Yhteistyökumppaniksi

Kiinnostaako yritystänne oma rasti?

Vuosittain tapahtuman yhteistyökumppaneina on lukuisia yrityksiä – osa toimien ns. Rastikumppaneina, joiden toimipisteessä on yksi tapahtuman noin 40:stä suorituspaikasta eli rastista tai esimerkiksi yrityksinä, jotka haluavat tarjota osallistumisen tapahtumaan omalle henkilökunnalleen erikoishintaan. RotuaariRalli on mitä mainioin Avaimet Käteen -virkistyspäiväpaketti; laitetaanko myös teidän firman väki liikkeelle Rallin merkeissä toukokuussa? Me vastaamme ohjelmasta, varatkaa te vaikkapa saunailta porukalle Rallin päätteeksi ja paketti on valmis!

Vuoden 2022 RotuaariRallin kumppanimyynti on käynnissä. Haluatko, että yrityksesi tunnetaan vauhdikkaana ja energisenä yrityksenä, jolla on pilkettä silmäkulmassa? Rastikumppanuus on omiaan nostattamaan yrityksesi imagoa ja tunnettuutta. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan kumppaniksi! Rakennetaan yhdessä tarpeitanne vastaava kokonaisuus.

Mediayhteydenotot, yhteistyökumppanimyynti:

Tapahtumapäällikkö:
Niina Seppänen
puh. 040 580 7971
niina(a)tapahtumatuotantovoltti.fi

Ilmoittautumiseen ja maksuihin liittyvät yhteydenotot:

Tapahtumakoordinaattori:
Henna Havumäki
puh. 040 737 7526
henna(a)tapahtumatuotantovoltti.fi

Parhaimmillaan RotuaariRalli on ikimuistoinen toimintapäivä henkilökunnalle tai ikimuistoinen asiakastapahtuma, joka koostuu yhdessä tekemisestä, onnistumisen tunteista ja hauskanpidosta.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.