Lasten tapahtumat ja sporttisynttärit

Voltin ohjelmapalveluja Viikinsaaressa lapsille ja nuorille!

Viikinsaaressa tavataan taas keväällä 2022!

Päiväkodeille ja koulujen ykkös-kolmosille suunnatut Tenavatohinat-tapahtumapäivät ovat toukokuussa:

ma-ke 16. – 18.5.

ma-ti 23. – 24.5.

ma-ti 30. – 31.5.

Tutustu mainokseen TÄSTÄ

Koulujen nelos-kutosille sekä yläasthelppoeikäisille suosittelemme puolitoistatuntikseksi ohjelmaksi Viikinsaari Go -saariseikkailupeliä, jota pelataan helppokäyttöisellä mobiilisovelluksella – tutustu mainokseen TÄSTÄ

UUTTA keväällä ja kesällä 2022!
 

Vähintään 20 hengen ryhmille vaihtoehtona on myös Viikinsaari TrezrHunt-aarrejahtipeli; sopii hyvin myös perhetapahtumiin lasten ja aikuisten yhdessä pelattavaksi. Tutustu mainokseen TÄSTÄ

Mobiiliseikkailupelejä lapsille ja nuorille ympäri vuoden

Olemme jo useita vuosia toteuttaneet liikunnallisia mobiiliseikkailupelejä ja -aktiviteetteja mm. koulumaailman käyttöön; aina alakoulun ykkösistä lukioikäisiin saakka. Pelit toteutetaan helppokäyttöisellä, puhelimeen ladattavalla ActionTrack-sovelluksella ja ovat mitä parhainta tekemistä ja liikuntaa - samalla yhteishenkeä ja ongelmanratkaisukykyä kehittäen. Kysy lisää: niina@tapahtumatuotantovoltti.fi!

Liikunnallisia Sporttisynttäreitä Tampereella ja ympäristökunnissa

GoGo Liikuntakeskus Park:in (Hämeenpuisto 47; Tampere) tiloissa sekä tarpeen mukaan myös muualla Tampereella ja ympäristökunnissa järjestämme Lasten Sporttisynttäreitä.

Voltin Sporttisynttärit lapsille GoGo Liikuntakeskus Parkissa

Mikä olisi sen parempi tapa viettää synttäreitä kuin purkamalla energiaa liikkumalla? Liikuntakeskus GoGo Parkin Kidz Club -tilassa (Hämeenpuisto 47, Tampere) on mahdollista järjestää lasten liikunnallisia ohjattuja synttärikutsuja; halutessanne tulemme järjestämään laadukasta ohjelmaa myös tilaajan järjestämiin tiloihin. 

7 hyvää syytä järjestää Voltin Sporttisynttärit GoGo Liikuntakeskuksessa:

 1. Lapset rakastavat synttäreitä.
 2. Sinun ei tarvitse itse järjestää ja keksiä ohjelmaa.
 3. Vältyt siivoamiselta kotona; niin ennen sekä myös myös jälkeen juhlien!
 4. Sinun ei tarvitse pelätä aineellisia vahinkoja kotona.
 5. Tila on varattu ainoastaan juhlaporukan käyttöön.
 6. Synttärijärjestelyt eivät aiheuta turhaa lisästressiä.
 7. Sporttisynttärit tarjoavat energistä liikuntaa juhlinnan lomassa; turvallisesti ja ohjatusti!

GoGo Sporttisynttäreitä on mahdollista järjestää Liikuntakeskus GoGo Parkin Kidz Clubissa seuraavasti:

Perjantaisin klo 16.00–20.00
Lauantaisin klo 14.00–19.00
Sunnuntaisin klo 12.30–19.00

Tapahtuman kesto: 1,5 h.

