Live The Nature – luontoseikkailupeli

Voltin uutuus Live The Nature - luontoseikkailupeli sopii loistavasti esimerkiksi virkistys- tai tykypäivän ohjelmaksi tai piristämään kokouspäivää.

Tämä avaimet käteen -aktiviteetti on hauska tapa luoda tiimihenkeä ja nauttia samalla luonnosta ja ulkoilusta; turvallisesti esimerkiksi 2-4 hengen tiimeissä.

Seikkailupeli luonnossa on hauska ja mukaansatempaava elämysaktiviteetti, joka sopii kaiken tasoisille liikkujille!

Luontoseikkailupelissä pääsee liikunnan ja tiimihengen kehittämisen ohella rentouttamaan mieltä ja kehoa luonnon helmassa. Luonnossa liikkuminenhan on mitä parhain keino mm. stressin lievitykseen ja pitkän talven jälkeen on mahtavaa päästä haukkaamaan happea mielenkiintoisen ohjelman parissa.

Pelissä eteneminen vaatii nokkeluutta ja loogista päättelykykyä, mutta tärkeintä on yhteistyö tiimin kesken. Ratkaisevaa ei ole niinkään etenemisnopeus, vaan tehtävien mahdollisimman laadukkaasti ratkaiseminen.

Mitä, missä, miten?

Noin puolitoistatuntisessa pelissä suoritetaan erilaisia virtuaalisia tehtäviä helppokäyttöisellä, puhelimeen ladattavalla ActionTrack-sovelluksella. Peliä voi pelata kahden hengen tai sitä suurempana tiiminä, halutessa kisaten muita tiimejä vastaan. 

Ensimmäinen Tampereella sijaitseva pelialue on upea Pyynikin alueen harjumaasto; jatkossa laajennamme pelialueita myös muualle Pirkanmaalle. 

Oletteko valmiita kohtaamaan haasteita luonnon helmassa?

Tervetuloa lataamaan akkuja ja nauttimaan luonnosta täysin uudella tavalla!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.