Tyky- ja virkistyspäivät

Volttia yrityksille ja yhteisöille

Etsittekö jotakin uutta ja erilaista ohjelmaa tai tapahtumapaikkaa tyky- ja virkistystapahtumaan, hyvinvointipäivään tai tyhy-päivään? Voltti tarjoaa niin liikunnallista kuin myös viihteellistä ohjelmaa.

Voltti järjestää tyhy-, tyky- ja virkistystapahtumia yrityksille ja yhteisöille ympäri vuoden. Voit valita jonkun valmiista paketeistamme tai voimme räätälöidä tapahtumapäivän sisällön toiveidenne mukaan. Kiitos laajan yhteistyökumppaniverkostomme, löytyy niin upeita tapahtumapaikkoja kuin myös laaja kirjo eri tyylisiin tapahtumiin soveltuvia ohjelmapalveluja ja aktiviteetteja koko Suomessa.

Hyödynnä tapahtumasi suunnittelussa Voltin laaja palveluvalikoima

Niin tykypäivä kuin myös virkistyspäivä tarjoavat henkilökunnalle mahdollisuuden tutustua toisiinsa entistä paremmin ja viettää aikaa yhdessä. Onnistunut henkilöstötapahtuma luo mukavia muistoja, kohottaa yhteishenkeä ja parantaa työilmapiiriä. Kohonnut työhyvinvointi auttaa organisaatiota menestymään ja tutkitusti hyvinvoiva henkilöstö toimii työyhteisönä kaikin puolin tehokkaammin.

Haasteena monet järjestävät kokevat kuitenkin sen, mitä ihmettä sille henkilökunnalle tällä kertaa keksii; minkälainen ohjelma sopii meidän porukkaan ja löytyykö jotakin uutta, josta porukka innostuisi. 15 vuoden kokemus onnistuneiden tyky-päivien ja virkkareiden järjestämisestä on samalla kerryttänyt laajan valikoiman eri tyyppisiin tarpeisiin soveltuvaa ohjelmaa – on hakusessa sitten liikunnallista ohjelmaa esimerkiksi ryhmäliikunnan muodossa, rento aktiviteetti talviaikaan kuten Voltti Winter Games -tiimikisailu, parituntinen seikkailu Rock The City -kaupunkiseikkailun merkeissä tai jopa koko työpäivän mittainen kokonaisuus, jonka sisältönä on niin hyvinvointiluento kuin myös liikuntaa ja muita aktiviteetteja; kaikille yhteisesti tai eri lajeja osallistujien valittavaksi. PS. Tämä setti kulkee meillä nimellä: Voltin Hyvinvointipäivä, kysy lisää: niina@tapahtumatuotantovoltti.fi.

Mitä tapahtumalla haetaan? Työkykyä ja hyvinvointia vai ennen kaikkea virkistystä?

Tyky-tapahtumissa hyvinvointi ja usein liikunta ovat pääosassa, kun taas virkistyspäivissä tärkeintä on viettää laatuaikaa porukalla ja yhdessä tekeminen voi olla muutakin kuin liikunnallista tekemistä.

Tapahtuman sporttiosuus voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan leikkimielisistä kevyistä kisailuista aina fyysisesti vaativampiin lajeihin saakka. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja sekä useita sisätiloissa toteutettavia ryhmäliikuntatunteja ja erityisesti tiimikisailuja. Kerro toiveitanne, suunnitellaan sen pohjalta lisää!

Ohjelman lisäksi palvelemme myös tapahtumapaikka- ja tarjoiluasioissa ja laajasta yhteistyökumppaniverkostostamme löytyy hyviä vaihtoehtoja eri kokoisille ryhmille, eri kokoiset budjetit huomioiden. VINKKI: Tutustu TÄÄLLÄ Tampereella ja ympäristökunnissa sijaitseviin yhteistyökumppaneihimme koskien eri kokoisille ryhmille soveltuvia tapahtumapaikkoja!
 

Voltti vinkkaa:

Top 5 aktiviteetit kaiken kokoisille ryhmille:

1. Rock The City Tampere / Rock The City Oulu -kaupunkiseikkailu 
2. Ryhmäliikuntatunnit, kuten Selätä Selkäsi -hyvinvointitunti 
3. Sirkus Voltti -työpaja 
4. Voltin Lajitarjotin

 • ohjattu, energisoiva alkulämmittely ja lajien esittely
 • 2 tunnin ajan asiakkaan valinnan mukaan 4-7 lajivaihtoehtoa (ryhmän koosta riippuen), jossa osallistujat vierailevat oman valintansa mukaisesti tai asiakkaan niin halutessa, Voltti jakaa osallistujat ryhmiin, jotka kiertävät pisteeltä toiselle mahdollistaen myös kisailun ryhmien kesken
 • lajivalikoimassa mm.:
   
