Asiakas- ja henkilöstötilaisuudet

Tapahtumatuotanto Voltti toteuttaa tarpeidesi mukaisen tapahtuman ja varmasti oikealla asenteella – 15 vuoden kokemuksella!

Meillä on kokemusta kaiken kokoisten tapahtumien ideoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta alle 10 hengen tiimipäivistä aina yli 10 000 osallistujaa tavoittavien yleisötapahtumien kokonaistoteutukseen; esimerkkinä 32 vuoden ajan Tampereella järjestetty Likkojen Lenkki -liikuntatapahtuma.

Voltin moottorin Niina Seppäsen yli 20 vuoden kokemus tapahtumamaailmasta, josta 15 vuotta yrittäjänä, on luonut laajan kumppani- ja alihankkijaverkoston, joten pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisuutta, erilaisuutta ja hinta-laatusuhteeltaan parhaita palveluja – niin Tampereen seudulla kuin myös muualla Suomessa. Pikkujoulut, henkilöstöjuhla, teemajuhlat, tykypäivä, virkistyspäivä, kesäjuhlat, kaupunkiseikkailu tai muu aktiviteetti, koulutuspäivä, kick-off tai seminaari - You Name It!

Säästä aikaa ja rahaa!

Jätä tapahtuman usein aikaa vievin vaihe eli kilpailutus ja sopivien yhteistyökumppanien ja alihankkijoiden etsiminen meidän harteillemme – kartoitamme puolestanne tilat, kilpailutamme palvelut, huolehdimme tapahtuman käsikirjoituksesta ja koordinoimme tapahtumakokonaisuuden. Luonnollisesti olemme halutessanne myös paikan päällä vastaamassa tapahtuman sujuvuudesta. Olemme luotettava kumppanisi alusta loppuun saakka.

Meiltä myös onnistuneen tapahtuman oheispalvelut, kuten aktiviteetit

Mikä on tapahtumanne tavoite ja mahdollinen teema? Mahtuuko sisältöön myös oheisohjelmaa tai halutaanko esimerkiksi kokouspäivä tai seminaari päättää unohtumattomaan iltatapahtumaan? Löydämme varmasti tapahtumaanne sopivat puhujat, koomikot, bändit tai trubaduurit ja huolehdimme myös tekniikasta ja somistuksesta.

Erityisosaamisalueemme on tiimihenkeä kehittävät aktiviteetit, joista muutamia esimerkkejä:

  • Rock The City Tampere ja Rock The City Oulu -kaupunkiseikkailu, TUTUSTU 
  • Ryhmäytymistä ja tiimihenkeä kehittävät kisailut ja aktiviteetit, kuten Minuuttipeliä! sekä Voltin Biisikärpänen -musavisa, TUTUSTU 

Asiakastapahtumat

Haluatteko tehdä vaikutuksen asiakkaisiinne? Tehokas tapa erottua kilpailijoista on järjestää asiakastapahtuma, jonka avulla voidaan tarjota entistä yksilöllisempää palvelua, jättää myönteinen muistijälki ja varmistaa, että pysytään asiakkaan mielessä myös jatkossa.

Asiakastapahtuman luonne voi vaihdella tilaisuudesta ja kohderyhmästä riippuen paljonkin – joskus tärkeintä on informaation jakaminen, kuten uutuustuotteiden tai -palveluiden lanseeraustilaisuudet, välillä puolestaan koulutus tai workshop ja usein myös puhtaasti tärkeiden asiakassuhteiden ylläpito ja viihtyminen yhdessä. Autamme mielellämme, on kyseessä sitten mikä tahansa edellä mainituista tavoitteista!
 

Virtuaali- ja hybriditapahtumat

Voltilta saat asiantuntevan palvelun myös virtuaalitapahtumien sekä hybriditapahtumien järjestämiseen. On kyseessä sitten henkilöstökoulutus, virtuaaliset pikkujoulut, virtuaalinen kokkikoulu tai olut-tasting tai etänä toteutettu hyvinvointiluento, löytyy kokemusta kaikista näistä!

VINKKI: Lisätietoa Arto Rastas -kokkikoulusta löydät TÄÄLTÄ 

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.