Ilmoittautuminen

 

 

 

Tapahtuma on luonteeltaan joukkueena suoritettava kaupunkiseikkailu, jossa on kaksi vaihtoehtoista sarjaa. Katso lisätietoja sivulta ”Sarjat ja osallistumismaksut”.

Joukkuekoko on 2-6 henkilöä. Esimerkiksi yritys, jolta osallistuu 20 henkilöä, ilmoittaa 4 viiden hengen joukkuetta.

Ilmoittautuminen verkossa päättyy 3.5.19. Olemassa olevan joukkueen kokoonpanoa voi kuitenkin muuttaa ke 8.5.19 saakka seuraavasti:

  • voit lisätä joukkueeseen uusia jäseniä (joukkuekoko max. 6 henkilöä)
  • voit vaihtaa osallistujan tai osallistujien nimiä

Ilmoittautuminen on mahdollista vielä tapahtumapäivänä 10.5.19 Kisatoimistosamme Rotuaarin aukiolla klo 15.00 asti.

Voit ilmoittaa ryhmäsi mukaan, vaikka kaikkien lähtijöiden nimet eivät vielä olisi tiedossa.
Osallistujien nimitiedot annetaan tässä tapauksessa esim. seuraavasti: 1. osallistuja, 2. osallistuja, 3. osallistuja (etunimi, sukunimi) jne. Ilmoittautumisen Asiakastiedot-sivulla pääset lisäämään yrityksen laskutustiedot; tarkistathan, että yhteyshenkilön tiedot ovat oikein. Kun joukkueeseen osallistuvien nimitiedot ovat selvillä, lisätään ne asiakaspalvelumme toimesta, otathan yhteyttä henna@rotuaariralli.fi.

Maksuvaihtoehdot ja tykyrahavälineillä maksaminen

  • Verkkopalvelussamme voit valita maksutavaksi laskun (pdf tai e-lasku) tai maksaa suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla.
  • Mikäli haluat yrityksellesi e-laskun, tee ilmoittautuminen normaalisti järjestelmässämme, valitse maksutavaksi lasku ja täytä kenttiin yrityksen y-tunnuksen lisäksi laskutustiedot (sähköinen verkkolaskutusosoite (ovt-tunnus) sekä operaattori.
  • Hyväksymme maksuvälineeksi seuraavat tykyrahavälineet: Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit ja Smartum saldo-verkkomaksu, Tyky-kuntosetelit ja Tyky-Online verkkomaksu, ePassin verkkomaksu ja mobiilimaksu, Eazybreak mobiiliseteli sekä Edenredin mobiilimaksu ja Virike-setelit.
  • Kun ryhmän jäsenet maksavat koko summan tykyrahavälineillä toimi seuraavasti: tee ilmoittautuminen ryhmällesi järjestelmässämme, valitse maksutavaksi ”maksu liikuntaseteleillä tai saldomaksulla”, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen (tilauksen tiedot), anna jokaiselle ryhmäsi jäsenelle tiedoksi ryhmänne ilmoittautumisen tilausnumero sekä välitä heille sähköpostiisi saapunut ”ohje liikuntaseteleiden lähettämiseen”.
  • Kun osa maksusta maksetaan laskulla ja osa ryhmän jäsenten tykyrahavälineillä toimi kuten edellä ja ilmoita RotuaariRallin asiakaspalveluun, henna@rotuaariralli.fi, mille summalle yritykselle osoitettu lasku tehdään. Teemme ja lähetämme laskun, kun ryhmän jäsenten tykymaksusuoritukset ovat saapuneet.

Tykyrahavälineet

Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli sekä Smartum-saldo maksukortti

RotuaariRallin osallistumismaksun voi maksaa Smartumn seteleillä tai Smartum-saldo maksukortilla verkkomaksuna. Ilmoita joukkueesi mukaan ja katso tarkemmat ohjeet Smartumilla maksamiseen täältä >>

Tyky Kuntosetelit

RotuaariRallin osallistumismaksun voi maksaa TYKY-kuntoseteleillä, Tyky-Online -verkkomaksuna tai käyttöpaikan tekemänä Tyky-Online -veloituksena. Ilmoita joukkueesi mukaan ja katso tarkemmat ohjeet Tyky-maksuvälineillä maksamiseen täältä >>

ePassi / Sportti Passi

RotuaariRallin osallistumismaksun voi maksaa SporttiPassilla. Ilmoita joukkueesi mukaan ja katso tarkemmat ohjeet ePassilla maksamiseen
täältä >>

Eazybreak

RotuaariRallin osallistumismaksun voi maksaa Eazybreak mobiilisetelillä. Ilmoita joukkueesi mukaan ja katso tarkemmat ohjeet Eazybreakilla maksamiseen täältä >>

Virikeseteli (Edenred) sekä mobiilimaksu Ticket Virike- ja Ticket Duo -korteille

RotuaariRallin osallistumismaksun voi maksaa Edenredin Virikeseteleillä sekä mobiilimaksuna MyEdenredissa. Ilmoita joukkueesi mukaan ja katso tarkemmat ohjeet maksamiseen täältä >>

Tapahtumatuotanto Voltti ei ota vastuuta postitse lähetetyistä seteleistä tai rahoista hukkumisen tai katoamisen varalta. Osallistuja vastaa itse lähetyksen perilletulosta ja voi halutessaan lähettää setelit kirjattuna kirjeenä. Huomioittehan myös, että maksaessasi osallistumismaksusi tykyrahavälineillä, tulee seteleiden / tositteen olla postitettuna / lähetettynä laskusi eräpäivään mennessä. Pyydämme sinua ystävällisesti huomioimaan, että seteleiden käsittelyssä kuluu muutamia päiviä.

Pääsylippu

Maksettuasi joukkueesi osallistumismaksun pääsyliput toimitetaan ryhmän ilmoittaneen henkilön sähköpostiin (1 pdf-tiedosto, missä on yhtä monta sivua lippuja kun joukkueessa on jäseniä). Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn joko tulostettuna paperilippuna tai sähköisenä lippuna älypuhelimen näytöltä. Lippu vaihdetaan joukkueen osallistujarannekkeisiin RotuaariRallin kisatoimistossa Rotuaarin aukiolla tapahtumapäivänä.