Sarjat ja osallistumismaksut

Sarjat ja osallistumismaksut

Valitse, haluatko osallistua tiimisi kanssa rennompaan Jokamiesluokkaan vai astetta vaativampaan Erikoisluokkaan. Joukkuekoko on kummassakin kisaluokassa minimissään 2 – max. 6 henkilöä.

Jokamiesluokka
on suunnattu esim. työ- ja kaveriporukoille, jotka haluavat pitää hauskaa ja liikkua rennosti omaan tahtiin. Välissä ehtii käydä jopa tankkauspisteellä! Tai kahdella!

Erikoisluokka
on astetta vaativampi sarja, joka soveltuu enemmän haastetta hakeville ja kilpailuhenkeä arvostaville työ- ja muille porukoille - on mukana nähty myös pariskuntiakin. Sarja sisältää enemmän liikunnallista haastetta kuin Jokamiesluokka. Tämä on oikea valinta niille, jotka haluavat hien pintaan!

HUOM! Rallissa menestyminen ei ole kiinni joukkueen etenemisvauhdista vaan siitä, kuinka hyvin joukkueet suoriutuvat seikkailun virtuaalitehtävistä sekä toiminnallisista, ohjatuista tehtävärasteista. Kukin joukkue liikkuu ja suorittaa rasteja omaan tahtiinsa, tavoitellen kaikkien reilun 40 rastin suorittamista tai vähemmän. Mottona: Hauskaa pittää olla ja liikunta tulee hyvänä lisänä!Osallistumismaksut:

5.5. saakka: 39 € / hlö

6.5. - 20.5.: 45 € / hlö

Lisätietoa: Lue lisää sivulta Ilmoittautuminen >> 

Voit ilmoittaa useamman joukkueen samalle tilaukselle, kun joukkueiden kisaluokka / -sarja on sama.

Ilmoittautuminen verkossa päättyy maanantaina 20.5. Olemassa olevan, jo mukaan ilmoitetun joukkueen, kokoonpanoa voi halutessaan muuttaa keskiviikkoon 22.5. saakka seuraavasti:

• voit lisätä joukkueeseen uusia jäseniä (joukkuekoko kuitenkin max. 6 hlöä)

• nimenvaihdoksista emme tarvitse tietoa, kun joukkueen koko pysyy samana

Hana pohjaan RotuaariRallin merkeissä toukokuussa vai mitä?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.