Rock The City -kaupunkiseikkailu

Rock The City -kaupunkiseikkailu sekä Voltin muut mobiilipeliseikkailut

Etsitkö ryhmällesi oheisohjelmaa kokous- tai seminaaripäivän piristykseksi, Avaimet käteen -aktiviteettia tykypäivään tai virkistyspäiväohjelmaa - jotakin mieleenpainuvaa ja erilaista tapaa kehittää tiimihenkeä?

Rock The City -kaupunkiseikkailupeli on vauhdikas ja toiminnantäyteinen kaupunkisuunnistus, joka haastaa osallistujat nokkeluutta, näppäryyttä ja tiimityötaitoja vaativilla mitä moninaisimmilla pulmilla sekä kevyesti liikunnallisilla, yhdessä suoritettavilla tehtävillä. Aivojumppaa puolestaan tarjoavat virtuaalirastitehtävät, jotka rohkaisevat kommunikointiin sekä luovaan ajatteluun ja uskallamme myös väittää, että kaikki pelaajat varmasti oppivat jotakin uutta parituntisen pelimme aikana!

Tsekkaa Rock The City Tampere -pelimme esittelyvideo:

Rock The City Tampere

Useita pelivaihtoehtoja ja taatusti hauskaa menoa!

Helppokäyttöisen ActionTrack-mobiilisovelluksen avulla toteutettavassa aktiviteetissa suunnistetaan paikasta toiseen, suoritetaan erilaisia tehtäviä ja kerätään pisteitä omalle tiimille. Kaupunkisuunnistus sopii kaupunkiympäristön lisäksi loistavasti myös luonnossa suoritettaviin tiimiaktiviteetteihin – tästä esimerkkeinä luonnonkauniissa Viikinsaaressa toteutettava Viikinsaari Go -saariseikkailu sekä maantieteellisesti missä päin Suomea tahansa pelattava Live The Nature -luontoseikkailupeli; katso lisää:

Live The Nature -luontoseikkailupeli

Yleistä toteutuksesta

Pelisovellus on ladattavissa Android- ja iPhone -puhelimiin ja yksi tiimistä lataa sovelluksen toimien tiiminsä kapteenina. Suositeltava joukkuekoko on noin 3-6 henkilöä. Kokonaisosallistujamäärä voi olla jopa 1 000 henkilöä – meillä löytyy runsaasti kokemusta myös henkilömääräisesti suurista toteutuksista, kuten vuosittain Oulussa järjestämämme RotuaariRalli-kaupunkiseikkailu jopa 140 osallistujatiimin voimin; tapahtuma tulossa taas toukokuussa 2024!

RotuaariRalli

Kaupunkiseikkailun kesto on noin 2 tuntia tai halutessanne räätälöitynä myös pidempikestoisena – teemme mielellämme ehdotuksen juuri teidän porukalle kehitetystä mobiilipeliaktiviteetista vaikka koko päivän mittaisena!

Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan myös esimerkiksi ruokailut, ”taukopistetarjoilut”, illanviettopaikan tai esimerkiksi saunaillan aktiviteetin oheen. Myös kuljetuspalvelut onnistuvat - kysy rohkeasti lisää!

Toteutusvaihtoehdot ja ohjelmapaketit, Tampere ja Oulu

Tampere:

 • Rock The City Tampere -kaupunkiseikkailu – tarjolla useita pelialuevaihtoehtoja Tampereen keskustassa tarjoten rentoa, tiimihenkeä kehittävää menoa sekä erilaisen tavan tutustua kaupunkiin, sen ilmiöihin ja historiaan. HUOM! Suosittu tapa on startata peli kätevästi esimerkiksi firman toimistolta päätöspaikkana illanviettopaikka! Kesto muokattavissa, tyypillisesti noin 2 h.

 • UUTTA keväällä 2024! Ainutlaatuinen yhdistelmä kevyttä liikuntaa, seikkailua ja kulttuuria – Rock The City -tuoteperheen Manserock-peliversio! Tämän hauskemmaksi ei kaupunkiseikkailu enää voi mennä; matkassa kulkevat manserockin ikonit Popedasta Kari Peitsamoon ja Epuista Mikko Alataloon ja matkan varrella poiketaan Museokeskus Vapriikin upeaan, helmikuussa 2024 avattuun Manserock-näyttelyyn. Kesto noin 3 h.

 • Kaupunkiseikkailu Pyynikin ja Pispalan alueella – startti ja päätös mistäs muualta kuin legendaariselta Pyynikin näkötornilta tarjoten upeita maisemia Pyynikin luonnonsuojelualueella, kuin myös Pispalan kulttuurihistoriallisella alueella. Kesto reilut 2 h.

