Ideoita ja uutta sisältöä tyky- ja virkistyspäiviin

Tyky- ja virkistyspäivä tarjoaa henkilökunnalle mahdollisuuden tutustua toisiinsa entistä paremmin sekä viettää aikaa yhdessä leppoisassa ilmapiirissä. Onnistunut henkilöstötapahtuma, kuten esimerkiksi virkistyspäivä, antaa mukavia muistoja, kohottaa yhteishenkeä ja parantaa työilmapiiriä. Kohonnut työhyvinvointi auttaa organisaatioa menestymään, sillä hyvinvoiva henkilöstö toimii työyhteisönä tehokkaammin.

Voltti järjestää tyky- ja virkistyspäiviä yrityksille ja yhteisöille ympäri vuoden. Virkistyspäivissä on usein mukana liikunnallinen näkökulma ja sporttiosuus voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan leikkimielisistä kevyistä lajeista aina hikiliikuntaan asti. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja sekä useita sisätiloissa toteutettavia tunteja. Päivän ohjelma voidaan toteuttaa asiakkaan omissa tai itse valitsemissaan tiloissa tai voimme suositella teille sopivaa tapahtumapaikkaa.

ActionTrack -suunnistuspeli
Sisäliikuntaa
Ulkoliikuntaa kesällä
Ulkoliikuntaa talvella
Yritysten omat yritysliikuntatunnit
Sirkusteemaiset ohjelmat
Kokkikoulu Ravintola Mylläreissä
Ralliautokuljetus
Yhteistyökohteitamme Pirkanmaalla

Liikuntavaihtoehtoja joka lähtöön

Rock The City -kaupunkiseikkailu:

Keväällä 2017 tuotevalikoimaamme saapuneen ActionTrack-mobiilisovelluksen avulla voi suunnistaa paikasta toiseen, suorittaa tehtäviä ja kerätä pisteitä; esimerkkinä Rock The City Tampere -kaupunkiseikkailun merkeissä. Peli sopii loistavasti myös esimerkiksi maastossa ja luonnossa suoritettaviin tiimiaktiviteetteihin.

Jos sinulla on mielessä teema, johon peliä voisi hyödyntää, kerro rohkeasti ideasi ja luomme teille toiveidenne mukaisen aktiviteetin!

Sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiä tukeviin älylaitteisiin. Suositeltava joukkuekoko on 2-6 henkilöä. Kokonaisosallistujamäärä voi olla jopa 1 000 henkilöä.

Sisäliikuntaa:

 • Selätä Selkäsi – Top 10 vinkit selän ja niskan alueen hyvinvoinnin eteen, monipuolisia, mutta ennen kaikkea turvallisia lihaskuntoliikkeitä sekä venyttely- ja liikkuvuusharjoitteita (30-60 min; suosituspituus min. 45 min)
 • Hyvää Oloa Venytellen – Ohjattu, monipuolinen venyttely, jossa monipuolisia liikkuvuus- ja venyttely- ja liikkuvuusharjoitteita; tunti päättyy rentoutukseen (30-60 min; rentoutuksen mukanaolo ohjelmassa vaatii vähintään 45 min kestoisen tunnin)
 • Putkirullaus – Kehonhuoltoa parhaimmillaan. Monipuolinen koko kehon päälihasryhmät läpikäyvä tunti, jossa venyttelyn lisäksi avataan putkirullan avulla lihaksiston jumeja ja parannetaan sidekudoskalvojen aineenvaihduntaa. Ryhmäkoko max. 25 hlöä.
 • Kahvakuula – voimaa koko vartaloon helpoilla, mutta monipuolisilla ja tehokkailla liikkeillä. Sopii myös aloittelijoille!
 • Aikuisten Temppurata – ketteryyttä, tasapainoa ja vartalonhallintaa. Yllättävän vaativaa, mutta ennenkaikkea hauskaa!
 • Tasapainotunti – monipuolinen setti tasapaino- ja vartalonhallintaharjoitteita
 • Muut ryhmäliikuntatunnit asiakkaan toiveen mukaan

