Oktoberfestit Voltin tyyliin vai upeat Venetsialaiset Naamiaiset?

22 elokuu 2022

Eikä Ysäribileetkään ole yhtään hullumpi idea, jos rentoa menoa kaivataan!

Syksy ja tuleva pikkujoulukausi ovat teemajuhlien kulta-aikaa! Tässä muutama vinkkimme:


Toivota tervetulleeksi hengähdys Saksan perinteisiltä Oktoberfesteiltä!

Oktoberfest on perinteikäs saksalainen olutjuhlatapahtuma, johon kuuluvat olennaisesti oluen lisäksi bratwursti, pretzelit ja Strudl-omenakakku. Viihdettä festeille tuovat tanssit, erilaiset kilpailut ja kisailut sekä saksalaiset kansanlaulut. Taatusti tunnelmallinen ja kokemuksellinen ilta tiedossa tällä paketilla! Tarjolla on kuohuvaa juomaa ja kauden herkuista notkuvia pitopöytiä - mukaansatempaavaa viihdettä unohtamatta!


Vai syttyykö teidän porukka ennemmin tyylikkäistä Venetsialaisista Naamiaisista? Italiasta lähtöisin olevat, Venetsian karnevaalit upeine pukuloistoineen ja näyttävine tarjoiluineen ja somistuksineen tunnetaan ympäri maailman. Satoja vuosia vanhaan perinnejuhlaan kuuluvat näyttävät naamiot, joiden takana aikoinaan rikkaat pääsivät juhlimaan rahvaan keskuudessa. Tiesitkö muuten, että keskiajalla venetsialaiset viettivät suurimman osan vuodesta naamioituneena, vaikka perinteisesti isoa juhlatapahtumaa vietettiinkin aina pääsiäisen tienoilla?


Ja jos haetaan rentoa menoa, hyvää musiikkia esim. bilebändin tai DJ:n johdolla ja halutaan päästä nauramaan työkavereiden ysärimeikeille, vyölaukuille ja nappiverkkareille on valinta selvä: Ysäribileet!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.