Palvelut

Tapahtumatuotanto Voltti rakentaa ja toteuttaa tarpeidesi mukaisen tapahtuman, joka voi olla liikunnallinen, viihteellinen tai parhaimmillaan molempia! Meillä on kokemusta ja ammattitaitoa niin pienempien kohderyhmien tapahtumien ideoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta aina yli 10 000 osallistujaa tavoittavien suurtapahtumien kokonaistoteutukseen; esimerkkinä 29 vuoden ajan Tampereella järjestetty Likkojen Lenkki.

20 vuoden kokemus tapahtumamaailmasta on luonut laajan kontakti- ja alihankkijaverkoston, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisuutta, erilaisuutta ja hinta-laatusuhteeltaan parhaat palvelut.

Säästä aikaa ja rahaa!

Jätä tapahtuman usein aikaavievin vaihe eli kilpailutus ja sopivien yhteistyökumppanien ja alihankkijoiden etsiminen meidän harteillemme – kartoitamme puolestanne tilat, kilpailutamme alihankkijat, huolehdimme tapahtuman käsikirjoituksesta ja koordinoimme tapahtumakokonaisuuden. Luonnollisesti olemme halutessanne myös paikan päällä vastaamassa tapahtuman sujuvuudesta.

Suunnittelupalvelua

Meillä on kokemusta tapahtumasuunnitelmien teosta koskien niin muutamien kymmenien hengen tilaisuuksia kuin yli 10 000 osallistujan massatapahtumien osalta. Haluamme tarjota mahdollisuuden käyttää ammattitaitoamme ja kokemustamme lähes 20 vuoden ajalta tapahtumien teossa myös pelkkään suunnitteluun.

Pidämme kanssanne ideointi- / starttipalaverin, jonka pohjalta teemme suunnitelman haluamastanne tapahtumasta. Suunnitelman saatuasi voitte päättää, toteutatteko tapahtumanne itse vai haluatteko apuamme koko tapahtuman toteutuksessa.

Volttia yrityksille ja yhteisöille

Etsittekö jotain uutta ja erilaista yrityksenne tyky- ja virkistyspäiviin, pikkujouluihin, kesäjuhliin tai asiakastilaisuuksiin? Voltti tarjoaa liikunnallista ja viihteellistä ohjelmaa sekä tosisporteille että myös vähemmän liikunnallisille ihmisille. Tyky- tai virkistyspäivä voidaan toteuttaa asiakkaan omissa tai Voltin yhteistyökumppaneiden tiloissa ja räätälöidä tarpeidenne mukaan. Lue lisää tyky- ja virkityspäivistä.