 • Frisbeegolf – jo lähes kansallispelin maineen saanut ”feel good” –laji!
 • VolttiCurling – vieläkö muistat Suomen menestyksen vuonna 2006 Torinon olympialaisissa?
 • Turbokeihäänheitto – kevennetty versio eikä osumat tee vahinkoa
 • Kahvakuulaviesti – muistatko tunnelipallon koulun liikuntatunnilta? Periaate sama, väline tuhdimpi
 • Lakanalenttis – hauskaa, tiimihenkeä ja yhteen hiileen puhaltamisen meininkiä
 • Selkäklinikka – taukojumppapiste, joka laittaa verenkierron ja aineenvaihdunnan liikkeelle erityisesti niska-, selkä- ja hartia-alueella

5. Ryhmähenkeä kehittävät tiimikisailut: Minuuttipeliä! ja Yksi Kaikkien ja Kaikki Yhden Puolesta

Minuuttipeliä saa adrenaliinit liikkeelle!

Tämä ohjelmavaihtoehto kannustaa nopeisiin päätöksiin ja käänteisiin eikä anna aikaa eikä tilaa turhalle nysväämiselle. Aktiviteetti sisältää pääasiassa nopeita haastetehtäviä, jonka 1 tai max. 2 tiimiläistä suorittaa - mausteena mukana muutama pidempi tiimihaaste, jossa koko tiimi touhuaa yhdessä.

Minuuttipeliä! on mukaansatempaava ja energinen aktiviteetti, joka samalla kehittää tiimin kommunikaatiotaitoja. Kesto muokattavissa, ryhmän koosta riippuen yleensä noin 60 min.

Yksi Kaikkien ja Kaikki Yhden Puolesta -tiimikisa

Tämä varmasti mieleenpainuva aktiviteetti koostuu hauskoista tiimitehtävistä, sään salliessa osa ulkona ja osa sisällä tai kokonaan sisätiloissa toteutettuna.

Osallistujat jaetaan esim. arpomalla tiimeihin, jotka kisaavat muita joukkueita vastaan; aktiviteetin päätteeksi palkitaan kisassa parhaiten menestynyt joukkue. Kisassa menestymisessä auttaa hyvä kommunikaatio, yhteen hiileen puhaltaminen ja reipas annos huumoria. Riemastuttavien tehtävien parissa opimme kaiken hauskan lisäksi varmasti uusia asioita, niin ryhmästämme kuin itsestämmekin. Ennen kaikkea onnistutaan yhdessä ja pidetään hauskaa!

Kesto ryhmän koosta riippuen noin 2 h.

VINKKI TALVIKAUDELLE: Voltti Winter Games

Voltti Winter Games on tulvillaan talviliikunnan, ulkoilun ja iloisen yhdessäolon riemua. Tunnelman takaavat monipuoliset lajit sekä rento meininki.

Lajiesimerkkejä:

 • Tandemhiihto
 • PakkasFrisbee
 • VolttiCurling
 • Köysihaaste
 • Pulmapelit
 • Lumipotkulautaviesti
 • Tarkkuusammunta 


Muita ohjelmavaihtoehtoja:

Voltin Biisikärpänen -musavisa – klassikkoversio soveltuen ryhmille, joissa on laaja ikähajonta, Hard Rock Hallelujah! erityisesti miesvaltaisille porukoille sekä englanninkielinen versio (noin 60 min)

Onko porukalla hallussa kasarin rockit, ysärin popit ja ehkä ripaus tietämystä myös leffamusiikista? Jos vastasit yhteenkin kyllä, olette valmiita kisailemaan Voltin Biisikärpäsessä!

Jo yli 100 ryhmää viihdyttänyt ohjelmanumero kutkuttaa musatietäjien aivonystyröitä varsinkin pikkujoulukautena, mutta on mahdollinen ohjelmavaihtoehto myös TYKY-päiviin ja virkistyspäiviin sekä muihin yritysjuhliin ja rentoihin illanviettoihin. Valitse juuri teidän ryhmälle parhaiten soveltuva versio kolmesta vaihtoehdostamme: Klassikkoversio sopien kotimaisille ryhmille, joissa laaja ikähajonta, Hard Rock Hallelujah! rokimpaa ja hevimpää menoa kaipaaville sekä englanninkielinen versio.

Voltti Quiz -tietovisa (noin 45 min)

Tietäjät tietää ja loput arvaa! Rento ja monipuolinen, ohjattu tietovisa, jossa mukana pulma- ja strategiatehtäviä ja kysymyksiä maan ja taivaan väliltä!

Suosittelemme toteutusta esim. pöytäkuntien välisenä kisana (noin max. 6 hlöä / joukkue). Rento ohjelma esim. tiimipäivän päätteeksi!

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teidän porukalle ihan paras tykypäivä tai hauskimmat virkkarit koskaan!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.