Sivun alkuun

Ulkoliikuntaa kesällä

 • Leikkimielinen neli- / viisottelu pienryhmissä. Erittäin hauskaa ja leppoisaa yhteistä tekemistä. Toteutus onnistuu suurellekin ryhmälle. Lajeina muun muassa turbokeihäänheitto, tarkkuusheitto, norsupallo, tasapainorata ja erilaiset äly- ja pulmapelit.
 • Frisbeegolf
 • PehmoPesis – turvallista pesäpalloa pehmopalloilla ja -mailalla
 • Voltin Landeolympialaiset, katso tarkempi sisältö ja hinta

Sivun alkuun

Ulkoliikuntaa talvella

 

Ryhmäytyminen ja tiimihengen nostatus

 • Koriviesti – ryhmätyöskentelyllä maaliin
 • Erilaiset visailut (esim. LuontoTietoVisa Tamperelaisittain ja Terveystietovisa)
 • Älypelit, eri vaihtoehtoja (esim. Huojuva Torni ja JättiMikado)
 • Naurujooga
 • Sirkus Voltti, katso tarkempi sisältö ja hinta
 • Voltti Winter Games

Tutustu suosittuihin tiimiaktiviteetteihimme:

Voltin Landeolympialaiset

Voltti Winter Games

Sivun alkuun

Yritysten omat yritysliikuntatunnit

Löytyykö yritykseltänne liikuntatilat, mutta puuttuvatko ammattitaitoiset liikunnanohjaajat? Voltilta saat ammattitaitoiset liikunnanohjaajat ja monipuoliset & hauskat sisällöt säännöllisesti kokoontuville liikuntatunneille yrityksenne tiloihin*!

*ellei omaa liikuntatilaa ole käytössä mutta asia kiinnostaa, autamme tarvittaessa sopivan tilan löytämisessä!

Tutustumistunti veloituksetta!

Tutustumistuntien avulla voitte tutustua sitoumuksetta haluamaanne uuteen lajiin tutun työporukan kanssa. Ota yhteyttä ja tilaa kiinnostavasta lajista näytetunti.

Lajeja mm.

Selätä Selkäsi –hyvinvointitunti – Voltin suosituin ja kiitellyin ryhmäliikuntatunti jo 7 vuoden ajan!

Selätä Selkäsi –hyvinvointitunti on tehokkaita ja monipuolisia, erityisesti selän, niskan ja hartioiden alueen lihasvoimaan ja liikkuvuuteen vaikuttavia liikkeitä sisältävä harjoitus. Lopuksi ohjelmassa on palauttava venyttely.

Apuna harjoittelussa käytetään mm. vastuskuminauhaa, jumppakeppiä sekä pilatesrullaa.

Kahvakuulalla Kuntoon

Kahvakuulalla pystyy tekemään kokonaisvaltaisia ja tehokkaita, monipuolisesti kehon lihaksistoa kuormittavia liikkeitä. Kuulalla saa treenattua niin voimaa ja kehonhallintaa, kuin myös tasapainoa, liikkuvuutta. Kuulaliikkeet ovat isoja ja kokonaisvaltaisia, joten myös aerobinen kunto kasvaa hyvin. Liikkeet ovat dynaamisia ja toiminnallisia; harjoitteissa ei kuulaa niinkään nosteta vaan heilautetaan. Harjoituksen lopuksi palauttava venyttely. Kuulailu sopii kaikille.

Hyvää Oloa Venytellen

Runsas istuminen, yksipuoliset asennot ja kova liikunta kireyttää lihaksia. Lihakset sopeutuvat siihen pituuteen, missä ne eniten ovat. Paljon istuvalla kiristyvät helposti rintalihakset, lonkan koukistajat sekä reiden takaosan lihakset. Tämä vaikuttaa erityisesti ryhtiin sekä selän hyvinvointiin. Säännöllinen venyttely ehkäisee kireyksistä syntyviä vaivoja. Venyttely palauttaa lihakset lepopituuteensa, rentouttaa niitä ja parantaa niiden verenkiertoa ja myös nivelet saavat samalla huoltoa. Apuna harjoittelussa käytetään jumppakeppejä, vastuskuminauhoja ja pilatesrullia.

Putkirullaus

Tuntuuko sinusta, että vaikka kuinka venyttelisi, niin liikkuvuus ei tahdo parantua eikä keho rentoutua kunnolla? Kokeile putkirullausta!

