Sisäliikuntaa

Yritysten omat yritysliikuntatunnit

Sisätiloissa toteutettavat aktiviteetit – kevyesti liikunnalliset ja sporttisemmat:

  • Naurujooga
  • Sirkus Voltti -työyhteisösirkus
  • Voltin ViiniJooga
  • Aikuisten Temppurata

Lajiesimerkkejä ryhmäliikuntatunneistamme:

Selätä Selkäsi –hyvinvointitunti – Voltin suosituin ja kiitellyin ryhmäliikuntatunti jo 10 vuoden ajan!

Selätä Selkäsi –hyvinvointitunti on tehokkaita ja monipuolisia, erityisesti selän, niskan ja hartioiden alueen lihasvoimaan ja liikkuvuuteen vaikuttavia liikkeitä sisältävä harjoitus. Lopuksi ohjelmassa on palauttava venyttely. Apuna harjoittelussa käytetään mm. vastuskuminauhaa, jumppakeppiä sekä pilatesrullaa.

Kahvakuulalla Kuntoon

Kahvakuulalla pystyy tekemään kokonaisvaltaisia ja tehokkaita, monipuolisesti kehon lihaksistoa kuormittavia liikkeitä. Kuulalla saa treenattua niin voimaa ja kehonhallintaa kuin myös tasapainoa sekä liikkuvuutta. Harjoituksen lopuksi palauttava venyttely. 

Hyvää Oloa Venytellen

Runsas istuminen ja yksipuoliset asennot kireyttää lihaksia. Lihakset sopeutuvat siihen pituuteen, missä ne eniten ovat. Paljon istuvalla kiristyvät helposti rintalihakset, lonkan koukistajat sekä reiden takaosan lihakset. Tämä vaikuttaa erityisesti ryhtiin sekä selän hyvinvointiin. Venyttely palauttaa lihakset lepopituuteensa, rentouttaa niitä ja parantaa niiden verenkiertoa ja myös nivelet saavat samalla huoltoa. Apuna harjoittelussa käytetään jumppakeppejä, vastuskuminauhoja ja pilatesrullia.

Putkirullaus

Tuntuuko sinusta, että vaikka kuinka venyttelisi, niin liikkuvuus ei tahdo parantua eikä keho rentoutua kunnolla? Kokeile putkirullausta!

Putkirullaus:

  • Parantaa liikkuvuutta ja voimantuottokykyä
  • Vähentää ja ehkäisee kehon kiputiloja hoitamalla triggerpisteitä
  • Nopeuttaa palautumista vähentämällä harjoittelun aiheuttamaa lihaskipua

Tunnin aikana tehdään rullan avulla niin lihaskuntoliikkeitä kuin myös venytyksiä; ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaisesti keskittyen esimerkiksi niska-, selkä- ja hartia-alueen hyvinvointiin.

Varaa tutustumistunti!

Tutustumistunnin avulla voitte tutustua sitoumuksetta haluamaanne uuteen lajiin - ota yhteyttä ja tilaa kiinnostavasta lajista näytetunti (kesto 30-45 min).

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.