Yhteistyökohteitamme Pirkanmaalla

Yhteistyökohteitamme Pirkanmaalla ovat mm.:

Hopealinja Oy / Viikinsaari

Vain 20 minuutin mittaisen laivamatkan päässä Tampereelta sijaitseva idyllinen Viikinsaari tarjoaa upeat puitteet erilaisiin yritysjuhliin ja -tapahtumiin ja tykypäiviin. Katetulla tanssilavalla onnistuu esimerkiksi ryhmäliikuntatunnit isommallekin porukalle ja Viikinsaari Go -saarisuunnistus on rentohenkistä tiimiohjelmaa parhaimmillaan – kysy lisää vaihtoehdoistamme!

Villa Hakkari

Ravintola Villa Hakkari sijaitsee Lempäälässä Kuokkalankosken rannalla. Kartanon mahtavat puitteet ja kaunis ympäristö mahdollistaa monenlaiset tapahtumat kokouksista yritysjuhliin ja tykypäivistä pikkujouluihin. Olemme tuotteistaneet yhteistyössä Hyvinvointipäivän – uskomme, että myös kokoustaminen saa uutta potkua kehon saadessa liikettä ja aivojen saadessa happea keskellä kokouspäivää.

Villa Hakkarin hyvinvointipäivä muokataan juuri Teille sopivaksi. Aamu voidaan aloittaa esimerkiksi aamukahvilla ja herättävällä smoothiella ja kroppaa herättävällä lyhyellä aamunavauksella. Sen jälkeen vuorossa on virallinen osuus, joka voidaan sujuvasti tauottaa maittavalla ja terveellisellä lounaalla. Kokoustamisen jälkeen lähdetään nauttimaan liikuntaosuudesta, joka voi pitää sisällään toiveiden mukaan vaikkapa Selätä Selkäsi -hyvinvointitunnin tai esimerkiksi ulkoille Voltin Neliottelun! Hyvinvointipäivä päättyy iltapäiväkahviin.

Kristillan Juhlatalo

Kristillan Kartanon juhla- ja kokouspaikka sijaitsee Tampereella Kaukajärven rannalla vain 6 km Tampereen keskustasta. Miljööseen kuuluvat vanha kartanorakennus ja puistomainen puutarha. Kristillan rannassa on saunarakennus, jonka yhteydessä on tilava kota ja kylpytynnyri. Kellariin on piilotettu leikkimielisesti ”salakapakka”.

Rustholli

Rustholli sijaitsee kauniilla paikalla Näsijärven rannalla, 12 km päässä Tampereen keskustasta Olkahisissa.

Juhlasalista avautuu järvinäköala kolmelle sivustalle ja sali on jaettavissa pienempiin osiin, joten tila palvelee erikokoisten tilaisuuksien tarpeita. Salissa on 180 vieraspaikkaa. Tilavalla ulkoterassilla asiakaspaikkoja on 100 ja pubiin mahtuu 40 henkilöä.

Rauhallisessa pihapiirissä on tilava saunatila takkatupineen. Rantasaunan lauteille mahtuu parikymmentä henkeä pehmeisiin löylyihin. Takkatuvan tiloissa voi myös kokoustaa.

Aaltosaha

Upea AaltoSaha Kokous-ja Juhlahuvila sijaitsee Orivedellä. Edustushuvila saunoineen ja porealtaineen on valmistunut vuonna 2016 ja sijaitsee upealla järvimaisemalla Längelmäveden rannalla.

Suosittelemme AaltoSahan huvilaa 10-120 henkilön ryhmille. Alle 25 henkilön ryhmillä on käytössään kokoussali ja yli 25 henkilön ryhmillä käytössä on sekä kokous- että juhlasali. Nämä tilat yhdistyvät helposti yhdeksi kokonaisuudeksi aina 120 henkilön tilaisuuksiin asti.

Asiakas- ja henkilöstötilaisuudet sekä muut juhlat

Voltilla on laaja yhteistyöverkosto koskien niin tapahtumapaikkoja ja -tekniikkaa, ohjelman tarjoajia kuin myös esim. tarjoiluja – paras tapahtuma räätälöidään asiakkaan toiveista ja tavoitteista liikkeelle lähtien!

Kartoitamme puolestanne tilat, tekniikan, tarjoilut ja ohjelman sekä huolehdimme tapahtuman käsikirjoituksesta ja koordinoimme alusta loppuun koko tapahtumakokonaisuuden. Tai halutessanne vain jonkin osa-alueen näistä. Luonnollisesti olemme toiveidenne mukaan myös paikan päällä itse tapahtumassa vastaamassa tapahtuman sujuvuudesta.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.