Rock The City -kaupunkiseikkailu

Rock The City -kaupunkiseikkailu sekä Voltin muut tiimipelisovellukset

Etsitkö ryhmällesi oheisohjelmaa kokous- tai seminaaripäivän piristykseksi, valmista tyky- tai virkistyspäiväohjelmapakettia tai mieleenpainuvaa ja erilaista tapaa kehittää tiimihenkeä ja ryhmätyötaitoja?

Rock The City -kaupunkiseikkailu on vauhdikas ja toiminnantäyteinen aktiviteetti, joka haastaa osallistujat nokkeluutta, näppäryyttä ja tiimityötaitoja vaativilla mitä moninaisimmilla tehtävillä sekä kevyesti liikunnallisilla, yhdessä suoritettavilla tehtävillä – aivojumppaa puolestaan tarjoavat virtuaalirastit, jotka rohkaisevat avoimeen kommunikointiin sekä luovaan ajatteluun.

Useita pelivaihtoehtoja ja taatusti hauskaa menoa!

ActionTrack-mobiilisovelluksen avulla toteutettavassa aktiviteetissa suunnistetaan paikasta toiseen, suoritetaan erilaisia tehtäviä ja kerätään pisteitä omalle tiimille. Peli sopii loistavasti myös esimerkiksi maastossa ja luonnossa suoritettaviin tiimiaktiviteetteihin – tästä esimerkkeinä luonnonkauniissa Viikinsaaressa toteutettava Viikinsaari Go -saariseikkailu sekä Oulun upeassa Nallikarin luonnossa toteutettava POHTO Feel The Beat -tiimisuunnistuspeli.

Yleistä toteutuksesta

Sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiä tukeviin älylaitteisiin (useimmiten käytössä on puhelin ja yksi tiimistä lataa pelisovelluksen). Suositeltava joukkuekoko on max. 5-7 henkilöä / tiimi. Kokonaisosallistujamäärä voi olla jopa 1 000 henkilöä – meillä löytyy runsaasti kokemusta myös henkilömääräisesti suurista toteutuksista, kuten vuosittain Oulussa järjestämämme RotuaariRalli-kaupunkiseikkailu noin 140 osallistujatiimin ja noin 700 osallistujan voimin.

Aktiviteetin kesto on noin 2 tuntia tai räätälöitynä myös pidempikestoisena.

Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan myös esimerkiksi ruokailut, ”taukopistetarjoilut”, illanviettopaikan tai esimerkiksi saunaillan aktiviteetin oheen. Kysy rohkeasti lisää!

Toteutusvaihtoehdot ja ohjelmapaketit

Tampere:

  • Rock The City -kaupunkiseikkailu – useita pelialuevaihtoehtoja (kaupunkikeskusta, Pyynikin ja Pispalan kulttuurihistoriallinen alue jne.) ja rentoa, tiimihenkeä kehittävää menoa tarjoten samalla erilaisen tavan tutustua Tampereeseen.
  • Viikinsaari Go -saariseikkailu - tervetuloa nauttimaan ulkoilusta ja upeasta luonnosta seikkaillen ympäri Viikinsaarta suorittaen luovuutta, nokkeluutta ja tiimityötaitoja vaativia tehtäviä.
  • Rock The City -kaupunkiseikkailu Hatanpään ja Arboretumin alueella - hauska ja erilainen tapa tutustua Tampereeseen, Hatanpään kartanoalueen monivaiheiseen historiaan sekä upeaan Arboretumiin kymmenine puu-, pensas- ja kukkalajeineen. 

 Oulu:

  • Rock The City -kaupunkiseikkailu – useita pelialuevaihtoehtoja. Koe Oulu uudella tavalla ja opi samalla varmasti jotakin uutta!
  • POHTO Feel The Beat -tiimisuunnistuspeli - erilainen, kevyesti liikunnallinen tapa nauttia ulkoilusta ja upeasta Oulun Hietasaaren ja Nallikarin alueen luonnosta! Hyvinvointi- ja luontoteemainen tiimisuunnistuspeli suoritetaan yhdessä ryhmän kanssa kehittäen samalla vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

PS. Tulossa kesällä 2020 englanninkielisiä peliversioita soveltuen mm. kansainvälisten vierailijoiden aktiviteettikäyttöön!

Hyötyä ja hupia oikeassa suhteessa!

  • tiimidynamiikka kehittyy
  • ennestään toisilleen vieraammat tiimin jäsenet oppivat tuntemaan toisiaan paremmin
  • kevyesti liikunnallinen aktiviteetti, joka sopii kaikille
  • aktiviteetti yhdistää ulkoilun, liikunnan ja yhteishengen kohottamisen ainutlaatuisella tavalla

Jo lähes 100 onnistunutta toteutusta takana – onko teidän ryhmänne seuraava?

PS. Kaipaako henkilöstö liikettä ja piristystä kevääseen 2021?

Uutuutemme Pääsiäismunajahti on puhelimeen ladattavan, helppokäyttöisen sovelluksen avulla, pelattava hauska ja innostava ulkoaktiviteetti, joka sopii erityisesti perheellisille työntekijöille. Pelata voi missä tahansa - kodin ympäristössä, mökillä tai vaikkapa lomareissulla. Pelissä kerätään virtuaalisia pääsiäismunia ja jokainen muna sisältää yllätyksen, joka tulee tunnistaa mahdollisimman nopeasti. Pääsiäismunajahdin merkeissä pääsee nauttimaan ulkoilusta ja pääsiäistunnelmasta hauskalla tavalla!

Tiimisuunnistuspeli yrityksen virkistyspäivään tai kokouspäivän yhteyteen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.