Pikkujoulupäivä tiedossa, mutta ohjelma hukassa?

30 syyskuu 2022

Edessäsi höyryää mausteinen glögi ja ulkona satelee hiljalleen lunta. Sisään on tuotu joulukuusi, jonka lämpimät valot viimeistelevät tunnelman. Kahvilan on täyttänyt joulun ajan tutut tuoksut vieden sinut makumatkalle rakkaimpiin muistoihisi. Sisälle saapuu naurava ryhmä ihmisiä, joita vastassa on iloinen rastituomari, hauska Joulutrivia-tehtävä ja lämmittävät juomat. Mitähän ryhmä touhuaa?

No pelaavat Voltin Rock The City Tampere -kaupunkiseikkailun Xmas Editionia tietenkin!

Rock The City Xmas Edition on uusi, pikkujouluhengessä luotu kaupunkiseikkailupeli, joka sopii jokaiselle porukalle, jotka haluavat tutkia jouluvaloihin pukeutunutta Tampereen keskustaa - samalla joulun odotukseen virittäytyen. Noin 1,5 - 2 h kestävä kaupunkiseikkailu pitää sisällään niin virtuaalisia kuin myös toiminnallisia rasteja, joissa jokainen joukkue pääsee loistamaan; osa ulkona, osa sisällä lämpimässä. Koska mennään?

Muita suosittuja pikkujouluohjelmiamme ovat mm. Voltin Biisikärpänen -musavisa – klassikkoversio soveltuen kaiken ikäiselle juhlaväelle firman junnuista varttuneempaan väkeen tai uusi rokimpi peliversiomme: Hard Rock Hallelujah! sekä englanninkielinen versio, Xmas Olympics -tiimikisa sekä Voltin Spelit -kisailu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: niina@tapahtumatuotantovoltti.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.