Sirkusteemaiset ohjelmat

Sirkusteemaiset ohjelmat – uutta ja erilaista potkua tyky- ja virkistyspäivään

Sirkusteemainen työpaja on tällä hetkellä yksi suosituimmista työyhteisön tiimihenkeä kehittävistä aktiviteeteista, josta myös riittää puhuttavaa pitkään: Tutustu vaihtoehtoihimme

”Rentoversio”: 
Rennosti relaten, sirkusta stressin poistoon

Tervetuloa tutustumaan yhteisen tekemisen kautta sirkuksen saloihin! Harjoitteet ovat matalan kynnyksen harjoittelua, joista on haastetta kaipaavien kanssa mahdollista räätälöidä myös vaativampia harjoitteita. Sirkus on mahtavaa; sen laajasta kirjosta löytyy kaikille jotakin ja pääosassa ovat nauru sekä hauskanpito. Työpajan aikana keskitytään kehon ja mielen hyvinvointiin ja lopuksi ohjelmassa on rentoutus. Kesto 1,5 h.

”Astetta vaativampi”:
Vuorovaikutusta työyhteisöön -sirkus

Työpajassa lähdetään teatterin ja sirkuksen keinoin luomaan hyvää ja hauskaa työilmapiiriä. Vuorovaikutusta tutkitaan monien harjoitteiden kautta, opitaan nauramaan yhdessä ja luottamaan työkaveriin sekä löydetään itsestä uusia kykyjä. Improvisaatio, alkeistason pyramidit ja pariakrobatia kulkevat mukana ryhmän lähtökohdista katsoen. Oli tavoitteena sitten saada hiki pintaan tai hyvät naurut, tästä löytyy kaikille jotain! Kesto 1,5 h.

”Tiimihenki ja yhdessä tekeminen keskiössä”:
TyöyhteisöSirkus

Työpajassa lähdetään sirkuksen kautta tekemään niin fyysisiä harjoitteita kuin myös yhteishengen nostatusta. Akrobatia, tasapaino ja jongleeraus haastavat kaikkia iästä ja kunnosta riippumatta. Ennakko-osaamista ei tarvita! Lopuksi hoidetaan keho ja mieli kuntoon venyttelyllä ja rentoutumisella. Kesto 1,5 h.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.