Pikkujoulut ja teemajuhlat

Kaipaatteko ammattiapua yritysjuhlanne järjestämiseen?

Suunnitteilla teemajuhla, asiakastilaisuus, pikkujoulut tai ikimuistoiset kesäpäivät?

Toistavatko yrityksenne pikkujoulut, kesäpäivät tai vuosijuhlat itseään? Olisiko aika keksiä jotain uutta ja virkistävää?

Onnistunut yritysjuhla vaatii suunnitteluaikaa ja käytännön toteutukseen kuluu yritysten vastuuhenkilöiden arvokasta työaikaa – anna meidän auttaa joko tapahtuman joissakin osa-alueissa tai halutessanne otamme vastuun koko tapahtuman tuotannosta!

Pikkujoulut

Tapahtumatuotanto Voltti järjestää yrityksellenne ikimuistoiset pikkujoulut Tampereella, Oulussa ja myös muualla Suomessa.

Tapahtumapaikka

Tunnelmallinen ravintola-miljöö, upea juhlatila vain teidän ryhmänne käyttöön vai esimerkiksi rento vuokrahuvila mahdollistaen myös ulkoliikunnan ja saunomisen? Vai juhlitaanko tänä vuonna omalla toimistolla?

15 vuoden aikana on kertynyt laaja kumppaniverkosto upeista tapahtumakohteista – kerro mikä on ryhmänne koko, minkä tyyppistä paikkaa ollaan hakemassa ja anna meidän ehdottaa hyväksi koettuja vaihtoehtoja!

Esimerkkejä yhteistyökohteistamme Tampereen seudulla

Esimerkkejä pikkujoulujen ohjelmatarjonnasta:

Suositun Voltin Rock The City Tampere -kaupunkiseikkailun "pikkusisar": Rock The City Tampere Xmas Edition!

Tämä joulunajan hengessä loihdittu, monipuolinen aktiviteetti esittelee kaupunkiseikkailijoille Tampereen keskustan kauneimmassa loistossaan. Ulkona liikutaan, mutta osa rasteista sijaitsee sisätiloissa ja lämpimät kisajuomat kuuluvat pakettiin, tottakai. Kerro ryhmänne toiveet, niin räätälöidään juuri teille sopiva setti, halutessanne sisältäen myös ruokailun ja illanvieton. Vai kiinnostaako jatkaa iltaa saunaillan merkeissä parituntisen kaupunkiseikkailun päätteeksi?

Lisätietoa tästä noin parituntisesta aktiviteetista:

Rock The City -kaupunkiseikkailu


 

Xmas Olympics -tiimikisailu

Rentohenkisiä, sisätiloissa helposti toteutettavia kisailuja pienryhmissä. Ohjelman kesto ryhmän koosta riippuen noin 60-90 min. Miltä kuulostaa Piparintuunaus tai Pölli Pukki?

PikkujouluSirkus

Tiimihenkeä kehittävää ohjelmaa sirkusteemalla; lajeina muun muassa pulmapelejä, jongleeraus, diabolot jne. Ennen kaikkea hauskaa yhdessä touhuamista osaavien ohjaajien opastuksella! Ohjelman kesto tilaajan toiveen mukaisesti noin 60-75 min.

Ohjelmavaihtoehtoja niin kesäjuhliin, asiakastilaisuuksiin kuin myös muihin kokoontumisiin

Onko porukalla hallussa kasarin rockit, ysärin popit ja ehkä ripaus tietämystä myös leffamusiikista? Jos vastasit yhteenkin kyllä, olette valmiita kisailemaan Voltin Biisikärpäsessä!


Biisikärpänen kutkuttaa musatietäjien aivonystyröitä varsinkin pikkujoulukautena, mutta on mahdollinen ohjelmavaihtoehto myös TYKY-päiviin ja virkistyspäiviin sekä muihin yritysjuhliin ja rentoihin illanviettoihin.

Valitse juuri teidän porukallenne parhaiten soveltuva versio kolmesta vaihtoehdosta: Klassikkoversio sopien ryhmille, joissa laaja ikähajonta, Hard Rock Hallelujah! rokimpaa ja hevimpää menoa kaipaaville sekä englanninkielinen Klassikkoversio.

Kesto noin 60 min. Tekniset vaatimukset: videotykki ja valkokangas tai TV-näyttö. Puheäänentoistosta vastaa tarvittaessa Voltti.

UUTTA: Voltti Quiz -tietovisa

Tämä monipuolinen, halutessanne Tampere-painotteinen tietovisa on 30 min täyttä tykitystä soveltuen niin kokouspäivän loppukevennykseksi kuin kustannustehokkaaksi ohjelmaksi henkilöstö- tai asiakastilaisuuteen. Parhaat tietäjät luonnollisesti palkitaan ohjelman päätteeksi.

