Rock The City -kaupunkiseikkailu

Rock The City -kaupunkiseikkailu sekä Voltin muut mobiilipeliseikkailut

Etsitkö ryhmällesi oheisohjelmaa kokous- tai seminaaripäivän piristykseksi, Avaimet käteen -aktiviteettia tykypäivään tai virkistyspäiväohjelmaa - jotakin mieleenpainuvaa ja erilaista tapaa kehittää tiimihenkeä ja ryhmätyötaitoja? Lähestyykö tiimipalaveri tai virkkarit ja ohjelma puuttuu?

Rock The City -kaupunkiseikkailupeli on vauhdikas ja toiminnantäyteinen kaupunkisuunnistus, joka haastaa osallistujat nokkeluutta, näppäryyttä ja tiimityötaitoja vaativilla mitä moninaisimmilla pulmilla sekä kevyesti liikunnallisilla, yhdessä suoritettavilla tehtävillä. Aivojumppaa puolestaan tarjoavat virtuaalirastitehtävät, jotka rohkaisevat kommunikointiin sekä luovaan ajatteluun ja uskallamme myös väittää, että kaikki pelaajat varmasti oppivat jotakin uutta parituntisen kaupunkiseikkailupelimme aikana!

Useita pelivaihtoehtoja ja taatusti hauskaa menoa!

Helppokäyttöisen ActionTrack-mobiilisovelluksen avulla toteutettavassa aktiviteetissa suunnistetaan paikasta toiseen, suoritetaan erilaisia tehtäviä ja kerätään pisteitä omalle tiimille. Kaupunkisuunnistus sopii kaupunkiympäristön lisäksi loistavasti myös luonnossa suoritettaviin tiimiaktiviteetteihin – tästä esimerkkeinä luonnonkauniissa Viikinsaaressa toteutettava Viikinsaari Go -saariseikkailu jo viidettä vuotta sekä maantieteellisesti missä päin Suomea tahansa pelattava Live The Nature -luontoseikkailupeli; katso lisää:

https://www.tapahtumatuotantovoltti.fi/live-the-nature-luontoseikkailupeli

Yleistä toteutuksesta

Sovellus on ladattavissa Android- ja iPhone -puhelimiin ja yksi tiimistä lataa pelisovelluksen toimien tiiminsä ns. kapteenina. Suositeltava joukkuekoko on noin 3-5 henkilöä. Kokonaisosallistujamäärä voi olla jopa 1 000 henkilöä – meillä löytyy runsaasti kokemusta myös henkilömääräisesti suurista toteutuksista, kuten vuosittain Oulussa järjestämämme RotuaariRalli-kaupunkiseikkailu jopa 140 osallistujatiimin voimin; lisätietoa:

https://www.rotuaariralli.fi

Kaupunkiseikkailun kesto on noin 2 tuntia tai halutessanne räätälöitynä myös pidempikestoisena – teemme mielellämme ehdotuksen juuri teidän porukalle kehitetystä mobiilipeliaktiviteetista!

Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan myös esimerkiksi ruokailut, ”taukopistetarjoilut”, illanviettopaikan tai esimerkiksi saunaillan aktiviteetin oheen. Kysy rohkeasti lisää!

Toteutusvaihtoehdot ja ohjelmapaketit, Tampere ja Oulu

Tampere:

  • Rock The City -kaupunkiseikkailu – useita pelialuevaihtoehtoja (kaupunkikeskusta, Pyynikin ja Pispalan kulttuurihistoriallinen alue jne.) ja rentoa, tiimihenkeä kehittävää menoa tarjoten samalla erilaisen tavan tutustua Tampereeseen, sen ilmiöihin ja myös historiaan. HUOM! Suosittu tapa on startata peli kätevästi esimerkiksi firman toimistolta päätöspaikkana illanviettopaikka tai vaikkapa muu kohde, johon ryhmä on seuraavaksi esim. tiimipäivässään siirtymässä.
  • Viikinsaari Go -saariseikkailu - tervetuloa nauttimaan ulkoilusta ja upeasta luonnosta seikkaillen ympäri Viikinsaarta suorittaen luovuutta, nokkeluutta ja tiimityötaitoja vaativia tehtäviä. Pelin kesto noin 1 h 30 min – 1 h 45 min. PS. Reittiliikenne Viikinsaareen starttaa talven jälkeen jälleen 12.5.2023! Yhteistyössä: Hopelinja Oy - https://www.hopealinjat.fi/
  • Rock The City -kaupunkiseikkailu Hatanpään ja Arboretumin alueella - hauska ja erilainen tapa tutustua Tampereen vaiheisiin, Hatanpään kartanoalueen monivaiheiseen historiaan sekä upeaan Arboretumiin kymmenine puu-, pensas- ja kukkalajeineen. Pelin kesto muokattavissa, tyypillisimmillään noin 1 h 45 min ja kävelymatkaa kertyy noin 3 km. Pelistä kuultua: ”Mieli lepää kun pääsee ulkoilemaan ja liikkumaan mukavan aktiviteetin merkeissä upeassa maastossa!” Upeat Pyhäjärven rantamaisemat odottavat ryhmäänne! 
  • Suositulle Voltin Rock The City Tampere -kaupunkiseikkailulle syntyi "pikkusisar": Rock The City Tampere Xmas Edition! Tämä joulunajan hengessä loihdittu, monipuolinen aktiviteetti esittelee kaupunkiseikkailijoille Tampereen keskustan kauneimmassa loistossaan. Osa rasteista sijaitsee sisätiloissa ja lämpimät kisajuomat kuuluvat pakettiin, tottakai. Kerro ryhmänne toiveet, niin räätälöidään juuri teille sopiva setti, halutessanne vaikkapa kokonaispakettina sisältäen myös ruokailun ja illanvieton. Vai kiinnostaako jatkaa iltaa saunaillan merkeissä parituntisen kaupunkiseikkailun päätteeksi?

