Referenssit

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Tapahtumatuotanto Voltin kanssa Uniikki Oulu -seikkailupeliä kehitettäessä. Pelin avulla tarjottiin oululaisille elämyksellinen kaupunkipelikokemus osana yliopistomme kansainvälistä tapahtumaviikkoa sekä kerättiin dataa muun muassa Oulun kaupungin kehittämistarpeisiin.

Tavoitteemme ja tarpeemme huomioitiin todella joustavasti peliä kehitettäessä ja saimme tuottaa sisällöstä itsellemme mieleisen. Voltin tiimi tarjosi asiantuntevaa opastusta hauskan sekä yhteistyökumppaneidemme kannalta toimivan pelikokemuksen luomiseen koko prosessin ajan. Peli keräsi julkaisunsa jälkeen yli 1000 pelaajaa ja toi hankkeellemme runsaasti myönteistä mediahuomiota."
 

-Henna Määttä, Kehittämispäällikkö, Oulun yliopisto

"Tapahtumatuotanto Voltti toteutti menestyksekkäästi Insinööriliiton 100-vuotisjuhlavuoden talvi- ja kesäkiertueen, joka koostui lähes 20 tapahtumasta eri puolella Suomea. Mukaan mahtui sekä perhetapahtumia että Ihastu insinööriin -sarjaan kuuluvia promootiotapahtumia yhteistyössä Suomen kesäfestivaalien kanssa.

Sain juhlavuoden tapahtumia suunniteltaessa Tapahtumatuotanto Voltin henkilökunnalta paljon hyviä ideoita ja arvokasta sparrausapua. Voltin toimitusjohtaja Niina Seppänen ja koko hänen tiiminsä suhtautuvat työhön intohimoisesti - lisäksi he ovat erittäin ystävällisiä, ammattitaitoisia ja heidän lupauksiinsa voi aina luottaa. Olen todella tyytyväinen, että valitsin juuri Tapahtumatuotanto Voltin juhlavuoden tapahtumien tuottajaksi."

- Grete Ahtola, projektipäällikkö, Insinööriliitto 100 vuotta

"Vietimme koko Hankkijan henkilökunnan virkistyspäivää Tampereella Viikinsaaressa syyskuussa 2019 ja osana päivän ohjelmaa oli Voltin tuottama Viikinsaari Go -saariseikkailu. Yli 300 hengen porukkamme jaettiin etukäteen yli 50 joukkueeseen, jotka viettivät hauskan puolitoistatuntisen kiertäen kevyesti liikunnallisia ja tiimityötaitoja kehittäviä rasteja ympäri saarta. Opimme paljon uutta mm. luonnosta ja Tampereesta virtuaalirastikysymysten muodossa. Parasta oli yhdessä oleminen ja kivojen tehtävien ratkominen porukassa. Ohjelma oli todella pidetty ja osallistujat tykkäsivät!"

- Minna Ruoni-Mäkelä, viestintäpäällikkö, Hankkija Oy

"Sirkus Voltti oli monipuolinen ja hyvää tiimihenkeä edistävä ohjelma! Toiveemme ohjelman sisällöstä otettiin hyvin huomioon ja ohjelma sopi kaikenikäisille ja kuntoisille osallistujille. Hyväntuuliset ohjaajat saivat kaikki innolla mukaan eri pisteissä."

- Johanna Heinola-Lepistö, opintosuunnittelija, Tampereen yliopisto

"Rock the City -kaupunkiseikkailu oli hauska lisä uuden tuotekehitysyksikkömme tupareiden ohjelmaan. Siinä yhdistyi sopivasti pieni ulkoilu ja sightseeing TTY-kampuksen ympäristöön, samalla Voltin satunnaisesti muodostamat joukkueet tutustuttivat keskenään ennestään tuntemattomia vieraitamme mukavasti toisiinsa. Bonuksena saatiin kerrattua aina tärkeää Manserock- ja Tampere -tietoutta monipuolisen yleisön tietoisuuteen J – mikä on tietysti aina hyvä asia!"

- Kalle Einola, tuotekehityspäällikkö, Ponsse Oyj
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.