Synttäritapahtuman runko:

 • vieraiden saapuminen ja tervetulleeksi toivottaminen ohjaajan toimesta
 • tutustumis- ja lämmittelyleikkejä
 • liikuntaosuus, kesto noin 45 min, teema valitun paketin mukaan (katso vaihtoehdot alla)
 • tarjoiluista nauttiminen, asiakas vastaa tarjoiluista (tuo tarjottavat ja kertakäyttöastiat ja tarjoiluastiat mukanaan)
 • loppusiivous kuuluu synttäripaketin hintaan
 • tilaajan niin halutessa myös onginta – välineet järjestäjältä, mutta palkinnot tilaajalta. Muistattehan mainita asiasta tilausta tehdessä ennakkoon!

Palvelun esittely:

Temppuratasynttärit

Juhlien kattoteema on ”temput” ja niissä tarvitaan niin liikunnallista kuin myös muuta osaamista. Osa tempuista on lasten sirkustemppuja, osa ns. älypeli-tyyppisiä temppuja ja osa liikunnallisia sisältäen kiipeilyä, pomppimista, tasapainoilua sekä voimistelun perusliikkeitä turvallisesti avustajan kanssa suoritettuna (kuperkeikat, päälläseisonta, käsinseisonta seinää vasten jne.). Mukana ohjelmassa myös sirkustelua!
Suositusikä: 4–9 -vuotiaat
Hinta: 200 € (sis. alv 10%)

Synttäripaketin varaaminen, maksaminen ja muut käytännön asiat:

 • Maksu maksetaan laskua vastaan vähintään 5 vrk ennen tapahtumaa (asiakas saa sähköpostitse laskun ennakkoon)
 • Hintaan sisältyy juhlan vastuuvetäjä, liikunnallinen sisältö temppuiluineen ja liikunnallisine leikkeineen sekä GoGo Parkissa järjestettävissä tapahtumissa tilavuokra. Asiakas vastaa tarjoiluista ja niistä nauttimiseen varataan ohjelmassa noin 30 min (asiakkaan toiveiden mukaisesti).
 • Synttärikutsussa on hyvä mainita, että ohjelmassa on liikuntaa eli varustus sen mukaisesti (esim. trikoot/sortsit ja T-paita, paljaat jalat tai sisätossut). Sukkahousuja emme suosittele.

Liikuntakeskus Liikuntakeskus GoGo Parkin Kids Club -sali:

 • Juhlatilasta löytyy paikka kengille, ulkovaatteille ja repuille sekä WC-tilat.
 • Tilasta löytyy jääkaappi ja pakastin.
 • Juhlijoiden maksimimäärä on 12 hlöä. HUOM! Jos juhlijoiden ja oman perheen lasten kokonaismäärä muuttuu huomattavasti alun perin ilmoitetusta, pyydämme ilmoittamaan asiasta viimeistään 3 päivää ennen tapahtumaa!

Sporttisynttäreiden tilanneiden kertomaa:

”Mahtavaa, että tällaisia järjestetään – näin neljän kouluikäisen lapsen äitinä alkoivat omat ideat koskien synttärijuhlintaa ja kiinnostavaa juhlaohjelmaa olla jo vähissä.”

”Voltin ohjaajista näkee, että kokemusta lasten kanssa toimimisesta löytyy!”

”Lapset nauttivat selvästi liikunnasta ja erilaisista ohjatuista leikeistä; erityisesti leikkivarjoleikeistä piti kovasti ainakin meidän oma synttärisankari. Toiminta oli hyvin organisoitua ja isän näkökulmasta katsottuna oli tärkeää, että juhliminen oli turvallista – kovasta vauhdista ja menosta ja meiningistä huolimatta.”

Lapsiparkit kauppakeskustapahtumiin ja messuille

Jo kymmenen vuoden ajan olemme viihdyttäneet pikkuväkeä liikunnallisilla lapsiparkeilla niin kauppakeskuksissa, autonäyttelyissä kuin myös yritysten Family Day -tapahtumissa. Kun tapahtumanne tärkeänä kohderyhmänä on koko perhe, anna meidän auttaa mieleenpainuvan asiakaskokemuksen toteuttamisessa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.