Tietoa meistä

Ammattitaitoisesti järjestetty tapahtuma – on kyseessä sitten työhyvinvointipäivä, promootiokiertue, pikkujoulut, virkistyspäivä tai vaikkapa aktiviteetti kesäpäiville, luo tärkeitä muistoja niin omalle henkilökunnalle kuin myös asiakkaille ja muille sidosryhmille. Kokemusta löytyy perinteisten face-to-face -tapahtumien lisäksi myös virtuaalitapahtumista sekä hybriditapahtumista.

Onnistunut tapahtuma koostuu monista osa-alueista ja vanhan sloganin mukaan: ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, vähintäänkin!”

”Vastaamme halutessanne tapahtuman kulusta alusta loppuun, jolloin sinä voit keskittyä asiakkaisiin ja myös itse nauttia tapahtumasta”, Voltin yrittäjä ja toimitusjohtaja, hyvinvointivalmentaja Niina Seppänen lupaa. ”Vaihtoehtoisesti voit ulkoistaa osan tapahtumastasi Voltin osaaviin käsiin”.

Erilaiset aktiviteetit, kuten kaupunkisuunnistustapahtumat, tiimikisailut ja esimerkiksi firman olympialaiset, ovat meille tuttuja ja näiden ohelle on vuosi vuodelta tullut yhä enemmän erilaisia virtuaalitapahtumia; aina etänä ohjatuista liikuntatunneista ja hyvinvointiluennoista etäkokkikouluihin saakka.

"Vielä tähän saakka - 13 vuoteen - emme ole joutuneet nostamaan käsiä pystyyn uudenlaisen tapahtuman edessä", kertoo Niina Voltista. "Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teidän seuraava, ikimuistoinen tapahtuma."

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.