Referenssit

Tuotelanseeraustapahtuma lokakuussa 2023:

"Yhteistyö oli sujuvaa ja saimme hyviä lisäideoita tapahtumaamme. Itse tilaisuudessa kaikki hoitui jouhevasti ja oma porukka sai keskittyä asiakkaisiin. Kiitos Niina ja Tiimi!

- Timo Salmi, Salesmanager Finland & Baltic, BASF Oy

"Olen käyttänyt Voltin palveluita nyt kolmesti ja kaikki on mennyt aina loistavasti! Kaksi henkilöstötapahtumaa, joihin olen tilannut hyvinvointiluennon, Biisikärpänen-musavisan, tietokilpailun ja DJ:n. "Leikkimieliset" kisailut ovat aina mukavasti keventäneet tunnelmaa ja pöytäseurueet ovat saaneet yhteistä keskustelun aihetta.

Lokakuussa 2022 järjestimme Oktoberfest-tapahtuman asiakkaille ja siinä tein Voltin Niinan kanssa paljonkin yhteistyötä saaden apua mm. esiintyjän etsinnässä ja Niinalta löytyi kontaktit myös tekniikkaan, lavan rakentamiseen, kalusteisiin ja mm. lisävalaistukseen. Myös somistus hoitui Voltin toimesta ja heidän henkilökunta toimi paikanpäällä juomapisteissä ja narikassa. Koimme, että saimme Voltilta valtavasti apua; alun suunnittelupalaverit sekä välipalaverit ja kaikenlainen yhteydenpito toimi erinomaisesti. Samoin paikan päällä kaikki toimi ammattimaisesti. Vaikka itsellänikin oli iso työ tapahtuman suhteen muiden töiden lisäksi, niin aika ei olisi riittänyt kaikenlaiseen kartoittamiseen ja vertailuun, jotka Niina teki puolestani ammattitaidolla ja hyvien verkostojensa avulla. Voin lämpimästi suositella Volttia yhteistyökumppaniksi."

- Sari Toivola, myyntisihteeri, Sonepar Oy

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Tapahtumatuotanto Voltin kanssa Uniikki Oulu -seikkailupeliä kehitettäessä. Pelin avulla tarjottiin oululaisille elämyksellinen kaupunkipelikokemus osana yliopistomme kansainvälistä tapahtumaviikkoa sekä kerättiin dataa muun muassa Oulun kaupungin kehittämistarpeisiin.

Tavoitteemme ja tarpeemme huomioitiin todella joustavasti peliä kehitettäessä ja saimme tuottaa sisällöstä itsellemme mieleisen. Voltin tiimi tarjosi asiantuntevaa opastusta hauskan sekä yhteistyökumppaneidemme kannalta toimivan pelikokemuksen luomiseen koko prosessin ajan. Peli keräsi julkaisunsa jälkeen yli 1000 pelaajaa ja toi hankkeellemme runsaasti myönteistä mediahuomiota."
 

-Henna Määttä, Kehittämispäällikkö, Oulun yliopisto

"Tapahtumatuotanto Voltti toteutti menestyksekkäästi Insinööriliiton 100-vuotisjuhlavuoden talvi- ja kesäkiertueen, joka koostui lähes 20 tapahtumasta eri puolella Suomea. Mukaan mahtui sekä perhetapahtumia että Ihastu insinööriin -sarjaan kuuluvia promootiotapahtumia yhteistyössä Suomen kesäfestivaalien kanssa.

Sain juhlavuoden tapahtumia suunniteltaessa Tapahtumatuotanto Voltin henkilökunnalta paljon hyviä ideoita ja arvokasta sparrausapua. Voltin toimitusjohtaja Niina Seppänen ja koko hänen tiiminsä suhtautuvat työhön intohimoisesti - lisäksi he ovat erittäin ystävällisiä, ammattitaitoisia ja heidän lupauksiinsa voi aina luottaa. Olen todella tyytyväinen, että valitsin juuri Tapahtumatuotanto Voltin juhlavuoden tapahtumien tuottajaksi."

- Grete Ahtola, projektipäällikkö, Insinööriliitto 100 vuotta

"Vietimme koko Hankkijan henkilökunnan virkistyspäivää Tampereella Viikinsaaressa syyskuussa 2019 ja osana päivän ohjelmaa oli Voltin tuottama Viikinsaari Go -saariseikkailu. Yli 300 hengen porukkamme jaettiin etukäteen yli 50 joukkueeseen, jotka viettivät hauskan puolitoistatuntisen kiertäen kevyesti liikunnallisia ja tiimityötaitoja kehittäviä rasteja ympäri saarta. Opimme paljon uutta mm. luonnosta ja Tampereesta virtuaalirastikysymysten muodossa. Parasta oli yhdessä oleminen ja kivojen tehtävien ratkominen porukassa. Ohjelma oli todella pidetty ja osallistujat tykkäsivät!"

- Minna Ruoni-Mäkelä, viestintäpäällikkö, Hankkija Oy

"Sirkus Voltti oli monipuolinen ja hyvää tiimihenkeä edistävä ohjelma! Toiveemme ohjelman sisällöstä otettiin hyvin huomioon ja ohjelma sopi kaikenikäisille ja kuntoisille osallistujille. Hyväntuuliset ohjaajat saivat kaikki innolla mukaan eri pisteissä."

- Johanna Heinola-Lepistö, opintosuunnittelija, Tampereen yliopisto

"Rock the City -kaupunkiseikkailu oli hauska lisä uuden tuotekehitysyksikkömme tupareiden ohjelmaan. Siinä yhdistyi sopivasti pieni ulkoilu ja sightseeing TTY-kampuksen ympäristöön, samalla Voltin satunnaisesti muodostamat joukkueet tutustuttivat keskenään ennestään tuntemattomia vieraitamme mukavasti toisiinsa. Bonuksena saatiin kerrattua aina tärkeää Manserock- ja Tampere -tietoutta monipuolisen yleisön tietoisuuteen J – mikä on tietysti aina hyvä asia!"

- Kalle Einola, tuotekehityspäällikkö, Ponsse Oyj

Järjestin virkistystapahtuman noin 20-henkiselle työporukalle Oulussa. Suoritimme Rock The City -kaupunkiseikkailupelin. Pelissä käytetty sovellus oli erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Olen itse osallistunut aiemmin toisen toimijan vastaavanlaiseen peliin, jossa sovellus oli toimimaton ja se aiheutti harmitusta pelaajille. Voltin sovellus vei kirkkaasti voiton. Oli mukavaa, että virtuaalisien rastien seassa oli myös ns. miehitettyjä rasteja, joissa opas ohjeisti tehtävän tekoon. Peliaikamme oli 2h ja siinä ajassa lähes kaikki ryhmät ehtivät kiertää kaikki rastit.

Mari Pelttari, Palvelukoordinaattori, Rastor-instituutti
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.