Arto Rastas kokkikoulu - turvallisesti etänä!

Hyvinvointia ja kokkailua Arto Rastaan kokkikoulussa - turvallisesti etänä!

Nyt jos koskaan kaivataan uusia elämyksiä ja terveellisen ja ravinteikkaan ruuan arvostus on korkealla. Tähän tarpeeseen eli haluun tehdä yhdessä hauskoja juttuja, oppia uutta ja samalla saada tietoa ruuan terveysvaikutuksista syntyi helmikuussa 2021 turvallisesti etänä toteutettava kokkikoulu.

Kokkikouluun mahtuu mukaan koko firman väki ja kestoltaan noin 90-120 min tapahtumassa opitaan yhdessä uutta niin yleisesti ruuan valmistuksesta, lähiruuasta kuin myös vastustuskykyä tukevien ruoka- ja ravintoaineiden merkityksestä. Pääpaino kuitenkin rennossa yhdessäolossa ja ruuan nautinnossa!

Menuesimerkki 1:

Pääruoka:

Piparjuurivoissa paistettua kuhaa, kurkumalla naustettua yrittirisottoa ja nokkospestoa

Jälkiruoka:

Hunajalla aateloitu rahka kotimaisesta mustikasta & karamellisoitua kauraa

Menuesimerkki 2:

Pääruuat:

Grillattua teriyaki-lohta, sydänsalaattia ja kyssäkaalitsatsikia

Burgeri grillatusta kanasta, bbq-kastiketta, itse tehtyä majoneesia, savujuustoa ja tomaattia

Jälkiruoka: Grillattua mansikkaa ja vanilja-mascarponea

Mitä kokkikoulussa tapahtuu?

Kokkaushetki striimataan noin 90-120 mittaisena, laadukkaalla kuvaustekniikalla yhteistyökumppanimme Kipinä Films Oy:n toimesta asiakkaalle räätälöitynä live-ohjelmana. Alustana toimii Vimeo.

Tapahtuma etenee kiireettä ja hyvällä svengillä ja osallistujille luodaan osallistava, vuorovaikutteinen ja rento tunnelma - apuna siinä myös livechat mahdollistaen kysymykset Artolle sekä muiden kokkaajien kannustamisen.

Osallistujan kertomaa:

”Kiitos oikein paljon kokkikoulusta! Oli hauskaa ja ruuasta tuli todella herkullista. Kotiraati piti tuloksesta, mieheni oli erityisen innoissaan ja totesi, että syntyi kunnon ravintolatasoinen päivällinen ja nuorisollekin upposi - pitivät erityisesti jälkiruuasta. Tämä oli erinomainen kokemus!”

Arto Rastas:

Arto Rastas omistaa kuusi ravintolaa, yhden Delin ja yksityisen kokkikoulun ja on ollut mukana kisaamassa Suomen kokkimaajoukkueessa, menestynyt useissa kokkikilpailuissa ja ollut mukana useissa kokkausaiheisissa TV-ohjelmissa. Tällä hetkellä aika kuluu mm. virtuaalisissa kokkikouluissa, ruokakuvauksissa, konsultointitehtävissä sekä reseptiikan laatimisessa.

Ota yhteyttä ja varaa teidän porukalle unohtumaton elämys hyvän ruuan parissa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.