiskirje

Tilaamalla RotuaariRallin uutiskirjeen sähköpostiisi pysyt ajan tasalla ja saat ensimmäisten joukossa tietoa tulevasta tapahtumasta!


Tapahtuman lähtö- ja maaliintulopaikkana toimii Rotuaarin aukio.

Kuvia ja tunnelmia vuoden 2019 Rallista löytyy kuvagalleriasta

Mikä ihmeen RotuaariRalli?

RotuaariRalli on hyvän mielen kaupunkiseikkailutapahtuma, jossa pidetään hauskaa ja kilpaillaan 2-6 hengen joukkueina suorittaen Oulun keskustan ja lähiympäristön alueelle sijoitettuja virtuaalisia ja toiminnallisia rasteja. Rasteja etsitään puhelimeen ladattavan ActionTrack-mobiilisovelluksen avulla. Mukaan voi osallistua rennommassa, pilke silmäkulmassa etenevässä Jokamiesluokassa tai uudistuneessa enemmän haastetta tarjoavassa Erikoisluokassa. Kaveriporukat, työporukat ja esim. pariskunnat; olette kaikki tervetulleita mukaan Ralliin! Tutustu kisaluokkiin täältä >>

Aikaisempina vuosina suoritusrasteina on ollut mm. polkuautorata, Voimaleka, Twerkkimestari-haaste, Sokkosnapsi-visa, kuplafutisrata sekä motoriikkaa haastava Superstepperi-peli.

Kilpailun aikana joukkueet suorittavat rasteja niin paljon kuin ehtivät tai haluavat. Suorittujen rastien määrä ei ole merkittävin tekijä, vaan suoritusten laatu. Katso tapahtuman aikataulu täältä >>

PS. Osallistuminen tekee hyvää - tapahtumalla kerätään rahaa Lastenklinikan Kummit ry:lle, kohteena OYS:n lastenklinikka. Tähän mennessä olemme keränneet pottiin jo lähes 5000€.

Toivotamme kaikki liikkumisesta ja hauskanpidosta kiinnostuneet – vanhat ja uudet Rallilaiset tervetulleeksi!

PS. RotuaariRalli on takuuvarmasti unohtumaton toimintapäivä henkilökunnalle tai ikimuistoinen tapahtuma asiakastilaisuutena.