Yhteistyökumppaniksi

Kiinnostaako yhteistyökumppanuus toukokuussa 2024 järjestettävässä RotuaariRallissa?

Vuosittain RotuaariRalli-kaupunkiseikkailutapahtuman yhteistyökumppaneina on useita yrityksiä – osa toimien ns. Rastikumppaneina, joiden toimipisteessä on yksi suorituspaikasta eli rastista tai esimerkiksi yrityksinä tai esimerkiksi yhdistyksinä tai ammattiliittoina, jotka haluavat tarjota osallistumisen omalle henkilökunnalleen tai jäsenistölleen erikoishintaan.

RotuaariRalli tapahtumana ja aktiviteettina on mitä mainioin Avaimet Käteen -virkistyspäiväpaketti; laitetaanko myös teidän firman väki liikkeelle Rallin merkeissä ensi toukokuussa? Me vastaamme ohjelmasta, varatkaa te vaikkapa saunailta tai yhteisruokailu porukalle Rallin päätteeksi ja paketti on valmis!

Vuoden 2024 RotuaariRallin kumppanimyynti käynnistyy syksyllä 2023. Haluatko, että yrityksesi tunnetaan vauhdikkaana ja energisenä yrityksenä, jolla on pilkettä silmäkulmassa? Rastikumppanuus on omiaan nostattamaan yrityksesi imagoa ja tunnettuutta. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan kumppaniksi! Rakennetaan yhdessä tarpeitanne vastaava kokonaisuus: Tapahtumatuotanto Voltti Oy, Niina Seppänen, puh. 040 580 7971 / niina@tapahtumatuotantovoltti.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.