Tietoa meistä

Ammattitaitoisesti järjestetty tapahtuma – on kyseessä sitten työhyvinvointipäivä, promootiokiertue, pikkujoulut, virkistyspäivä tai vaikkapa aktiviteetti kesäpäiville, luo tärkeitä muistoja niin omalle henkilökunnalle kuin myös asiakkaille ja muille sidosryhmille. Kokemusta löytyy perinteisten face-to-face -tapahtumien lisäksi myös virtuaalitapahtumista sekä hybriditapahtumista.

Onnistunut tapahtuma koostuu monista osa-alueista ja vanhan sloganin mukaan: ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, vähintäänkin!”

”Vastaamme halutessanne tapahtumaprojektista tapahtuman kulusta alusta loppuun, jolloin sinä voit keskittyä mm. asiakkaisiin ja myös itse nauttia tapahtumatunnelmasta”, Voltin yrittäjä ja toimitusjohtaja, hyvinvointivalmentaja Niina Seppänen lupaa. ”Vaihtoehtoisesti voit ulkoistaa osan tapahtumastasi Voltin osaaviin käsiin”.

Erilaiset aktiviteetit, kuten kaupunkisuunnistustapahtumat, tiimikisailut ja esimerkiksi firman omat kesäolympialaiset, ovat meille tuttuja ja näiden ohelle on vuosi vuodelta tullut yhä enemmän erilaisia virtuaalitapahtumia; aina etänä ohjatuista liikuntatunneista ja hyvinvointiluennoista etäkokkikouluihin saakka. Mielenkiintoista on myös ollut vuodesta 2017 lähtien erilaisten mobiilipelien ja -aktiviteettien toteutus, myös mittatilaustuotteina, kuten kaupunkikehittämisessä hyödynnettävät mobiilipelit. Suosituimpana mobiilipelinä jatkaa jo viidettä vuotta Rock The City Tampere ja Rock The City Oulu -kaupunkiseikkailupeli mutta myös muualle Suomeen räätälöidyt mm. kuntien ja kaupunkien omat taidesuunnistuspelit ja esimerkiksi kyläseikkailuradat ovat kiinnostaneet.

Voltin laajentuneet, hyvinvointiteemaiset palvelut

Tuotamme vuosittain jopa lähes 80 erilaista tyky- tai virkistystapahtumaa tai aktiviteettia. Yrityksille ja muille ryhmille olemme ohjanneet laadukkaita ryhmäliikuntatunteja jo pitkään, mutta vuodesta 2020 lähtien työhyvinvointipalvelumme ovat laajentuneet myös livenä ja etänä toteutettaviin hyvinvointiluentoihin, joista löydät lisätietoa TÄÄLTÄ 

VINKKI: Kiinnostaako monipuolinen, Avaimet käteen -hyvinvointipäivä, jossa Voltin kautta saat kaiken tarvittavan eli: tapahtumatilan, tarjoilut, hyvinvointiluennon tai -workshopin, ohjatun hyvinvointiliikuntahetken tai -tunnin sekä esimerkiksi tiimihenkeä kehittävän, porukkaa yhteen hitsaavan aktiviteetin. Yhdeltä luukulta, yhdellä laskulla; kätevää vai mitä? Ota heti yhteyttä ja teemme ehdotuksen sisällöstä: niina@tapahtumatuotantovoltti.fi.

                                                                                                  

Vielä tähän saakka - 15 vuoteen - emme ole joutuneet nostamaan käsiä pystyyn uudenlaisen tapahtuman edessä", kertoo Niina. "Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teidän seuraava, ikimuistoinen tapahtuma."

                                                                                                

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.