Putkirullaus:

 • Parantaa liikkuvuutta ja voimantuottokykyä
 • Vähentää ja ehkäisee kehon kiputiloja hoitamalla triggerpisteitä
 • Nopeuttaa palautumista vähentämällä harjoittelun aiheuttamaa lihaskipua

Monipuolisen tunnin aikana tehdään rullan avulla niin lihaskuntoliikkeitä kuin myös venytyksiä; ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaisesti keskittyen esimerkiksi niska-, selkä- ja hartia-alueen hyvinvointiin.

Yritysliikuntatuntien hinnat 130 € sis. alv. / kesto: 45 tai 60 min (asiakkaan toiveen mukaisesti); hinta voimassa Tampereella ja ympäristökunnissa arkisin kello 8-17 välisenä aikana koskien 5-40 hengen ryhmää. Lopullinen hinta muodostuu yrityksen varaaman harjoituskertamäärän mukaan (esim. 5-10 kerran paketti on yksikköhinnaltaan edullisempi).

Sivun alkuun

Sirkusteemaiset ohjelmat – uutta potkua tyky- ja virkistyspäivään

Rennosti relaten, sirkusta stressin poistoon

Työpajassa lähdetään tutustumaan yhteisen tekemisen kautta sirkuksen saloihin. Harjoitteet ovat matalan kynnyksen harjoittelua, joista on haastetta kaipaavien kanssa mahdollista räätälöidä myös vaativia harjoitteita. Sirkus on mahtavaa, koska sen laajasta kirjosta löytyy kaikille jotakin ja pääosassa on nauru sekä hauskanpito. Työpajan aikana keskitytään kehon ja mielen hyvinvointiin ja lopuksi ohjelmassa on rentoutus. Kesto 1,5 h.

Vuorovaikutusta työyhteisöön -sirkus

Työpajassa lähdetään teatterin ja sirkuksen keinoin luomaan hyvää ja hauskaa työilmapiiriä. Vuorovaikutusta tutkitaan monien harjoitteiden kautta, opitaan nauramaan yhdessä ja luottamaan työkaveriin sekä löydetään itsestä uusia kykyjä. Improvisaatio, pyramidit ja pariakrobatia kulkevat mukana ryhmän lähtökohdista katsoen. Oli tavoitteena sitten saada hiki pintaan tai hyvät naurut, tästä löytyy kaikille jotain! Kesto 1,5 h.

TyöyhteisöSirkus

Työpajassa lähdetään sirkuksen kautta tekemään kunnon hikitreeniä ja yhteishengen nostatusta. Akrobatia, tasapaino ja jongleeraus haastavat kaikkia iästä ja kunnosta riippumatta. Ennakko-osaamista ei tarvita! Lopuksi hoidetaan keho ja mieli kuntoon venyttelyllä ja rentoutumisella. Kesto 1,5 h.

Sivun alkuun

Kokkikoulu Ravintola Mylläreissä

 • Vietä mukava ilta yhdessä kokkaillen – hyvä resepti tiimihengen nostatukseen!
 • Valitse teema – Välimeren ympäri, Skandinaavisia makuja, Amerikan herkkuja tai uusi luxus-paketti: Perinteinen ranskalainen keittiö
 • Yhdistä oheen kevyttä ulkoliikuntaa Sorsapuistossa tai sisätiloissa esim. Selätä Selkäsi -hyvinvointitunti

Tutustu tästä tarkemmin Kokkikoulun sisältöön!

Sivun alkuun

Kaipaatteko jotakin täysin erilaista aktiviteettia henkilöstölle tai uutta teemaa asiakastapahtumaan? Miltä kuulostaa huima ralliautokuljetus?

Ralliautokuljetusta Kurun Seitsemisessä, vain tunnin ajomatkan päähän Tampereen keskustasta!

Ammattimainen kuljettaja ajaa lahjansaajan kanssa läpi ralliradan (ajon kesto noin 5 min) ja pakettiin sisältyy seuraavaa:

 • ajossa käytettävästä Citroen DS 3:sta löytyy sääntöjen mukaiset turvavarusteet
 • ajopuku ja -kengät
 • mitali

Vauhdin hurmaa ja G-voimien puristusta. Rallikyyditys on unohtumaton elämys, josta riittää puhuttavaa pitkään! Kysy tarvittaessa pakettitarjousta useamman henkilön paketista!
Yhteydenotot: Tapahtumatuotanto Voltti Oy, info@tapahtumatuotantovoltti.fi, puh. 040 580 7971.

