Kevään 2018 Ralli on onnellisesti takana, suuri kiitos kaikille osallistujille ja yhteistyökumppaneille!

Tulokset ja kuvia tapahtumasta löydät verkkosivuiltamme. Ensi vuonna nähdään taas, olethan mukana? Tapahtuman ajankohdan julkaisemme syyskuussa 2018.

Järjestäjä: Tapahtumatuotanto Voltti Oy

Tilaa Rotuaarirallin uutiskirje

Tilaamalla RotuaariRallin uutiskirjeen sähköpostiisi pysyt ajan tasalla ja saat ensimmäisten joukossa tietoa tulevasta tapahtumasta!


Osallistumalla teet hyvää

Tapahtuman hyväntekeväisyyskumppanina on sen alusta saakka ollut Kummit ry ja -kohteena OYS:n lastenklinikka ja lasten viihtyvyyden parantaminen. Osallistumalla tuet tärkeää asiaa! Lahjoitamme 3€ / hlö osallistumismaksusta sekä tapahtuman tavara- ja vaatesäilytyksen tuoton tähän hyvään kohteeseen.

Katso tunnelmia RotuaariRallista:

Rallikansan kommentteja:

”Aivan loistava keksintö. Huikee päivä ollu. Ens vuonna uuestaan.”

”Ihana tapahtuma! Toivottavasti järjestetään uudestaankin! Vaikka kaksi kertaa vuodessakin?”

”Kokemuksena ihan huikea ja mahtava, ISO kiitos! Ehdottomasti mukaan uudelleen!”

”Oikein hauska tapahtuma! Iloisia ihmisiä koko keskusta täynnä. Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan!”

”Huiput rallit oli!”

”Kokonaisuudessaan erittäin hyvää settiä!”

 

RotuaariRalli pähkinänkuoressa

RotuaariRalli on joukkueena suoritettava rentohenkinen kaupunkiseikkailu Oulun sydämessä; lähtö- ja maaliintulopaikkana Rotuaarin aukio.

Tapahtuma koostuu noin 30:sta erilaisesta rastista Oulun keskustassa ja sen tuntumassa, joiden suorittamiseen tarvitaan reipasta asennetta, tiimihenkeä ja päättelykykyä.

Toteutuksessa käytetään ActionTrack-sovellusta, joka lisää Rallin pelillisyyttä ja dynaamisuutta sekä antaa mahdollisuuden vaikuttaa seikkailun kulkuun. Sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-käyttöjärjestelmää käyttäviin älylaitteisiin.

Testiin joutuvat niin aivonystyrät kuin myös tasapaino ja nopeus – myös mielikuvitusta pääsee käyttämään niin ruuan, musiikin kuin kuvataiteenkin merkeissä!

Kenelle?

RotuaariRalli sopii niin yrityksen henkilökunnan virkistyspäiväksi kuin myös vaikkapa kaveriporukalle, joka haluaa kokeilla jotain uutta ja hauskaa yhdessä. Tapahtuma toimii loistavasti myös asiakastilaisuutena!