 • Viikinsaari Go -saariseikkailu - tervetuloa nauttimaan ulkoilusta ja upeasta luonnosta seikkaillen ympäri Viikinsaarta suorittaen luovuutta, nokkeluutta ja tiimityötaitoja vaativia tehtäviä. Pelin kesto noin 1 h 30 min – 1 h 45 min. Yhteistyössä: Hopealinjat Oy - https://www.hopealinjat.fi

 • Rock The City -kaupunkiseikkailu Hatanpään ja Arboretumin alueella - hauska ja erilainen tapa tutustua Tampereen vaiheisiin, Hatanpään kartanoalueen monivaiheiseen historiaan sekä upeaan Arboretumiin kymmenine puu-, pensas- ja kukkalajeineen. Pelin kesto muokattavissa, tyypillisimmillään noin 1 h 45 min ja kävelymatkaa kertyy noin 3 km. Pelistä kuultua: ”Mieli lepää kun pääsee ulkoilemaan ja liikkumaan mukavan aktiviteetin merkeissä upeassa maastossa!” Upeat Pyhäjärven rantamaisemat odottavat ryhmäänne! 

 • Rock The City Tampere Xmas Edition - joulunajan henkeen loihdittu, monipuolinen aktiviteetti esittelee kaupunkiseikkailijoille Tampereen keskustan kauneimmassa loistossaan. Osa rasteista sijaitsee sisätiloissa ja lämpimät kisajuomat kuuluvat pakettiin, tottakai. Räätälöidään juuri teille sopiva setti, halutessanne vaikkapa kokonaispakettina sisältäen myös ruokailun ja illanvieton. Vai kiinnostaako jatkaa iltaa saunaillan merkeissä kaupunkiseikkailun päätteeksi?


UUTTA: Rock The City Tampere Adventure Game! Ylpeänä esittelemme nyt jo vuodesta 2017 eri kokoisia ryhmiä viihdyttäneen kaupunkiseikkailupelimme englanninkielisen peliversion: Rock The City Tampere Adventure Game:n!

Sovellus opastaa tiimit rastilta toiselle, toimien samalla pistelaskujärjestelmänä. GPS-rasteilla aukeaa suoritettavaksi haasteita, kuten tietovisatyyppinen kysymys, kuva-arvoitus tai rastituomareiden ohjaama toiminnallinen tehtävä, kuten pulma- tai strategiatehtävä.

Aktiviteetti sopii mm. ulkomaisille vieraille, joille halutaan esitellä upeaa Tamperetta persoonallisella tavalla tai monikansallisen työyhteisön aktiviteetiksi vaikkapa kokouspäivän päätteeksi. Kävelymatkaa kertyy noin 3,5 km ja pelin päätteeksi palkitaan eniten pisteitä saavuttaneet joukkueet.

Katso lyhyt esittelyvideo:

Rock The City Tampere Adventure Game

 Oulu:

 • Rock The City Oulu -kaupunkiseikkailu – useita pelialuevaihtoehtoja, kuten kaupunkikeskusta ja mm. Ainolanpuisto ja Hupisaarten alue; pelialue määrittyy riippuen siitä, mistä ryhmänne haluaa startata ja mikä paikka toimii pelin päätöspaikkana. Koe Oulu uudella tavalla ja opi samalla varmasti myös jotakin uutta kaupungista! Virtuaalitehtävät ovat luonteeltaan mm. kuva-arvoituksia, tietovisatyyppisiä tehtäviä ja pulmatehtäviä ja Voltin rastituomareiden miehittämillä rasteilla tiimiänne haastetaan kevyesti liikunnallisilla haasteilla sekä esim. strategiatehtävillä, jossa tiimihengellä ja yhteistyöllä on ratkaiseva merkitys! Rock The City Oulu on piristävä tiimiaktiviteetti, joka tutustuttaa kaupunkiin, sen ajankohtaisiin ilmiöihin ja myös historiaan; rennolla ja innostavalla tavalla. Palvelemme ryhmiä myös toteuttaen halutessanne aktiviteetin yhteyteen myös ruokailun, saunaillan vai yhdistetäänkö mukaan esimerkiksi hyvinvointiluento ennen tai jälkeen kaupunkiseikkailupelin? Lisää hyvinvointipalveluistamme:

Hyvinvointiluennot, valmennukset ja hyvinvointiprojektit

Pelin kesto on noin 2 h ja kävelymatkaa kertyy noin 4 km; kestoa ja sitä kautta myös reitin pituutta on mahdollista muokata ryhmän toiveiden mukaan.

Voltin kaupunkiseikkailupelit- hyötyä ja hupia oikeassa suhteessa!

 • tiimidynamiikka kehittyy
 • loistava tapa ryhmäytyä
 • ennestään toisilleen vieraammat tiimin jäsenet oppivat tuntemaan toisensa paremmin
 • kevyesti liikunnallinen aktiviteetti, joka sopii kaiken tasoisille liikkujille – pelin kesto ja käveltävä matka myös muokattavissa helposti!
 • aktiviteetti yhdistää ulkoilun, liikunnan ja yhteishengen kohottamisen ainutlaatuisella tavalla

Jo yli 250 onnistunutta kaupunkiseikkailua takana – onko teidän ryhmänne seuraava? Ota yhteyttä: niina@tapahtumatuotantovoltti.fi / 040 580 7971

Tiimisuunnistuspeli yrityksen virkistyspäivään tai kokouspäivän yhteyteen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.