Rock The City -kaupunkiseikkailu

Rock The City -kaupunkiseikkailu sekä Voltin muut mobiilipeliseikkailut

Etsitkö ryhmällesi oheisohjelmaa kokous- tai seminaaripäivän piristykseksi, valmista aktiviteettia tykypäivään tai virkistyspäiväohjelmaa - jotakin mieleenpainuvaa ja erilaista tapaa kehittää tiimihenkeä ja ryhmätyötaitoja? Lähestyykö tiimipalaveri tai virkkarit ja ohjelma puuttuu?

Rock The City -kaupunkiseikkailu on vauhdikas ja toiminnantäyteinen aktiviteetti, joka haastaa osallistujat nokkeluutta, näppäryyttä ja tiimityötaitoja vaativilla mitä moninaisimmilla tehtävillä sekä kevyesti liikunnallisilla, yhdessä suoritettavilla tehtävillä – aivojumppaa puolestaan tarjoavat virtuaalirastit, jotka rohkaisevat avoimeen kommunikointiin sekä luovaan ajatteluun.

Useita pelivaihtoehtoja ja taatusti hauskaa menoa!

ActionTrack-mobiilisovelluksen avulla toteutettavassa aktiviteetissa suunnistetaan paikasta toiseen, suoritetaan erilaisia tehtäviä ja kerätään pisteitä omalle tiimille. Peli sopii kaupunkiympäristön lisäksi loistavasti myös luonnossa suoritettaviin tiimiaktiviteetteihin – tästä esimerkkeinä luonnonkauniissa Viikinsaaressa toteutettava Viikinsaari Go -saariseikkailu sekä Oulun upeassa Nallikarin luonnossa toteutettava POHTO Feel The Beat -tiimisuunnistuspeli.

Yleistä toteutuksesta

Sovellus on ladattavissa Android- ja iPhone -puhelimiin ja yksi tiimistä lataa pelisovelluksen. Suositeltava joukkuekoko on noin 3-5 henkilöä / tiimi. Kokonaisosallistujamäärä voi olla jopa 1 000 henkilöä – meillä löytyy runsaasti kokemusta myös henkilömääräisesti suurista toteutuksista, kuten vuosittain Oulussa järjestämämme RotuaariRalli-kaupunkiseikkailu noin 140 osallistujatiimin ja noin 700 osallistujan voimin.

Kaupunkiseikkailun kesto on noin 2 tuntia tai räätälöitynä myös pidempikestoisena.

Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan myös esimerkiksi ruokailut, ”taukopistetarjoilut”, illanviettopaikan tai esimerkiksi saunaillan aktiviteetin oheen. Kysy rohkeasti lisää!

Toteutusvaihtoehdot ja ohjelmapaketit

Tampere:

  • Rock The City -kaupunkiseikkailu – useita pelialuevaihtoehtoja (kaupunkikeskusta, Pyynikin ja Pispalan kulttuurihistoriallinen alue jne.) ja rentoa, tiimihenkeä kehittävää menoa tarjoten samalla erilaisen tavan tutustua Tampereeseen.
  • Viikinsaari Go -saariseikkailu - tervetuloa nauttimaan ulkoilusta ja upeasta luonnosta seikkaillen ympäri Viikinsaarta suorittaen luovuutta, nokkeluutta ja tiimityötaitoja vaativia tehtäviä.
  • Rock The City -kaupunkiseikkailu Hatanpään ja Arboretumin alueella - hauska ja erilainen tapa tutustua Tampereeseen, Hatanpään kartanoalueen monivaiheiseen historiaan sekä upeaan Arboretumiin kymmenine puu-, pensas- ja kukkalajeineen. 

 Oulu:

  • Rock The City -kaupunkiseikkailu – useita pelialuevaihtoehtoja. Koe Oulu uudella tavalla ja opi samalla varmasti jotakin uutta!
  • POHTO Feel The Beat -tiimisuunnistuspeli - erilainen, kevyesti liikunnallinen tapa nauttia ulkoilusta ja upeasta Oulun Hietasaaren ja Nallikarin alueen luonnosta! Hyvinvointi- ja luontoteemainen tiimisuunnistuspeli suoritetaan yhdessä ryhmän kanssa kehittäen samalla vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

PS. Tulossa syksyllä 2021 myös englanninkielinen peliversio soveltuen mm. kansainvälisten vierailijoiden aktiviteettikäyttöön! 

Hyötyä ja hupia oikeassa suhteessa!

  • tiimidynamiikka kehittyy
  • loistava tapa ryhmäytyä
  • ennestään toisilleen vieraammat tiimin jäsenet oppivat tuntemaan toisensa paremmin
  • kevyesti liikunnallinen aktiviteetti, joka sopii kaiken tasoisille liikkujille
  • aktiviteetti yhdistää ulkoilun, liikunnan ja yhteishengen kohottamisen ainutlaatuisella tavalla

Jo lähes 150 onnistunutta kaupunkisuunnistusta takana – onko teidän ryhmänne seuraava?

Tiimisuunnistuspeli yrityksen virkistyspäivään tai kokouspäivän yhteyteen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.