Sivun alkuun

Yhteistyökohteitamme Pirkanmaalla ovat mm.:

Hopealinja Oy / Viikinsaari

Vain 20 minuutin mittaisen laivamatkan päässä Tampereelta sijaitseva idyllinen Viikinsaari tarjoaa upeat puitteet erilaisiin yritysjuhliin ja -tapahtumiin ja tykypäiviin. Katetulla tanssilavalla onnistuu esimerkiksi ryhmäliikuntatunnit jopa 60 hengelle ja Viikinsaari Go -saarisuunnistus on rentohenkistä tiimiohjelmaa parhaimmillaan – kysy lisää vaihtoehdoistamme!

Villa Hakkari

Ravintola Villa Hakkari sijaitsee Lempäälässä Kuokkalankosken rannalla. Kartanon mahtavat puitteet ja kaunis ympäristö mahdollistaa monenlaiset tapahtumat kokouksista yritysjuhliin ja tykypäivistä pikkujouluihin. Olemme tuotteistaneet yhteistyössä Hyvinvointipäivän – uskomme, että myös kokoustaminen saa uutta potkua kehon saadessa liikettä ja aivojen saadessa happea keskellä kokouspäivää.

Villa Hakkarin hyvinvointipäivä muokataan juuri Teille sopivaksi. Aamu voidaan aloittaa esimerkiksi aamukahvilla ja herättävällä smoothiella ja vaikka kroppaa herättävällä lyhyellä aamunavauksella. Sen jälkeen vuorossa on yrityksen virallinen osuus, joka voidaan sujuvasti tauottaa maittavalla ja tervellisellä lounaalla. Kokoustamisen jälkeen lähdetään nauttimaan liikuntaosuudesta, joka voi pitää sisällään toiveiden mukaan vaikkapa Selätä Selkäsi -hyvinvointitunnin tai esimerkiksi Voltin neliottelun! Hyvinvointipäivä päättyy liikuntaosuuden jälkeen rennosti iltapäiväkahviin.

Kristillan Kartano

Kristillan Kartanon juhla- ja kokouspaikka sijaitsee Tampereella Kaukajärven rannalla vain 6 km Tampereen keskustasta. Kartanomiljööseen kuuluvat vanha kartanorakennus ja suuri puistomainen puutarha. Kristillan rannassa on saunarakennus, jonka yhteydessä on tilava kota ja kylpytynnyri. Kellariin on piilotettu leikkimielisesti ”salakapakka”.

Kartanon sisätilan saliin mahtuu 60 henkilöä.

Rustholli

Rustholli sijaitsee kauniilla paikalla Näsijärven rannalla, 12 km päässä Tampereen keskustasta Olkahisissa.

Rusthollin rokokoo-tyyliset kalusteet kruunaavat juhlasalin, josta avautuu järvinäköala kolmelle sivustalle. Rusthollin suuri sali on jaettavissa pienempiin osiin, joten tila palvelee erikokoisten tilaisuuksien tarpeita. Salissa on 180 vieraspaikkaa. Tilavalla ulkoterassilla asiakaspaikkoja on 100 ja pubiin mahtuu 40 henkilöä.

Rauhallisessa pihapiirissä on tilava saunatila takkatupineen. Rantasaunan lauteille mahtuu parikymmentä henkeä pehmeisiin löylyihin. Takkatuvan tiloissa voi myös kokoustaa.

Aaltosaha

Upea AaltoSaha Kokous-ja Juhlahuvila sijaitsee Orivedellä lähellä Tamperetta. Edustushuvila on valmistunut vuonna 2016 ja sijaitsee upealla järvimaisemalla ison Längelmäveden rannalla.

Suosittelemme AaltoSahan huvilaa 10 -120 henkilön ryhmille. Alle 25 henkilön ryhmillä on käytössään kokoussali. Yli 25 henkilön ryhmillä käytössä on sekä kokous- että juhlasali. Nämä tilat yhdistyvät helposti yhdeksi kokonaisuudeksi aina 120 henkilön tilaisuuksiin asti.

 

Sivun alkuun

Teemme yhteistyötä useiden pirkanmaalaisten liikunta- ja urheilupalveluja tarjoavan yrityksien ja yhteisöjen kanssa (mm. pirkanmaalaiset liikuntakeskukset ja urheiluseurat).

Pyydä meiltä tarjous! Yhteistyökumppaniverkostomme on laaja, kysy lisää.