Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2025 RotuaariRalliin starttaa tammikuussa 2025.

6.5. - 20.5.: 45 € / hlö

Mikä on RotuaariRalli?

Tapahtuma on luonteeltaan joukkueena kisattava kaupunkiseikkailu, jossa on kaksi vaihtoehtoista kisaluokkaa; rennompi Jokamiesluokka ja kilpailullisempi Erikoisluokka. Katso lisätietoja sivulta Sarjat ja osallistumismaksut >>.

Joukkuekoko on Jokamiesluokassa  ja Erikoisluokassa 2-6 henkilöä. Esimerkiksi yritys, josta osallistuu 20 henkilöä, ilmoittaa esim. 4 viiden hengen joukkuetta. Voit ilmoittaa samaan tilaukseen useamman joukkueen kerrallaan, silloin kun joukkueet osallistuvat samaan kisaluokkaan. Osallistujan henkilötietojen jälkeen kirjoitetaan kohtaan ”Joukkueen nimi” sen joukkueen nimi, mihin hlö kuuluu.

Ryhmän kokoaja: Kerää halutessasi tiedot osallistujista linkin takaa löytyvään excel-lomakkeeseen ja lähetä lomake täytettynä osoitteeseen: henna@tapahtumatuotantovoltti.fi. Tallenna ensin lomake omalle koneellesi, täytä tarvittavat tiedot, tallenna samassa muodossa (eli excel!) ja sitten lähetys; saamme näin osallistujatiedot helposti järjestelmäämme.

Esimerkki:

Henkilötiedot: Ville Vilunen + s.posti, Joukkueen nimi: Mustat
valitse sivun alalaidasta painike ”lisää toinen osallistuja”
Henkilötiedot: Kiia Kukkanen + s.posti, Joukkueen nimi: Mustat
valitse sivun alalaidasta painike ”lisää toinen osallistuja”
Henkilötiedot: Matti Möttönen + s.posti, Joukkueen nimi: Punaiset
valitse sivun alalaidasta painike ”lisää toinen osallistuja”
Henkilötiedot: Essi Esimerkki + s.posti, Joukkueen nimi: Punaiset
kun kaikkien joukkueiden jäsenten tiedot on syötetty, valitse sivun alalaidasta painike ”tallenna osallistujatiedot”
Osallistujat ja joukkueiden nimet näet tilausvahvistuksesta, joka lähetetään automaattisesti ilmoittautumisessa yhteyshenkilöksi nimetyn henkilön sähköpostiin.

HUOM! Voit ilmoittaa ryhmäsi mukaan, vaikka kaikkien lähtijöiden ”varmat” nimet eivät vielä olisi tiedossa.
Osallistujien nimitiedot annetaan tässä tapauksessa esim. seuraavasti: 1. osallistuja, 2. osallistuja, 3. osallistuja (etunimi, sukunimi) jne.

Ilmoittautumisen Asiakastiedot-sivulla pääset lisäämään yrityksen laskutustiedot. Kun joukkueeseen osallistuvien nimitiedot ovat selvillä, lisätään ne asiakaspalvelumme toimesta, otathan yhteyttä info@rotuaariralli.fi.

Ilmoittautuminen verkossa päättyy tapahtumaviikon maanantaina. Olemassa olevan, jo mukaan ilmoitetun joukkueen kokoonpanoa voi halutessaan muuttaa tapahtumaviikon keskiviikkoon saakka seuraavasti:

• voit lisätä joukkueisiin uusia jäseniä (joukkuekoko kuitenkin max. 6 hlöä)
• HUOM! nimenvaihdoksista emme tarvitse tietoa, kun joukkueen koko pysyy samana

Maksuvaihtoehdot ja tykyrahavälineillä maksaminen

  • Verkkokaupassamme voit valita maksutavaksi laskun (pdf tai e-lasku), maksaa suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Jos et täytä e-laskun tietoja, pdf-lasku tulee automaattisesti ilmoittautumisessa yhteyshenkilöksi valitun henkilön sähköpostiin.

  • Laskutuslisä 10€ kirjautuu automaattisesti laskulle, kun valitset maksutavaksi laskun.