Voltti Game Night

Onko porukassa kilpailuhenkistä porukkaa? Kiinnostaako vanhat kunnon retropelit kuten Pöytälätkä ja Afrikan Tähti? Kuka muistaa vielä Hullunkuriset Perheet -korttipelin? Jos vastaus on kyllä, Voltti Game Night on teille soveltuva pikkujouluohjelma! Suosituskesto 60-90 min (ohjattuna aktiviteettina) tai halutessanne pelit ja vermeet ovat käytössämme ohjatun osuuden jälkeen myös loppuillan ajan.

Minuuttipeliä! -tiimikisailu saa adrenaliinin liikkeelle

Tämä ohjelmavaihtoehto kannustaa nopeisiin päätöksiin eikä anna aikaa eikä tilaa turhalle nysväämiselle. Aktiviteetti sisältää pääasiassa nopeita, minuutin tai kahden mittaisia haastetehtäviä ja mausteena on mukana muutama pidempi tiimihaaste, jossa koko tiimi touhuaa yhdessä.

Minuuttipeliä! on mukaansatempaava ja energinen aktiviteetti, joka kehittää tiimin kommunikaatiotaitoja – loistava lisä boostaamaan niin virkistys- kuin myös tyky-päivää soveltuen myös energisoivaksi kolmevarttiseksi seminaari- / koulutuspäivään! Suosituskesto 45-60 min, yli 50 hengen ryhmät 75 min.

Mobiilipeli: Cheers for Beers! -olutvisa

Hakusessa jotakin pientä ohjelmaa pienellä budjetilla? Cheers for Beers -olutvisa on rento, olut-teemainen tietovisa, joka suoritetaan helppokäyttöisellä puhelimeen ladattavalla ActionTrack-mobiilisovelluksella pienryhminä (esim. pöytäkunnittain); tiimit toisiaan vastaan kisaten. Nyt on mahdollisuus päästä loistamaan oluttietoudellaan ja saada tarkoitus niille kuppilassa tuopin ääressä vietetyille lukemattomille "tutkimustuokioille"!

Osaatko kertoa, mistä aineista olut valmistetaan? Erotatko lagerit aleista? Stoutit portereista? Pystytkö luettelemaan Suomen panimot aakkosjärjestyksessä sekä iän ja tuotantokapasiteetin mukaan? Vaikket ihan tämän tason mestari olisikaan, niin monivalintavisassa voit pärjätä myös arvaamalla ja se opettaa oikeiden vastausten ohessa olevien pienten tietoiskujen muodossa oluisiin vähemmän paneutunuttakin. Cheers for Beers- olutvisan parissa vietät hauskan sekä äly- että makunystyröitä kutittelevan puolituntisen!

Esiintyjiä ja muuta ohjelmatarjontaa

Kaipaako tapahtumanne jotakin muuta viihdyttävää ohjelmaa? Kauttamme löytyy muun muassa mentalisteja, dj- ja karaokepalveluita, stand-up -koomikoita sekä trubaduureja ja bändejä.

Teemajuhlat

Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset teemajuhlat yrityksille sekä myös yksityistilaisuuksiin monivuotisella kokemuksella ja ammattitaidolla. Voltilta saat juhlatilan, ohjelman, teeman mukaisen somistuksen, valaistuksen sekä äänentoiston, cateringin sekä tilaisuudessa tarvittavan henkilökunnan.

Esimerkkejä:

Kieltolakibileet Salakapakkateemalla, paluu 70- ja 80 -luvuille diskon merkeissä, Ysärimeininki vai tyylikkäät Venetsialaiset Naamiaiset – vai jotakin ihan muuta?

Voltti goes Wold Wild West!

Mitä saadaan, kun yhdistetään stetsoneita, bootseja, hyvää juomaa ja musiikkia ja kruunataan kokonaisuus teeman mukaisella tiimikisailulla? Voltti laittaa juhlakansan liikkeelle mm. hevosenkengän heiton, lypsykisan sekä lassoilun merkeissä. Jiihaa!

Oktoberfest

Oktoberfest on perinteikäs saksalainen olutjuhlatapahtuma, johon kuuluvat olennaisesti oluen lisäksi bratwursti, pretzelit ja Strudl-omenakakku. Viihdettä festeille tuovat musiikki, erilaiset kilpailut ja ja kisailut sekä rento meininki. Taatusti tunnelmallinen ja kokemuksellinen ilta tiedossa tällä paketilla! Tarjolla on kuohuvaa juomaa ja kauden herkuista notkuva pitopöytä - mukaansatempaavaa viihdettä unohtamatta!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.