RotuaariRalli

4.5.2018 se on täällä taas – nimittäin RotuaariRalli vuosimallia 2018!

Aika: perjantai 4.5.2018 klo 16 – 20
Paikka: lähtö- ja maaliintulopaikka Rotuaarin aukio
Viralliset Rallijatkot: Ravintola Zivago
Järjestäjä: Tapahtumatuotanto Voltti Oy

Osallistumalla teet hyvää

Tapahtuman hyväntekeväisyyskumppanina on Kummit ry ja -kohteena OYS:n lastenklinikka ja lasten viihtyvyyden parantaminen. Osallistumalla tuet tärkeää asiaa! Lahjoitamme 3€ / hlö osallistumismaksusta sekä tapahtuman tavara- ja vaatesäilytyksen tuoton tähän hyvään kohteeseen.

Katso tunnelmia viime kevään loppuunmyydystä RotuaariRallista:

RotuaariRalli pähkinänkuoressa:

RotuaariRalli on joukkueena suoritettava rentohenkinen kaupunkiseikkailu Oulun sydämessä; lähtö- ja maaliintulopaikkana Rotuaarin aukio.

Tapahtuma koostuu noin 30:sta erilaisesta rastista Oulun keskustassa ja sen tuntumassa, joiden suorittamiseen tarvitaan reipasta asennetta, tiimihenkeä ja päättelykykyä.

Toteutuksessa käytetään ActionTrack-sovellusta, joka lisää Rallin pelillisyyttä ja dynaamisuutta sekä antaa mahdollisuuden vaikuttaa seikkailun kulkuun. Sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-käyttöjärjestelmää käyttäviin älylaitteisiin.

Viime Rallissa suosituimmiksi osoittautuneiden rastien oheen on parhaillaan työn alla paljon uutta hauskaa! Testiin joutuvat niin aivonystyrät kuin myös tasapaino ja nopeus – myös mielikuvitusta pääsee käyttämään niin ruuan, musiikin kuin kuvataiteenkin merkeissä!

Kenelle?

RotuaariRalli sopii niin yrityksen henkilökunnan virkistyspäiväksi kuin myös vaikkapa kaveriporukalle, joka haluaa kokeilla jotain uutta ja hauskaa yhdessä. Tapahtuma toimii loistavasti myös asiakastilaisuutena!

Majoitusta vailla?

Kaipaatko majoitusta Ralliviikonloppuna Oulussa – tutustu yhteistyökumppanimme Lapland Hotelsin tarjoukseen Majoitus-sivulla!

Rallin jatkot ja jälkipelit Zivagossa 

Saaristonkadulla ravintola Zivago palveli jo 70-luvulla Oulun janoista kansaa. Uudistunut Zivago heräsi henkiin keväällä 2017 tarjoten sesonkiannosten ja laadukkaiden juomien lisäksi retrohenkistä ”vindustrialia”. Tervetuloa viettämään Rallin Virallisia Jatkoja hyvän ruuan ja juoman pariin!