Yhteistyökumppaniksi

Kiinnostaako yhteistyökumppanuus toukokuussa 2025 järjestettävässä RotuaariRallissa?

Vuosittain RotuaariRalli-kaupunkiseikkailutapahtuman yhteistyökumppaneina on useita yrityksiä – osa toimien ns. Rastikumppaneina, joiden toimipisteessä on yksi suorituspaikka eli Rallirasti. Mukana kumppaneina on myös tai esimerkiksi yrityksiä, yhdistyksiä tai ammattiliittoja, jotka haluavat tarjota osallistumisen omalle henkilökunnalleen tai jäsenistölleen erikoishintaan hyödyntäen tapahtuman mukavana henkilöstö- tai esimerkiksi yhdistyksen jäsentapahtumana.

RotuaariRalli-kaupunkiseikkailutapahtuma on mitä mainioin Avaimet Käteen -virkistyspäiväpaketti; laitetaanko myös teidän firman väki liikkeelle Rallin merkeissä ensi toukokuussa? Me vastaamme ohjelmasta, kerätkää te yksi tai useampi 2-6 hengen joukkue mukaan, varatkaa vaikkapa saunailta tai yhteisruokailu porukalle Rallin päätteeksi ja vuoden hauskimmat virkkarit on siinä!

Haluatko, että teidät tunnetaan vauhdikkaana ja energisenä yrityksenä, jolla on pilkettä silmäkulmassa? Rastikumppanuus on omiaan nostattamaan yrityksesi imagoa ja tunnettuutta. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan kumppaniksi ja rakennetaan yhdessä tarpeitanne vastaava kokonaisuus: Tapahtumatuotanto Voltti Oy, Niina Seppänen, puh. 040 580 7971 / niina@tapahtumatuotantovoltti.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.