Yhteistyökohteitamme Pirkanmaalla

Yhteistyökohteitamme Pirkanmaalla ovat mm.:

Kokous- ja Kongressihotelli Murikanranta

Murikanranta on ainutlaatuinen kokoushotelli vain 40 min ajomatkan päässä Tampereen keskustassa, upean luonnon keskellä Teiskossa. Kokoustavia ja esim. tykypäiviään viettäviä ryhmiä palvelevat mm.: auditorio ja muut kokoustilat, tilava liikuntahalli, rantasauna ja viihtyisä ravintola. Voltin valikoimasta löytyy yli 10 eri kokoisille ryhmille suunnattua ohjelma- ja aktiviteettipalvelua alueella; niin sisäohjelmista enemmän ja vähemmän liikunnallisiin ulkoaktiviteetteihin – toukokuusta 2024 lähtien myös mobiiliohjattu seikkailupeli ryhmille alueen upeassa maastossa, Näsijärven rantamaisemissa.

Hopealinja Oy / Viikinsaari

Vain 20 minuutin mittaisen laivamatkan päässä Tampereelta sijaitseva idyllinen Viikinsaari tarjoaa upeat puitteet erilaisiin yritysjuhliin ja -tapahtumiin ja tykypäiviin. Katetulla tanssilavalla onnistuu esimerkiksi ryhmäliikuntatunnit isommallekin porukalle ja Viikinsaari Go -saarisuunnistuspeli helppokäyttöisellä ActionTrack-mobiilisovelluksella on rentohenkistä tiimiohjelmaa parhaimmillaan – kysy lisää lukuisista vaihtoehdoistamme!

Villa Hakkari

Ravintola Villa Hakkari sijaitsee Lempäälässä Kuokkalankosken rannalla. Kartanon mahtavat puitteet ja kaunis ympäristö mahdollistaa monenlaiset tapahtumat kokouksista yritysjuhliin ja tykypäivistä pikkujouluihin. Olemme tuotteistaneet yhteistyössä Hyvinvointipäivän – uskomme, että myös kokoustaminen saa uutta potkua kehon saadessa liikettä ja aivojen saadessa happea keskellä kokouspäivää.

Villa Hakkarin hyvinvointipäivä muokataan juuri Teille sopivaksi. Aamu voidaan aloittaa esimerkiksi aamukahvilla ja herättävällä smoothiella ja kroppaa herättävällä lyhyellä aamunavauksella. Sen jälkeen vuorossa on virallinen osuus, joka voidaan sujuvasti tauottaa maittavalla ja terveellisellä lounaalla. Kokoustamisen jälkeen lähdetään nauttimaan liikuntaosuudesta, joka voi pitää sisällään toiveiden mukaan vaikkapa Selätä Selkäsi -hyvinvointitunnin tai esimerkiksi ulkoille Voltin Neliottelun! Hyvinvointipäivä päättyy iltapäiväkahviin.

Kristillan Juhlatalo

Kristilla sijaitsee Tampereella Kaukajärven rannalla vain 6 km Tampereen keskustasta. Miljööseen kuuluvat kartanorakennus ja puistomainen puutarha. Rannassa on tunnelmallinen sauna sekä grillikatos. Kellariin on piilotettu persoonallinen ”salakapakka”. Tilaa erilaisille tiimikisailuille on pihapiirissä hienosti!

Villa Härmälänranta

Villa Härmälänranta on sauna-, kokous- ja juhlatila, joka sijaitsee vain 5 km päässä Keskustorilta Pyhäjärven rannassa Tampereella. Tasokkaisiin 300 neliön edustustiloihin mahtuu kokoustamaan ja ruokailemaan 80 vierasta. Kesäaikana terassia hyödyntäen tiloihin mahtuu 100 henkilöä. Rakennukseen kuuluu juhlatila, 2 saunaa, ulkoporeallas sekä suuri terassi. Terassin edestä aukeaa näköala Härmälänsaaren venesatamaan. Rannassa on laituri.

Villa Härmälänranta on valmistunut vuonna 2011 ja tilojen suunnittelussa on otettu huomioon esteettömyys. Piha-alue, läheiset ulkoilualueet ja Pyhäjärven vesistö tarjoavat erinomaiset puitteet Voltin aktiviteeteille!

Hatanpään kartano

Hatanpään kartano on ainutlaatuinen keidas kivenheiton päässä (n. 2 km) Tampereen keskustasta. Kartanoa on viime vuosina ehostettu historiaa kunnioittaen, mutta uusinta tekniikkaa hyödyntäen. Paikka on ihanteellinen erikokoisiin yksityistapahtumiin, kuten häihin, juuri loisteliaan ympäristön sekä upean puutarhansa ansiosta, mutta soveltuu yhtä hyvin myös yritystapahtumiin kuten koulutus- ja seminaaripäiviin sekä tykypäiviin ja virkistystapahtumiin. Kuuluisa ja kuvauksellinen yksityiskohta on kartanon takapihalla sijaitseva Ruusutarha, jossa luonnistuvat upeasti kesäaikaan esimerkiksi Voltin Hyvinvointiliikuntatunnit kuten Selätä Selkäsi, Hyvää Oloa Venytellen tai Putkirullaustunti.

Jos etsinnässä on ison porukan pikkujoulupaikka Tampereella, Voltti suosittelee Hatanpään kartanoa!

Aaltosaha

Upea AaltoSaha Kokous-ja Juhlahuvila sijaitsee Orivedellä. Edustushuvila saunoineen ja porealtaineen on valmistunut vuonna 2016 ja sijaitsee upealla järvimaisemalla Längelmäveden rannalla.

Suosittelemme AaltoSahan huvilaa 10-120 henkilön ryhmille. Alle 25 henkilön ryhmillä on käytössään kokoussali ja yli 25 henkilön ryhmillä käytössä on sekä kokous- että juhlasali. Nämä tilat yhdistyvät helposti yhdeksi kokonaisuudeksi aina 120 henkilön tilaisuuksiin asti.

PellavaLounge

Pellavalounge on viihtyisä tila Tampereella Erkkilän sillan kupeessa, jossa voi juhlia aamuun saakka, järjestää onnistuneita koulutuksia ja esimerkiksi pitää tiimipalaverin. Tilaan mahtuu 40 henkilöä istumaan ja cocktail-kutsuille 50. VINKKI. Voltin Rock The City Tampere -kaupunkiseikkailu piristää mukavasti kokouspäivää startaten PellavaLoungesta ja laitetaanko perään vielä rentouttava Selätä Selkäsi -hyvinvointiliikuntatunti?

Asiakas- ja henkilöstötilaisuudet sekä muut juhlat

Voltilla on laaja yhteistyöverkosto koskien niin tapahtumapaikkoja ja -tekniikkaa, ohjelman tarjoajia kuin myös tarjoiluja – paras tapahtuma räätälöidään asiakkaan toiveista ja tavoitteista liikkeelle lähtien!

Kartoitamme puolestanne tilat, tekniikan, tarjoilut ja ohjelman sekä huolehdimme tapahtuman käsikirjoituksesta ja koordinoimme alusta loppuun koko tapahtumakokonaisuuden. Tai halutessanne vain jonkin osa-alueen näistä. Luonnollisesti olemme toiveidenne mukaan myös paikan päällä itse tapahtumassa vastaamassa tapahtuman sujuvuudesta.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.