Live The Nature – luontoseikkailupeli

Live The Nature -luontoseikkailupeli sopii loistavasti esimerkiksi virkistyspäivään, tykypäivän ohjelmaksi tai piristämään kokouspäivää. Myös tiimipäivän päätöksenä on tätä aktiviteettia hyödynnetty ja kehuttu toimivaksi.

Live The Nature on hauska tapa luoda tiimihenkeä ja nauttia samalla luonnosta ja ulkoilusta; esimerkiksi 2-4 hengen tiimeissä ja mikä parasta, aktiviteetin voit toteuttaa maantieteellisesti missä tahansa eli parhaimmillaan pelaajat ovat esim. eri puolella Suomea, mutta touhuavat silti samanaikaisesti.

Varaa porukallenne hauska ja mukaansatempaava elämysaktiviteetti, joka sopii kaiken tasoisille liikkujille!

Live The Nature -luontoseikkailupelissä pääsee liikunnan ja tiimihengen kehittämisen ohella rentouttamaan mieltä ja kehoa luonnon helmassa. Luonnossa liikkuminenhan on mitä parhain keino stressin lievitykseen ja kesken arjen aherruksen on mahtavaa päästä haukkaamaan happea mielenkiintoisen ohjelman parissa.

Mitä, missä, miten?

Noin puolitoistatuntisessa pelissä suoritetaan erilaisia virtuaalisia tehtäviä helppokäyttöisellä, puhelimeen ladattavalla ActionTrack-sovelluksella. Peliä voi pelata yksin, kahden hengen tai sitä suurempana tiiminä, halutessa kisaten muita tiimejä vastaan. Kisaaminen antaa lisäpotkua peliin ja onkin vahva suosituksemme!

Peliä voi pelata maantieteellisesti missä vaan Suomessa, kunhan gps-toimii!

VINKKI: Hyväksi havaittuja pelialueita Tampereen seudulla:

Suosittu Tampereella sijaitseva pelialue on upea Pyynikin alueen harjumaasto ja kiitosta on saanut myös Hatanpään Arboretumin alue. Muutamat ryhmät ovat kehuneet Lamminpään ulkoilualueen maastoja ja myös Sorsapuistossa on peliä pelattu.

Tutkimukset osoittavat, että metsä on mahtava stressilääke!

Metsässä oleskelu laskee sydämen sykettä ja verenpainetta, vähentää lihasjännitystä, rauhoittaa hermostoa sekä nopeuttaa stressistä palautumista. Mitä pidempään metsässä viihtyy, sen selvempiä ovat metsäaltistuksen vaikutukset, mutta myönteisiä vaikutuksia on nähtävissä jo 15 minuutissa.

Katso tästä Live The Nature -luontoseikkailupelin opastevideo!

Tervetuloa lataamaan akkuja ja nauttimaan luonnosta täysin uudella tavalla! Yhdistetäänkö kokonaisuuteen vielä maistuvat tarjoilut tai saunailta?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.