RotuaariRalli tyky- / virkistyspäivätapahtumana


Rotuaariralli tyky-/virkistyspäivätapahtumana

RotuaariRalli sopii niin henkilökunnan virkistyspäiväohjelmaksi kuin myös vaikkapa kaveriporukoille tai pariskunnille, joka haluavat kokeilla jotain uutta ja hauskaa yhdessä. Tapahtuma toimii loistavasti myös asiakastilaisuutena!

Kaupunkiseikkailu toteutetaan helppokäyttöisellä ActionTrack-mobiilisovelluksella

Tapahtuma koostuu reilusta 40 monipuolisesta ja hauskasta virtuaalisesta sekä toiminnallisesta rastista Oulun keskustassa ja sen tuntumassa. Osa toiminnallisista rasteista on yhteistyökumppaneidemme tiloissa sijaitsevia, luonteeltaan hyvin eri teemaisia tehtäviä, esim. kevyesti liikunnallisia haasteita ja osa järjestäjän eli Tapahtumatuotanto Voltin itse tuottamia tehtäviä, kuten pulma- ja strategiatehtäviä. Rastien menestyksekkäästi suorittaminen vaatii reipasta asennetta, tiimihenkeä ja päättelykykyä!

RotuaariRalli on luonteeltaan leikkimielinen kilpailu, jossa kisataan 2-6 hengen joukkueina. Koko tapahtuman kesto on kello 16.30 – 20.30 ja rastien kiertämiseen on varattu aikaa kello 16.45 – 20.00 välinen aika; kukin tiimi etenee tasan omaan tahtiinsa, kävellen tai juosten ja määritellen mahdolliset taukopisteensä itsenäisesti. Tärkeintä on, että porukalla on hauskaa!

Kisaluokkia on kaksi: rennompaan menoon suunniteltu Jokamiesluokka ja kilpailuhenkisempien 
Erikoisluokka.
 

RotuaariRalli toteutetaan helppokäyttöisellä ActionTrack-mobiilisovelluksella, joka on ladattavissa Android- ja iPhone -puhelimiin. Yksi henkilö / tiimi lataa sovelluksen toimien näin samalla tiiminsä kapteenina. Sovellus ohjaa rastilta toiselle ja toimii samalla pistelaskujärjestelmänä. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta sovelluksen toimivuudesta ja helppokäyttöisyydestä!

Hyödynnä tapahtuma Avaimet Käteen -tykypäiväpakettina ja tule pitämään hauskaa, ulkoilusta ja keväisestä Oulusta nauttien! Ja mikä parasta, teet samalla hyvää – tapahtumalla tuetaan jo seitsemättä vuotta Lastenklinikoiden Kummit ry:n toimintaa, paikallisena kohteena OYS:n lastenklinikka!

postimages/app

Rallikansan kommentteja:

”Aivan loistava keksintö. Huikee päivä! Ens vuonna uuestaan!”

”Ihana tapahtuma! Toivottavasti järjestetään uudestaankin! Vaikka kaksi kertaa vuodessa?”

”Kokemuksena ihan huikea ja mahtava, ISO kiitos! Ehdottomasti mukaan uudelleen!”

”Oikein hauska tapahtuma! Iloisia ihmisiä koko keskusta täynnä. Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan!”

”Huiput rallit oli!”

”Parasta oli, että oppi paljon uutta työkavereista – hyvässä ja pahassa…”

”Ihan huomaamatta tuli liikuttua lähes 6 km ja hauskaa todellakin oli!”

”Kokonaisuudessaan erittäin hyvää settiä!”

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.