Hyvinvointiluennot, -valmennukset ja hyvinvointiprojektit

Voltin hyvinvointiluennot, -valmennukset ja hyvinvointiprojektit

Voltti tuottaa vuosittain kymmeniä tyky- tai virkistystapahtumia sekä niihin liittyviä ohjelmapalveluita. Laajasta valikoimastamme löytyy niin ryhmähenkeä kehittävät aktiviteetit kaupunkiseikkailuista ja luontoseikkailuista tiimikisailuihin kuin myös ryhmäliikuntatunnit ja hyvinvointiluennot.

UUTTA! Hyvinvointia ja Harmoniaa – löydä iloa ja tasapainoa arkeen!

Noin 3 tunnin mittainen hyvinvointikoulutus sisältää kaksi noin 45 min mittaista luentoa, hyvinvointiliikuntaa, rentoutusharjoituksia ja mukavaa yhdessäoloa – soveltuen niin pienemmille ryhmille kuin myös jopa 100:lle osallistujalle! Tutustu mainokseen täällä: LINKKI MAINOKSEEN


Laitetaanko teidän porukkaan eloa ja energiaa teemoilla:


•    Selätä Selkäsi – Top 10 vinkit selän hyvinvointiin
•    Hyvinvointia ja tasapainoa arkeen ja työhön
•    Löydä omat intohimosi!
•    Hyvinvoinnin uusi salainen ase: hengitys!
 

Katso täältä lisää!

Kouluttajasta

Voltin yrittäjä Niina Seppänen, Int Health Coach® ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilainen:

”Haluan olla apuna matkalla kohti terveempiä elämäntapoja ja parempaa hyvinvointia. Valmentajanasi sitoudun auttamaan, sparraamaan ja viemään haluamasi asiat oikeasti käytäntöön; kestävällä tavalla. Valmennus- ja coachingpalveluita tarjoan niin yrityksille, yhteisöille kuten kansanterveys- ja potilasjärjestöille, kuin myös yksittäisille ihmisille”.
 

Henkilöstöliikunta

Kiinnostaako paikan päällä tai etänä toteutettava yritysliikuntatunti?

Toteutamme laadukkaat ja monipuoliset, ohjatut liikuntatunnit sekä mm. taukojumpat joustavasti esimerkiksi yrityksenne tiloissa Tampereella tai ympäristökunnissa tai online. Haluamme tarjota henkilöstöllenne hyvinvointia sekä iloa liikunnasta, joka motivoi arkiliikuntaan ja huolehtimaan paremmin hyvinvoinnistaan.

Uskomme, että tarjoamalla henkilöstölle laadukasta hyvinvointiliikuntaa työnantaja satsaa henkilöstön hyvinvoinnin ja jaksamisen lisäksi myös yrityksen kilpailukykyyn.

Erityinen osaamisalueemme on selkä-niska-hartia -alueen hyvinvointia kehittävät ohjaukset, kuten esimerkiksi jo 13 vuoden ajan mm. tykytapahtumissa ja hyvinvointipäivissä ohjattu Selätä Selkäsi -hyvinvointitunti. Tuntia suosittelemme erityisesti paljon istumatyötä tekeville. Ota yhteyttä ja pyydä maksuton näytetunti (etänä, Zoomin välityksellä)!

Kiinnostuitko – kysy lisää

Hyvinvointiprojektit

UUTTA: Wellness Game -hyvinvointipeli tukee työntekijöiden liikunnallista elämäntapaa

Boostaa työyhteisönne hyvinvointia ja kehitä samalla tiimihenkeä Wellness Game -hyvinvointipelin avulla!

Tämä helppokäyttöinen sovellus haastaa liikkumaan ja kiinnittämään huomiota hyvinvointia tukeviin elintapoihin. 

ActionTrack-mobiilisovelluksen avulla toteutettava aktiviteetti motivoi liikkumaan sekä tarkastelemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista ja antaa samalla kätevän tavan kehittää tiimihenkeä – suosittu toteutustapa on, että henkilöstö jaetaan esim. arpomalla toisiaan vastaan kisaaviin joukkueisiin, joka kannustaa laittamaan tossua toisen eteen. 

”Tapojen muutosten näkökulmasta suosittelemme vähintään 2 kuukauden mittaista kampanjaa”, kertoo Voltin yrittäjä, Int Health Coach® Niina Seppänen. ”Kampanjan maksimikesto on jopa vuosi, mutta jo noin 8 viikon mittaisella kampanjalla on saatu hyviä tuloksia aikaan ihmisten liikunnallisuudessa, joka varmasti heijastuu positiivisesti myös työtehoon ja stressinhallintaan”.

Joko laitetaan teidän firmanne kampanja käyntiin? 

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.