Arto Rastas kokkikoulu - turvallisesti etänä!

Hyvinvointia ja kokkailua Arto Rastaan kokkikoulussa - turvallisesti etänä!

Nyt jos koskaan kaivataan uusia elämyksiä ja terveellisen ja ravinteikkaan ruuan arvostus on korkealla. Tähän tarpeeseen eli haluun tehdä yhdessä hauskoja juttuja, oppia uutta ja samalla saada tietoa ruuan terveysvaikutuksista syntyi helmikuussa 2021 turvallisesti etänä toteutettava kokkikoulu.

Kokkikouluun mahtuu mukaan koko firman väki ja kestoltaan noin 90-120 min kestävällä kokkikurssilla opitaan yhdessä uutta niin yleisesti ruuan valmistuksesta, lähiruuasta kuin myös vastustuskykyä tukevien ruoka- ja ravintoaineiden merkityksestä.

Menuesimerkki 1: Kala

Pääruoka:

Piparjuurivoissa paistettua kuhaa, kurkumalla maustettua yrittirisottoa ja nokkospestoa

Jälkiruoka:

Hunajalla aateloitu rahka kotimaisesta mustikasta & karamellisoitua kauraa

Menuesimerkki 2: Liha

Alkuruoka: 

T-lohta, sydänsalaattia ja kyssäkaalitsatsikia

Pääruoka:

Paistettua naudan sisäfileetä, paprika-chorizosalsaa ja itse tehtyä majoneesia, lisukkeena karamellisoitua broccolinia

Jälkiruoka:

Marinoitua mansikkaa ja vanilja-mascarponea

Mitä kokkikoulussa tapahtuu?

Kokkaushetki striimataan noin 90-120 mittaisena, laadukkaalla kuvaustekniikalla yhteistyökumppanimme Kipinä Films Oy:n toimesta asiakkaalle räätälöitynä live-ohjelmana. Alustana toimii Vimeo.

Tapahtuma etenee kiireettä ja hyvällä svengillä ja osallistujille luodaan osallistava, vuorovaikutteinen ja rento tunnelma - apuna siinä myös livechat mahdollistaen kysymykset Artolle sekä muiden kokkaajien kannustamisen.

Osallistujien kertomaa:

”Kiitos oikein paljon kokkikoulusta! Oli hauskaa ja ruuasta tuli todella herkullista. Kotiraati piti tuloksesta, mieheni oli erityisen innoissaan ja totesi, että syntyi kunnon ravintolatasoinen päivällinen ja nuorisollekin upposi - pitivät erityisesti jälkiruuasta. Tämä oli erinomainen kokemus!”

"Ihan mahtava päätös työviikolle; näin hauskaa perjantai-iltaa ei ole ollut aikoihin!" Chatissä huumori kukki ja tuntui pitkän etätyöajan jälkeen siltä, kuin olisi oikeasti ollut työkavereiden kanssa samassa paikassa, vaikka virtuaalisesti kohdattiinkin. Arto on superhyvä ja mikä parasta, tahdissa oli helppo pysyä mukana!"

Arto Rastas:

Arto Rastas omistaa kuusi ravintolaa, yhden Delin ja yksityisen kokkikoulun ja on ollut mukana kisaamassa Suomen kokkimaajoukkueessa, menestynyt useissa kokkikilpailuissa ja ollut mukana useissa kokkausaiheisissa TV-ohjelmissa. Tällä hetkellä aika kuluu mm. virtuaalisissa kokkikouluissa, ruokakuvauksissa, konsultointitehtävissä sekä reseptiikan laatimisessa.

Ota yhteyttä ja varaa teidän porukalle unohtumaton elämys hyvän ruuan parissa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista halutessasi.