Rock The City -kaupunkiseikkailu

Rock The City -kaupunkiseikkailu sekä Voltin muut mobiilipeliseikkailut

Etsitkö ryhmällesi oheisohjelmaa kokous- tai seminaaripäivän piristykseksi, valmista aktiviteettia tykypäivään tai virkistyspäiväohjelmaa - jotakin mieleenpainuvaa ja erilaista tapaa kehittää tiimihenkeä ja ryhmätyötaitoja? Lähestyykö tiimipalaveri tai virkkarit ja ohjelma puuttuu?

Rock The City -kaupunkiseikkailu on vauhdikas ja toiminnantäyteinen aktiviteetti, joka haastaa osallistujat nokkeluutta, näppäryyttä ja tiimityötaitoja vaativilla mitä moninaisimmilla tehtävillä sekä kevyesti liikunnallisilla, yhdessä suoritettavilla tehtävillä – aivojumppaa puolestaan tarjoavat virtuaalirastit, jotka rohkaisevat avoimeen kommunikointiin sekä luovaan ajatteluun.

Useita pelivaihtoehtoja ja taatusti hauskaa menoa!

ActionTrack-mobiilisovelluksen avulla toteutettavassa aktiviteetissa suunnistetaan paikasta toiseen, suoritetaan erilaisia tehtäviä ja kerätään pisteitä omalle tiimille. Peli sopii kaupunkiympäristön lisäksi loistavasti myös luonnossa suoritettaviin tiimiaktiviteetteihin – tästä esimerkkeinä luonnonkauniissa Viikinsaaressa toteutettava Viikinsaari Go -saariseikkailu sekä Oulun upeassa Nallikarin luonnossa toteutettava POHTO Feel The Beat -tiimisuunnistuspeli.

Yleistä toteutuksesta

Sovellus on ladattavissa Android- ja iPhone -puhelimiin ja yksi tiimistä lataa pelisovelluksen. Suositeltava joukkuekoko on noin 3-5 henkilöä / tiimi. Kokonaisosallistujamäärä voi olla jopa 1 000 henkilöä – meillä löytyy runsaasti kokemusta myös henkilömääräisesti suurista toteutuksista, kuten vuosittain Oulussa järjestämämme RotuaariRalli-kaupunkiseikkailu noin 140 osallistujatiimin ja noin 700 osallistujan voimin.

Kaupunkiseikkailun kesto on noin 2 tuntia tai räätälöitynä myös pidempikestoisena.

Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan myös esimerkiksi ruokailut, ”taukopistetarjoilut”, illanviettopaikan tai esimerkiksi saunaillan aktiviteetin oheen. Kysy rohkeasti lisää!

Toteutusvaihtoehdot ja ohjelmapaketit

Tampere:

 • Rock The City -kaupunkiseikkailu – useita pelialuevaihtoehtoja (kaupunkikeskusta, Pyynikin ja Pispalan kulttuurihistoriallinen alue jne.) ja rentoa, tiimihenkeä kehittävää menoa tarjoten samalla erilaisen tavan tutustua Tampereeseen.
 • Viikinsaari Go -saariseikkailu - tervetuloa nauttimaan ulkoilusta ja upeasta luonnosta seikkaillen ympäri Viikinsaarta suorittaen luovuutta, nokkeluutta ja tiimityötaitoja vaativia tehtäviä.
 • Rock The City -kaupunkiseikkailu Hatanpään ja Arboretumin alueella - hauska ja erilainen tapa tutustua Tampereeseen, Hatanpään kartanoalueen monivaiheiseen historiaan sekä upeaan Arboretumiin kymmenine puu-, pensas- ja kukkalajeineen. 
 • UUTTA! Suositulle Voltin Rock The City Tampere -kaupunkiseikkailulle syntyi "pikkusisar": Rock The City Tampere Xmas Edition!
  Tämä joulunajan hengessä loihdittu, monipuolinen aktiviteetti esittelee kaupunkiseikkailijoille Tampereen keskustan kauneimmassa loistossaan. Osa rasteista sijaitsee sisätiloissa ja lämpimät kisajuomat kuuluvat pakettiin, tottakai. Kerro ryhmänne toiveet, niin räätälöidään juuri teille sopiva setti, halutessanne vaikkapa kokonaispakettina sisältäen myös ruokailun ja illanvieton. Vai kiinnostaako jatkaa iltaa saunaillan merkeissä parituntisen kaupunkiseikkailun päätteeksi?

 Oulu:

 • Rock The City -kaupunkiseikkailu – useita pelialuevaihtoehtoja. Koe Oulu uudella tavalla ja opi samalla varmasti jotakin uutta!
 • Feel The Beat -tiimisuunnistuspeli - erilainen, kevyesti liikunnallinen tapa nauttia ulkoilusta ja upeasta Hietasaaren ja Nallikarin alueen luonnosta! Hyvinvointi- ja luontoteemainen tiimisuunnistuspeli suoritetaan yhdessä ryhmän kanssa kehittäen samalla vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Kesto noin 1,5 tuntia, mahdollisuus yhdistää esim. ruokailuun tai illanviettoon!

 Hyötyä ja hupia oikeassa suhteessa!

 • tiimidynamiikka kehittyy
 • loistava tapa ryhmäytyä
 • ennestään toisilleen vieraammat tiimin jäsenet oppivat tuntemaan toisensa paremmin
 • kevyesti liikunnallinen aktiviteetti, joka sopii kaiken tasoisille liikkujille
 • aktiviteetti yhdistää ulkoilun, liikunnan ja yhteishengen kohottamisen ainutlaatuisella tavalla

Jo lähes 150 onnistunutta kaupunkisuunnistusta takana – onko teidän ryhmänne seuraava?

Tiimisuunnistuspeli yrityksen virkistyspäivään tai kokouspäivän yhteyteen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.