RotuaariRallin säännöt

Mukaan on ilmoittautunut lähes 120 joukkuetta – luvassa on huikea tapahtuma täynnä hauskanpitoa! Mukana on monipuolinen kattaus uusia Rallirasteja, joissa joukkueenne pääsee käyttämään älyä, nopeutta ja nokkeluutta. Toiminnallisia rasteja on 25 ja virtuaalirasteja lähes 20.

Kilpailu on kaupunkiseikkailu, jonka tarkoituksena on annetussa ajassa kerätä kaupunkialueella sijaitsevilta rasteilta mahdollisimman paljon pisteitä. Mitä enemmän rasteja ehtii kiertää, sitä parempi mahdollisuus on kerätä pisteitä. Virtuaalirasteista saa keskimäärin 1-2 pistettä / oikea vastaus, toiminnallisten rastien maksimipisteet on 10 pistettä.

RALLIN PELIOHJE LÖYTYY TÄÄLTÄ >>

Kilpailussa on kaksi sarjaa: Jokamiesluokka ja Erikoisluokka.

• Joukkueen koko on 2-6 henkilöä
• Joukkueen on kuljettava yhtenä joukkueena koko kilpailun ajan
• Pukukoodia ei ole, mutta eikö olisi hauskaa, jos joukkueella olisi yhtenäinen teema?
• Taktikointi kunniaan – kilpailureittiä kannattaa pelin kuluessa suunnitella ja ruuhkaista rastia ei välttämättä kannata jäädä odottamaan vaan palata siihen myöhemmin
• Rastilta toiselle saa siirtyä kävellen tai juosten – polkupyörillä ja muilla ajoneuvoilla siirtyminen on kiellettyä
Joukkueiden tulee saapua maalialueelle (Rotuaarin aukio) viimeistään pelin päättymisen jälkeen klo 19.30 – paitsi tapaturman tmv. sattuessa. Tällä varmistetaan kaikkien pisteiden kirjautuminen ActionTrack-sovelluksen hallintajärjestelmään.
• Muista huolehtia omasta ja muiden nesteytyksestä
• Ikuista joukkueenne Rallikuvin ja -videoin ja tägää #rotuaariralli, YouTubessa RotuariRalli
Hauskaa pittää olla!

Tapahtuman lähtö- ja maaliintulopaikkana toimii Rotuaarin aukio, jossa palvelee myös kisatoimisto; tapahtumapäivänä 10.5. kello 14.00 – 20.30 välisen ajan. Saapuessaan tapahtumaan ryhmän yhteyshenkilö noutaa kisatoimistosta joukkueen kisarannekkeet. Rannekkeiden nouto on mahdollista klo 14 eteenpäin.

Keskiviikkona 8.5. joukkueiden yhteyshenkilöt saavat peliin liittymiseen tarvittavat QR-koodin sekä osallistujaohjeet sähköpostitse.

Lähdöt tapahtuvat porrastetusti kello 16.10 – n.16.20 välisenä aikana. Ensimmäisenä lähtevät Erikoisluokan joukkueet ja toisena Jokamiesluokan joukkueet.

Kisatoimiston yhteydessä toimii narikka (narikkamaksu 1 € / osallistuja.

Mikäli kaikki joukkueen jäsenet eivät ehdi klo 16 aloitukseen, riittää, että paikalle pääsevät joukkueen jäsenet lähtevät suorittamaan rasteja käytyään hakemassa kisatoimistosta tarvittavat materiaalit. Mikäli kaikki jäsenet saapuvat paikalle vasta klo 16 jälkeen (viimeistään 17:30 mennessä), tulee silti joukkueen ilmoittautua kisatoimistoon ennen Rallin aloittamista!

Huomioithan, että RotuaariRallin toteutuksessa käytetään ActionTrack-sovellusta – vähintään yhdellä joukkueessanne tulisi siis olla Android- tai iOS-käyttöjärjestelmää käyttävä matkapuhelin tai tabletti. HUOM! Rastit ovat ns. gps-rasteja eli niiden aktivoimiseksi puhelimen gps-paikannin tulee olla toimiva ja säädetty tarkkuudelle erittäin tarkka. Mikäli puhelimen gps-paikannin on huono tai jopa rikki, rasteja ei saa aktiviisiksi ja niitä ei voida suorittaa. Otattehan tämän huomioon valitessanne joukkueen käyttämää pelilaitetta.

Vastuullisena järjestäjänä tapahtumassa toimii Tapahtumatuotanto Voltti Oy.

Tapahtuman osallistumismaksu ei sisällä tapaturvavakuutusta vaan jokainen osallistuu omalla vastuullaan. Tapahtuman järjestäjä on hankkinut vaadittavan vastuuvakuutuksen ja Rotuaarin aukiolla on ensiapuvarustus (kysy tarvittaessa kisatoimistosta). Tarkistathan siis, että vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesi on kunnossa.

Seuraavat asiat on hyvä muistaa:

  • ota huomioon mahdolliset terveydelliset seikat ennen osallistumista suorituksiin; tällaisia ovat esim. sydänsairaudet, niska- ja selkävaivat / muut nivelvaivat sekä esim. raskaus.
  • rastituomari ohjaa oikeaan suoritustapaan eli kuuntelethan huolella annetut ohjeet

Osallistumisen peruutus

Osallistumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan ja palautus koskee ainoastaan sairastuneen henkilön osuutta, ei koko joukkueen osallistumismaksua. Osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle henkilölle luovuttamalla hänelle pääsylippusi. Lääkärintodistuksiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä info@rotuaariralli.fi.