Ulkoliikuntaa kesällä

Kesäaika antaa loistavan mahdollisuuden monenlaisiin aktiviteetteihin, tässä muutamia esimerkkejämme – ja kysy tarvittaessa lisää!

Ulkoliikuntaa ja aktiviteetteja kesäaikaan

  • Klassikkomme: Voltin Neliottelu – hauskaa ja rentoa yhteistä tekemistä! Lajivalikoima laaditaan ryhmän toiveen mukaan enemmän tai vähemmän sporttiseksi ja mukana sisällössä myös erilaisia äly- ja pulmapelejä.

  • Voltin Lajitarjotin – te kerrotte keston, lajipisteiden määrän ja halutaanko urheilla oikein kunnolla vai ennemmin pitää hauskaa yhdessä – me laadimme juuri teille soveltuvan kattauksen hauskoja lajeja Archery Tag -jousipyssypelistä Selätä Selkäsi -klinikkaan ja kaikkeen siltä väliltä. Sopii erityisen hyvin isoille ryhmille halutessa antaa mahdollisuus uuden kokeilemiseen ja siihen, että jokaiselle löytyy mieluista tekemistä.

  • Rock The City Tampere ja Rock The City Oulu -kaupunkiseikkailu – katso lisää: Rock The City -kaupunkiseikkailu  

  • Live The Nature -luontoseikkailupeli – pelaa missä vaan ulkona, liiku samalla noin 3,6 km ja nauti luonnosta! Saatat samalla myös oppia uutta! Lisätietoa: Live The Nature -luontoseikkailupeli

  • Viikinsaari Go -saariseikkailupeli, hyvinvointiluennot ja ohjatut liikuntatunnit ryhmille sekä mm. Voltin Spelit -tiimikisa Viikinsaaressa. Kesäaikaan piristämme eri kokoisia ryhmiä luonnonkauniissa Viikinsaaressa lähes 10 eri laji- ja aktiviteettivaihdon voimin – kysy tarvittaessa lisää vaihtoehdoistamme, joita löytyy joka ryhmän tarpeisiin.

  • Voltin Landeolympialaiset -tiimikisailu – lypsykisasta talikon tarkkuusheittoon ja muuta hauskaa! Kestosuosikki jo yli 10 vuoden ajan!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.