Marraskuussa Voltti juhlii pyöreitä vuosia!

Voltti juhlii pyöreitä vuosia – tapahtumia on tehty oikealla asenteella jo 10 vuoden ajan ja sama meno jatkuu edelleen! Lämmin kiitos kuluneista vuosista ja katse tuleviin vai mitä?

Synttärikuukauden tarjous: Hyvinvointipäivä

Jos sinä saisit valita, olisiko yrityksesi virkistys- tai tykypäivään sopivin luentoteema: Tunnetaitojen ja vuorovaikutuksen parantaminen, Stressinhallinta vai kenties Eroon Ruokastressistä, minkä valitsisit? Entä liikuntaosuus; haluaisitko nauttia sen mieluiten ulkoillen Rock The City Tampere -kaupunkiseikkailun merkeissä vai esimerkiksi lihaskuntoa kehittävällä treenillä nautinnollisen venyttelyn kera? Kuulostaako rentouttava Voltin Hemmotteluhetki ihanalta päivän lopetukselta? Valinta on sinun! Tapahtumapaikka suunnitellaan ryhmän koon ja tapahtuman sisällön mukaisesti. Voltin Hyvinvointipäivä odottaa; kysy meiltä lisää!

Psst! Voltin synttäreiden kunniaksi Hyvinvointipäivän varaajalahjana kaksi vapaalippua Tampereen Työväen Teatteriin Kuumia aaltoja -esitykseen! Hyvinvointipäivän varaus marraskuun 2018 aikana ja toteutus 31.3.2019 mennessä.