RotuaariRalli

RotuaariRalli-kaupunkiseikkailu valtasi Oulun perjantaina 24.5.2024 klo 16.30 yli 500 osallistujalla!

Kevään hauskin ja samalla Suomen paras kaupunkiseikkailutapahtuma RotuaariRalli järjestettiin jälleen Oulun keskustassa - nyt jo seitsemättä kertaa -perjantaina 24.5. kello 16.30 – 20.30. Meno oli helteisessä Oulussa mitä mahtavinta ja Rallikansa ihan liekeissä!

Iso kiitos tapahtuman onnistumisesta kuuluu osallistujajoukkueiden, joita oli yli 100, lisäksi myös yhteistyökumppaneillemme sekä rastituomareille, mm. Luovin ja OSAO:n opiskelijoille!

Perinteiseen tapaan tapahtumalla tuettiin Lastenklinikoiden Kummit ry:n pieniä potilaita, paikallisena kohteena OYS:n lastenklinikka. Iso kiitos tuestanne!

Kisatuloksia:

JOKAMIESLUOKKA:
1.     Kuurot Lepardit, 290 pistettä
2.     Jehna, 289 pistettä
3.     Windows95Women, 229 pistettä

ERIKOISLUOKKA:
1.     Team Puujalat, 256 pistettä
2.     Mesearit 1.0, 218 pistettä
3.     Mitä Ihmettä ja Tehotiimi (jaettu pronssi), 209 pistettä

PARHAITEN PUKEUTUNUT JOUKKUE:
Pridezillas

PARAS TSEMPPI -JOUKKUE:
Team Hattarat

Mikä ihmeen RotuaariRalli?

RotuaariRalli on hyvän mielen kaupunkiseikkailutapahtuma, jossa pidetään hauskaa ja kilpaillaan 2-6 hengen joukkueina suorittaen Oulun keskustan ja lähiympäristön alueelle sijoitettuja virtuaalisia ja toiminnallisia rasteja. Rasteja etsitään puhelimeen ladattavan ActionTrack-mobiilisovelluksen avulla. Mukaan voi osallistua rennommassa, pilke silmäkulmassa etenevässä Jokamiesluokassa tai uudistuneessa enemmän haastetta tarjoavassa Erikoisluokassa. Kaveriporukat, työporukat ja esim. pariskunnat; olette kaikki tervetulleita mukaan Ralliin jälleen toukokuussa 2025!

Kilpailun aikana joukkueet suorittavat rasteja niin paljon kuin ehtivät tai haluavat. Suorittujen rastien määrä ei ole merkittävin tekijä, vaan suoritusten laatu. 

PS. RotuaariRalli on takuuvarmasti unohtumaton toimintapäivä henkilökunnalle tai ikimuistoinen tapahtuma asiakastilaisuutena.

Rallin Facebookissa ja Instagramissa pääset fiilistelemään kuvia ja tunnelmia mahtavasta menosta, myös aikaisemmilta vuosilta!

postimages/rotuaariralli-kuvakollaasi-verkkoon-2024

Tilaa Rotuaarirallin uutiskirje

Tilaamalla RotuaariRallin uutiskirjeen sähköpostiisi pysyt ajan tasalla ja saat ensimmäisten joukossa tietoa tapahtumasta!


Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.