RotuaariRalli 10.5.!

Perjantaina 10.5. kello 16-20 Oulun keskusta täyttyy jälleen iloisesta joukosta kaupunkiseikkailijoita! Lähtö- ja maaliintulopaikkana toimii Rotuaarin aukio.

RotuaariRalli on kaupunkiseikkailu, jossa kilpaillaan joukkueina suorittaen erilaisia rasteja. Mukaan voi osallistua rennommassa Jokamiesluokassa tai enemmän liikunnallista haastetta tarjoavassa Erikoisluokassa.

Aikaisempina vuosina suoritusrasteina on ollut mm. polkuautorata, Twerkkimestari, Sokkosnapsi, kuplafutisrata sekä Superstepperi.

Kilpailun aikana joukkueet suorittavat rasteja niin paljon kuin ehtivät tai haluavat. Suorittujen rastien määrä ei ole merkittävin tekijä, vaan suoritusten laatu.

Tilaa Rotuaarirallin uutiskirje

Tilaamalla RotuaariRallin uutiskirjeen sähköpostiisi pysyt ajan tasalla ja saat ensimmäisten joukossa tietoa tulevasta tapahtumasta!


ActionTrack-sovellus lisää pelillisyyttä ja dynaamisuutta

Tapahtuma koostuu noin 30:sta erilaisesta rastista Oulun keskustassa ja sen tuntumassa, joiden suorittamiseen tarvitaan reipasta asennetta, tiimihenkeä ja päättelykykyä. Toteutuksessa käytetään ActionTrack-sovellusta, joka on ladattavissa Android- ja iOS-käyttöjärjestelmää käyttäviin älylaitteisiin.

Osallistumalla teet hyvää

Tapahtuman hyväntekeväisyyskumppanina on sen alusta saakka ollut Kummit ry ja kohteena OYS:n lastenklinikka ja lasten viihtyvyyden parantaminen. Osallistumalla tuet tärkeää asiaa! Lahjoitamme 3€ / hlö osallistumismaksusta sekä tapahtuman tavara- ja vaatesäilytyksen tuoton tähän hyvään kohteeseen.

Kenelle?

RotuaariRalli sopii niin yrityksen henkilökunnan virkistyspäiväksi kuin myös vaikkapa kaveriporukalle, joka haluaa kokeilla jotain uutta ja hauskaa yhdessä. Tapahtuma toimii loistavasti myös asiakastilaisuutena!

Rallikansan vauhdittajana: MC MATTI MAINIO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dj-juontaja Matti on tuttu lukuisista yritystapahtumista sekä yleisötilaisuuksista eri puolilla Suomea. Matti tykittää parhaat kotimaiset ja ulkomaiset hitit sekä klassikot ammattitaidolla tapahtuman tunnelmaa kohottaen.

Katso tunnelmia RotuaariRallista:

Rallikansan kommentteja:

”Aivan loistava keksintö. Huikee päivä ollu. Ens vuonna uuestaan.”

”Ihana tapahtuma! Toivottavasti järjestetään uudestaankin! Vaikka kaksi kertaa vuodessakin?”

”Kokemuksena ihan huikea ja mahtava, ISO kiitos! Ehdottomasti mukaan uudelleen!”

”Oikein hauska tapahtuma! Iloisia ihmisiä koko keskusta täynnä. Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan!”

”Huiput rallit oli!”

”Kokonaisuudessaan erittäin hyvää settiä!”

Järjestäjä: Tapahtumatuotanto Voltti Oy