Ammattiapua pikkujoulujen järjestämiseen

Toistavatko yrityksenne pikkujoulut itseään? Olisiko aika keksiä jotain uutta ja virkistävää? Pikkujoulujen suunnitteluun ja käytännön toteutukseen kuluu yrityksenne vastuuhenkilöiden arvokasta työaikaa – mitä jos toimisitte tänä vuonna toisin?

Tapahtumatuotanto Voltti järjestää yrityksellenne ikimuistoisen pikkujouluohjelman valitsemaanne kohteeseen – Tampereella ja myös muualla Suomessa.

Esimerkkejä yhteistyökohteistamme Tampereen seudulla:

  • Kristillan Kartano, Kaukajärvi Tampere
  • Rustholli, Olkahinen Tampere
  • Ravintola Myllärit, Tampere
  • Hatanpään Kartano, Tampere
  • AaltoSaha -juhlahuvila, Orivesi
  • Ravintola Villa Hakkari, Lempäälä

Vaihtoehtoisesti voimme rakentaa upean pikkujoulutapahtuman haluttuun tilaan esim. yrityksenne omiin toimi- / tuotantotiloihin; vain mielikuvitus on rajana.

Esimerkkejä ohjelmatarjonnasta:

Xmas Olympics

Rentohenkisiä, sisätiloissa helposti toteutettavia kisailuja pienryhmissä – lajeina muun muassa JättiDomino, Penalty Kick, Hula Hula ja Piparintuunaus. Ohjelman kesto ryhmän koosta riippuen noin 45 min.

PikkujouluSirkus

Rentoa, tiimihenkeä kehittävää ohjelmaa ”perinteisen pönötyksen” lomaan sirkusteemalla. Miltä kuulostavat seuraavat lajit: kiinalaiset lautaset, jongleeraus, diabolo – ennen kaikkea hauskaa yhdessä touhuamista osaavien ohjaajien opastuksella! Ohjelman kesto tilaajan toiveen mukaisesti noin 45 min.

Voltin Biisikärpänen

Onko porukalla hallussa kasarin rockit, ysärin popit ja ehkä ripaus tietämystä myös leffamusiikista? Jos vastasit yhteenkin kyllä, olet valmis kisailemaan Voltin omassa Biisikärpäsessä! Viime syksynä debyyttinsä tehnyt ohjelmanumero kutkuttaa musatietäjien aivonystyröitä varsinkin pikkujoulukautena, mutta on mahdollinen ohjelmavaihtoehto myös tyky- ja virkistyspäiviin ja vaikkapa yritysjuhliin. Kesto 45-60 min.

Voltti Game Night

Onko porukassa kilpailuhenkistä porukkaa? Jos vastaus on kyllä, Voltti Game Night on teille soveltuva pikkujouluohjelma – mukana kasarin ja ysärin klassikkopelejä sekä uudempia pelituttavuuksia. Pelit voivat olla käytössänne koko tapahtuman ajan tai vaihtoehtoisesti rajatun ajan; suosituskesto ohjelmalle min. 60-90 min.

Esiintyjiä ja muuta ohjelmatarjontaa

Kaipaako tapahtumanne jotakin muuta viihdyttävää ohjelmaa? Kauttamme löytyy mm. mentalisteja, dj- ja karaokepalveluita, stand-up -koomikoita ja trubaduureja.

Vai toimisiko teidän porukalle paremmin esimerkiksi muutama hauska, ohjattu pikkujoululeikki?

Miltä kuulostaisi:

Astetta Sporttisemmat Pikkujoulut

Esimerkkejä kevyesti liikunnallisen pikkujoulutapahtuman sisällöksi:

*Voltti Winter Games -tiimiohjelma reippaillen ulkona
*Selätä Selkäsi / Hyvää Oloa Venytellen -hyvinvointitunti tai putkirullaustunti
*Voltticurling – muistatko vielä Suomen curling-boomin ja Markku Uusipaavalniemen?
*Naurujooga – rentoutta kehoon naurun avulla
*Leikkimielinen Neliottelu -tiimikisailu

Astetta Sporttisemmissa Pikkujouluissa juhlinta aloitetaan yhteisellä liikunnallisella ohjelmalla. Liikuntaosuus kestää toiveidenne mukaan 1 – 2 tuntia ja lajit voidaan toteuttaa sisä- tai ulkotiloissa. Liikuntaosuuden jälkeen, jos tilaaja niin haluaa ja tapahtumapaikasta riippuen, osallistujille järjestetään saunomis- ja peseytymismahdollisuus. Tämän jälkeen ohjelma voi jatkua ruokailun ja rennon illanvieton merkeissä.

Autamme mielellämme tapahtumanne suunnittelussa ja toteutuksessa!

Parhaat pikkujoulut Tampereella – ja myös muualla Suomessa – toteuttaa Voltti!