  • Mikäli haluat yrityksellesi e-laskun, tee ilmoittautuminen normaalisti järjestelmässämme, valitse maksutavaksi lasku ja täytä kenttiin yrityksen y-tunnuksen lisäksi laskutustiedot (sähköinen verkkolaskutusosoite (ovt-tunnus) sekä operaattori.

      Tykyrahavälineillä maksaminen

  • Hyväksymme maksuvälineeksi seuraavat tykyrahavälineet: Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit ja Smartum Pay, ePassi, Edenredin mobiilimaksu sekä Virike-setelit.

  • Kun ryhmänne jäsenet maksavat koko summan tykyrahavälineillä (jäsenet voivat maksaa eri tykyrahavälineellä) toimi seuraavasti: tee ilmoittautuminen ryhmällesi verkkokaupassamme: voltti.tapahtumiin.fi ja valitse maksutavaksi ”Ryhmä: jokainen maksaa omilla tykyrahavälineillä”. Huomioithan tarkistaa ”Asiakastiedot” -välilehdellä yhteyshenkilön tiedot, voit vielä muuttaa niitä tässä kohtaa. Yhteyshenkilö saa automaattisesti sähköpostiinsa maksuohjeet, postitusosoitteen seteleitä varten sekä tilausnumeron, jonka jokaisen ryhmän jäsenen tulee kirjoittaa tykysaldomaksun viestikenttään (jos tämä on mahdollista) / lähettää seteleiden mukana. Välitä ohje ryhmäsi jäsenille. Huom! Käyttöpaikka, jolle maksu maksetaan on Eventio Oy.

          TAI

  • Kun vain osa maksusta maksetaan jäsenten tykyrahavälineillä (jäsenet voivat maksaa eri tykyrahavälineellä) toimi seuraavasti: tee ilmoittautuminen ryhmällesi verkkokaupassamme: voltti.tapahtumiin.fi ja valitse maksutavaksi ”Ryhmä: jokainen maksaa omilla tykyrahavälineillä”. Huomioithan tarkistaa ”Asiakastiedot” -välilehdellä yhteyshenkilön tiedot, voit vielä muuttaa niitä tässä kohtaa. Yhteyshenkilö saa automaattisesti sähköpostiinsa maksuohjeet, postitusosoitteen seteleitä varten sekä tilausnumeron, jonka jokaisen ryhmän jäsenen tulee kirjoittaa tykysaldomaksun viestikenttään (jos tämä on mahdollista) / lähettää seteleiden mukana. Välitä ohje ryhmäsi jäsenille. Huom! Käyttöpaikka, jolle maksu maksetaan on Eventio Oy.
    Kun kaikkien tykyrahavälineillä maksavien jäsenten suoritukset ovat kirjautuneet ilmoittautumiselle, loppusummasta voidaan lähettää yhteyshenkilölle verkkomaksulinkki tai lasku. Laskua tai summaa ei voida jakaa meidän toimestamme jäsenten kesken, vaan yksi henkilö maksaa sen kokonaisuudessaan. Huomioithan, että valitessasi loppusumman maksuvaihtoehdoksi laskun, laskutuslisä on 10€.

Tykyrahavälineet

Tapahtumatuotanto Voltti Oy tai maksuliikenteestämme vastaava Eventio Oy ei ota vastuuta postitse lähetetyistä seteleistä tai rahoista hukkumisen tai katoamisen varalta. Osallistuja vastaa itse lähetyksen perilletulosta ja voi halutessaan lähettää setelit kirjattuna kirjeenä. Huomioittehan myös, että maksaessasi osallistumismaksusi tykyrahavälineillä, tulee seteleiden / tositteen olla postitettuna / lähetettynä laskusi eräpäivään mennessä.

Pääsylippu

Maksettuasi joukkueesi osallistumismaksun pääsyliput toimitetaan ryhmän ilmoittaneen henkilön sähköpostiin (yksi pdf-tiedosto, missä on yhtä monta sivua lippuja kun joukkueessanne on jäseniä). Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn joko tulostettuna paperilippuna tai sähköisenä lippuna älypuhelimen näytöltä. Lippu vaihdetaan joukkueen osallistujarannekkeisiin tapahtuman kisatoimistossa Rotuaarin aukiolla tapahtumapäivänä. Kisatoimisto aukeaa kello 14.00.

Lisätietoa ja apua tarvittaessa: puh. 040 580 7971 / info@rotuaariralli.fi – palvelemme mielellämme!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.