 Oulu:

  • Rock The City -kaupunkiseikkailu – Rock The City Oulu -kaupunkiseikkailu – useita pelialuevaihtoehtoja, kuten kaupunkikeskusta ja mm. Ainolanpuisto ja Hupisaarten alue; pelialue määrittyy riippuen siitä, mistä ryhmänne haluaa startata ja mikä paikka toimii pelin päätöspaikkana. Koe Oulu uudella tavalla ja opi samalla varmasti myös jotakin uutta kaupungista! Virtuaalitehtävät ovat luonteeltaan mm. kuva-arvoituksia, tietovisatyyppisiä tehtäviä ja pulmatehtäviä ja Voltin rastituomareiden miehittämillä rasteilla tiimiänne haastetaan kevyesti liikunnallisilla haasteilla sekä esim. strategiatehtävillä, jossa tiimihengellä ja yhteistyöllä on ratkaiseva merkitys! Rock The City Oulu on piristävä tiimiaktiviteetti, joka tutustuttaa kaupunkiin, sen ajankohtaisiin ilmiöihin ja myös historiaan; rennolla ja innostavalla tavalla. Palvelemme ryhmiä myös toteuttaen halutessanne aktiviteetin yhteyteen myös mm. ruokailun, saunaillan vai yhdistetäänkö mukaan esimerkiksi hyvinvointiluento ennen tai jälkeen kaupunkiseikkailupelin? Lisää hyvinvointipalveluistamme:

https://www.tapahtumatuotantovoltti.fi/hyvinvointiluennot-valmennukset-ja-hyvinvointiprojektit

Pelin kesto on noin 2 h ja kävelymatkaa kertyy noin 4 km; kestoa ja sitä kautta myös reitin pituutta on mahdollista muokata tilaajaryhmän toiveiden mukaan.

PS. Suosittu kaupunkiseikkailutapahtumamme RotuaariRalli on tulossa taas perjantaina 26.5.2023 kello 16.30 – 20.30; olisiko siinä teidän porukalle tämän kevään virkkari- tai tykypäiväaktiviteetti? Nyt jo kuudetta kertaa järjestettävä reipas, hyvän mielen kaupunkiseikkailutapahtuma tukee perinteiseen tapaan Lastenklinikan Kummit ry:n toimintaa – paikallisena kohteena OYS:n lastensairaala. Parhaimmillaan Oulun keskusta-alueen ovat täyttäneet jopa 140 kisassa mukana olevaa joukkuetta; työporukoita, kaveriporukoita sekä esimerkiksi pariskuntia viettämässä sporttista perjantai-iltapäivää yhdessä!


 

Voltin kaupunkiseikkailupelit- hyötyä ja hupia oikeassa suhteessa!

  • tiimidynamiikka kehittyy
  • loistava tapa ryhmäytyä
  • ennestään toisilleen vieraammat tiimin jäsenet oppivat tuntemaan toisensa paremmin
  • kevyesti liikunnallinen aktiviteetti, joka sopii kaiken tasoisille liikkujille – pelin kesto ja käveltävä matka myös muokattavissa helposti!
  • aktiviteetti yhdistää ulkoilun, liikunnan ja yhteishengen kohottamisen ainutlaatuisella tavalla

Jo lähes 150 onnistunutta kaupunkisuunnistusta takana – onko teidän ryhmänne seuraava? Ota yhteyttä: niina@tapahtumatuotantovoltti.fi / 040 580 7971

Tiimisuunnistuspeli yrityksen virkistyspäivään tai kokouspäivän yhteyteen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.